5leté dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
5 leté dálkové studium
Zdravim všechny, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte které školy nabízí dálkové vzdělání a v jakých oborech, popřípadě jestli máte se studiem na těch školách nějaké zkušenosti..mám jen základní vzdělání, tudíž bych si hrozně chtěla dodělat maturitu..byla jsem přijata k dálkovému studium v mostě do oboru pedagogika pro asistenty ve školství, ale bohužel pro nízký počet uchazečů ho nakonec neotevřeli a tak se snažím hledat dál, protože už to nechci odkládat na další rok
za jakoukoliv radu moc děkuji
jsem z Ústí nad Labem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co zdrávka? Nevím jak v Ústí, ale v Děčíně mají dálkové studium na Zdravotnického asistenta.Ale už asi nepřibíraj, přijímací řízení bylo v dubnu
Jedině zkusit zavolat, jestli jim někdo v září nenastoupí, tak že by tě vzali místo něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já si dodělávala maturitu na této škole www.ssgh.cz, ale jelikož jsem přestupovala z denního studia na dálkové, tak mi stačil 1 rok. Studovala jsem obor hotelnictví a turismus, ale vyučují tam i jiné obory. Akorád je to v Praze
Já tam byla spokojená, profesorky/profesoři se k nám chovali super a snažili se nám vyjít maximálně vstříc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit