Holky, bojím se mimoděložního těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3416
28.10.18 18:17

@Planetka85 aaaaale, ten poslední ti jasně zesílel ???????????? Já mám téměř stejnej, jako ve středu ???????????? dneska 16 dpo a vypadá takhle …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
28.10.18 18:22

@Setkub to je pravda, ten dnesni me prekvapil… Ale je spousta holek, ktere maji trsty ukazkove, protoze i mimo delohu se do urcite doby muze miminko ukazkove vyvijet… Takze ta bolest me desi :-( Krvacet nemuzu, beru utrogestan…
Mas ale pravdu, ze je slaby hodne, na to, ze je paty v poradi :-( Nekdo rika, ze mel narust pomaly na zacatku a pak to skakalo jak o zivot… Nebo treba to nebude hned mimodelozni, ale jen neprosperujici… Opravdu drzim pesti, takove „zrady“, jako mimodelozni tehotenstvi by mel ten nahore zakazat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
28.10.18 18:31

@Planetka85 ja uz pocitam s nejhorsim, jen se modlim, aby to bylo to neprosperujici a ne mimodelozni :( Uvidime… je to dost naprd. Kazdopadne v utery volam dr a uvidime. Ted jsem totiz objednana az na 9. a to se mi zda pozde :-/ A mimochodem, boli me taky v boku, ale v druhym, nez kde byla ovulace. Myslis, ze vajicko muze zabloudit az do druhyho vejcovodu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
28.10.18 20:03

@Setkub to kde to boli neni rozhodujici.ja mela pri mimodeloznim bolest v levem podbřišku a tehotenstvi bylo v pravem vejcovodu.ale u tebe to nejspíš mimo nebude.ja u toho i stridave spinila a krvacela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
28.10.18 20:08

@karkarka no, to je prave to. Picha me levy podbrisek a uz tyden stridave spinim a zakrvacim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
28.10.18 20:21

@Setkub jezis. tak toho sem si nevsimla.tak to kazdopadne bez k doktorovi a rekni mu ze mas obavy z mimoděložního.at tě sleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
28.10.18 20:22

@karkarka a tobe testy silily ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.18 22:00
@Setkub píše:
@Planetka85 aaaaale, ten poslední ti jasně zesílel ???????????? Já mám téměř stejnej, jako ve středu ???????????? dneska 16 dpo a vypadá takhle …

to nevypadá nejlépe. Zajdi zítra k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.18 22:01
@Planetka85 píše:
@Setkub to je pravda, ten dnesni me prekvapil… Ale je spousta holek, ktere maji trsty ukazkove, protoze i mimo delohu se do urcite doby muze miminko ukazkove vyvijet… Takze ta bolest me desi :-( Krvacet nemuzu, beru utrogestan…
Mas ale pravdu, ze je slaby hodne, na to, ze je paty v poradi :-( Nekdo rika, ze mel narust pomaly na zacatku a pak to skakalo jak o zivot… Nebo treba to nebude hned mimodelozni, ale jen neprosperujici… Opravdu drzim pesti, takove „zrady“, jako mimodelozni tehotenstvi by mel ten nahore zakazat… :-(

hele, takhle brzké mimoděložní nezpůsobuje bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.10.18 22:09

@Planetka85 ahoj, bolest je od dělohy, jak se roztahuje, rozpíná. Jde krvácet i přes Utrogestan - ono když se to má po…tak nepomůže nic. Držím palce a nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
29.10.18 05:59

@Setkub silily.ale fakt jen pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 07:27

@karkarka ja bolesti nemela treba vůbec žádný a to az do 9tydne u mimodelozniho.

Moje testy vypadaly podobne silné jako u zakladatelky. Zesiliĺ az po 14ti dnech.
Ale nechci strašit. Kazdy to ma uplne jinak. Jen bych po me zkušenosti naklusala k dr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.18 03:04

HCG 1080 a žádný váček

Prosím o obnovu diskuze. Včera jsem byla na uzv a nic nebylo vidět, jen hodně vysoká sliznice. Odpoledne jsem si pak volala na výsledky krve a hcg bylo už 1080. Podle doktora hrozí mimoděložní a mám se hodně hlídat. :( Projevilo se u někoho už takto brzy? Při HCG kolem 1000? Já se zatím cítím dobře, břicho občas zabolí nebo píchne, ale doteď jsem to nepovažovala za varování. Teď se klepu jak ratlík. Kontrolu mám až v úterý :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.18 03:46

Ještě dodám, že nešpiním, nekrvácím (kromě asi nidace 8dpo), žádné křeče nebo ostré bolesti. Cítím jen tlaky a pnutí v podbřišku, někdy uprostřed, někdy po stranách. Ale v době ovulky mě tento měsíc dost píchalo kolem jednoho vaječníku asi 3 dny. A zakrvácela jsem, což u mě není při ovu běžné. Mimoděložní měla teta a málem umřela, tak se bojím. Jsem teď sama doma s 2,5 letým synem a strachy nespím. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.18 04:15

První test jsem dělala 17.11. a byl duch. O týden později už dálnice skoro o síle kontrolní čárky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex