Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, takhle sem to měla já. 15 dpo sem taky neměla silný test. A to krvácení sem tam sem měla taky dokud mi doktor nenasadil utrogestan
Dojdi si na krev v pondělí a pak ve středu a uvidíš jak roste hcg
ne, v tomto stadiu ještě není mimoděložní nebezpečné, je ještě malé, než aby způsobilo prasknutí. Doktor skutečně nic neuvidí. Nicméně ho navštiv. Budou brát krev, kontrolovat nárůst HCG a dělat ultrazvuky. Ale kdyby to bylo mimoděložní, zatím nic nehrozí, neboj, Než začne hrozit, budeš už pod dohledem. Takže dojdi k lékaři a neboj se. Já tedy takhle nešpinila.
@Lamátko píše:
Dojdi si na krev v pondělí a pak ve středu a uvidíš jak roste hcg
z toho nepozná mimoděložní, mně rostlo HCG ukázkově a stejně to bylo mimoděložní
@terinka4444 píše:
z toho nepozná mimoděložní, mně rostlo HCG ukázkově a stejně to bylo mimoděložní
Aha
@Setkub ahoj, určitě bych došla k dr a řekla o špinění. Nabere HCg, bude sledovat + udělá UTZ co nejdříve to bude možné. Drž se a držím palce
@Setkub a ty testy nesílí? Je tam posun? Nejlepší k lékaři, žádné krvácení v těhotenství dobré není a jestli testy nesílí to dobré taky není ![]()
@terinka4444 píše:
Někdy roste hcg výrazně pomaleji, což může na mimoděl. včas ukázat. Samo to neplatí stoprocentně.
Ja jsem mela slabe pozitivni test a nesilil. Do toho tyden spineni.obcas krvaceni s pauzama.bylo to mimodelozni.
S tim hcg…myslim ze jak kdo. Nekdo rekne.ze mu stoupalo pomalu..nekdo ze uplne ukazkove.
hcg mi stoupalo ukazkove, při hodnote 2800 mi prasklo mimodelozni během par minut nez pripravili sal (lezela jsem v nemocnici předem, stále jsme davali sanci miminku se ukazat). na poslední kontrole jsem musela slíbit doktorce, ze jakmile budu mit tyden zpozdeni, objednam se. takze na tvem miste bych k lekari sla. a nebo nejdriv jako samoplatce na hcg, stoji okolo 200 kc. tehotenstvi zacina byt videt na utz při hcg 1tisíc a vic
Ja to mela podobne a mimodelozni to nebylo, ale po 14 takových dnech jsem spontánně potratila. A spoustu holek to mělo podobne, ukázalo se, ze to je nějaká cysta, načež donosily zdravá miminka. Kontaktovala bych doktora a začala to s mim “sledovat”.
@Setkub jak uz mas dlouho pozitivni test? Byla si na krvi?Špineni muze byt z toho,jak se vajicko zavrtava.nebo ta horsi varianta bud se rozjede ms,nebo to mimodelozni.
@karkarka slabouck dusik sotva viditelny v pondeli… postupne silil, ale malicko… na krvi a nikde jsem nebyla ![]()
@Setkub
Ahoj, koukam, ze jsem jen den pozadu a citim se stejne vyschizovane jako Ty
Ja tedy po IVF, dnes 15DPO (10. den po ET), taky mi neprijde, ze mi testy sili ukazkove… A hlavne, vcera vecer silne pichani vpravo pro jakemkoliv pohybu a pak to na prave strane bolelo celou noc… Hruzou jsem samo nemohl ani spat… Nyni se uz snazim byt v klidu - co ma, stane se… Drzim pesti, at to dopadne dobre a miminko dr. najde v deloze!
Ja jdu na kontolu ve ctvrtek, tak si uz na ni asi pockam…