Holky, bojím se mimoděložního těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1682
30.11.18 14:08
@Anonymní píše:
Děcka je to v háji. Dnešní hcg 2080 a furt jen vysoká sliznice. Kolem vaječníků nic taky nevidí. Balím tašku a nastupuju do nemocnice. Šokoval mě nárůst skoro 3× za 2 dny. To je typické pro mimo? Myslela jsem že naopak roste pomaleji. :think:

Držím ti palečky, třeba to ještě dopadne dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.18 14:41

@Nicky B Děkuju, ale moc už v to nedoufám :-(
Objevil se někomu prcek až při HCG vyšším jak 2000 a bylo přitom vše v pořádku??? Jak vám rostlo HCG při mimoděložním?

• Citovat
  • Upravit
548
30.11.18 16:59
@Anonymní píše:
@Nicky B Děkuju, ale moc už v to nedoufám :-(
Objevil se někomu prcek až při HCG vyšším jak 2000 a bylo přitom vše v pořádku??? Jak vám rostlo HCG při mimoděložním?

U mimodelozniho je prave narust hcg pomaly a pokud jsou treba dve, tak ani nemusí jit nic videt.
Ja mela prvni hcg 103 a za 4,5 dne 3900 a jedna se o normalni prosperujici těhotenství. Navic prvni ultrazvuk jsem mela pri hladine cca 8000 a byl teprve gestacni vacek. Tak jeste nevesej hlavu, treba na tebe brzy mimi vykoukne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
30.11.18 17:12

Taky si právě myslím, že při takovém nárůstu mohou být i dvě, uvidíš ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.11.18 22:23

Jak to dopadlo? Věřím že při takovem nárůstu hcg nemůže jít o GEU… držím pěsti ať se prcek objeví v deloze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
1.12.18 03:02

Ja jsem uplne vynervovana.Sice mi vysel krasny tehu test,ale dr,ze mam prijit az za tyden.U byvaleho mudr me vzal proste hned.Ja na sobe oproti minulemu tehu skoro nic necitim krom unavy.A tak bych proste chtela vedet,ze je v poradku.V noci se tento tyden budim a nemuzu spat. :,( Nejradsi bych mela chut proste zajet nekam do nemocnice,at se na to podivaji… :(

• Citovat
  • Upravit
1682
1.12.18 10:59
@Anonymní píše:
Ja jsem uplne vynervovana.Sice mi vysel krasny tehu test,ale dr,ze mam prijit az za tyden.U byvaleho mudr me vzal proste hned.Ja na sobe oproti minulemu tehu skoro nic necitim krom unavy.A tak bych proste chtela vedet,ze je v poradku.V noci se tento tyden budim a nemuzu spat. :,( Nejradsi bych mela chut proste zajet nekam do nemocnice,at se na to podivaji… :(

Anonymní, hoď se do klidu. Ani v nemocnici nemusí být nic vidět, záleží na hodnotách hcg (většinou musí být nad 1000j) , jestli tam doktor vymžourá aspoň gestační váček. Od toho 6-7tt už je to jistota, že tam něco uvidí a uklidní tě… Byla bys spokojenější, kdybys někam zašla, oni nic ještě neviděli a strašili tě mimoděložním, nebo potratem? To bys teprve nespala. Pokud jsi hodně nervozní, zajdi si jako samoplátce na odběr krve na hcg, třeba ti bude lépe, když uvidíš, že to v krvi máš :) A musíš prostě vydržet, jiná rada neexistuje. A pokud nemáš žádné příznaky, buď ráda, zřejmě se vše vyvíjí, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
1.12.18 17:09

@Nicky B dekuju.Ja tomu rozumim.Jen proste clovek ma strach no.Moc bych si to zdrave ditko prala,aby byl jeste sourozenec pro toho naseho lumpa a to cekani je hrozny.

• Citovat
  • Upravit
1682
1.12.18 18:02

@Tkanicka26 Já čekám na první dítě sedm let, a přesto vím, že nervování k ničemu není - a prostě budeš muset čekat, do prvního utrazvuku, na první objev srdíčka, pak na screening, jestli je dítě zdravé - tohle nervování je úplně zbytečné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
1.12.18 19:19

@Nicky B No hormony proste pracuji :D No ja prave vsude vidim,jak skoro nikomu nejde jen tak otehotnet a kdyz uz,tak potrati nebo je to mimodelozni.Ikdyz jsem prvni dite mela ok a tehotenstvi v poradku,tak ten strach porad je a bude celej zivot.Kdyz se narodi,tak zase aby neumrelo na ten syndrom nahleho umrti a pak aby uz umelo to a to a proc to neumi.Rodicovstvi je nadherna vec,ale taky pekny masakr.Dneska jsem s malym byla v hrackarstvi a uz se tam radsi nikdy neukazu,po tom,co tam predvedl???????????? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.18 09:23

Tak já hlásím, že váček je tam, kde má být :dance: Ale vykouknul teda až při HCG téměř 3500. Velikostně prý naprosto odpovídá, tak jsem se trošku uklidnila. Příští týden snad bude i :srdce:
Takže holky, co u vás nejde nic vidět i přes vysoké HCG, neházejte flintu do žita. Někteří mrňousové prostě mají zvláštní smysl pro humor už od začátku :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex