Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky bych počkala do MS. Jinak možné to je, mohla jsi mít ovulaci hodně brzy.
Buď přišla ovulace o pár dnů dřív nebo jsou to třeba dvojčata ![]()
K doktorovi jsi objednaná už teď? Abys nebyla zbytečně zklamaná, že bude prd vidět, šla bych tak za tři týdny, dřív ne. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky je možný mít takovou dobu před mesickama takovou čáru? Předchozí ms normálně dorazila, ale připadá mi to docela brzo aby se mi to takhle rychle objevilo… K doktorovi jsem objednaná, ale chci slyšet váš názor
Ahojky, určitě je, mohla si mit dřív ovulaci, ja měla 4dny před MS taky takové, před lety, při 29dennim cyklu
Takže se snaž být v klidu a počkej do termínu MS a anad nepřijde ![]()
@Helileli píše:
Buď přišla ovulace o pár dnů dřív nebo jsou to třeba dvojčata
K doktorovi jsi objednaná už teď? Abys nebyla zbytečně zklamaná, že bude prd vidět, šla bych tak za tři týdny, dřív ne.
Neblbni
k doktorovi jdu 20.11 ale napadlo me jestli neni možný že bych počala už v září? A ms v rijnu i tak normal dostala? ![]()
@Anonymní píše:
Neblbnik doktorovi jdu 20.11 ale napadlo me jestli neni možný že bych počala už v září? A ms v rijnu i tak normal dostala?
To bys měla uz čárky stejne silne. Bude to nove těhotenství
Určitě je to možné. Já mívám ovulaci 10-12DC a cykly dlouhé 28 dní.
potichu gratuluji ![]()
Ahoj holky je možný mít takovou dobu před mesickama takovou čáru? Předchozí ms normálně dorazila, ale připadá mi to docela brzo aby se mi to takhle rychle objevilo… K doktorovi jsem objednaná, ale chci slyšet váš názor