Vystačí 5000,- na měsíc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.23 18:35

5000 na mesic

Ahoj, uz delsi dobu msm problemy s penězi, prisla jsem o praci a vsechny rezervy jsem vyčerpala. Nyní uz normalne pracuji, ale za hodne min penez. Jedte mi prisel vysoky nedoplatek za energie. Nyní mam na ucte 5000,vubec nevim zda mi to vystačí do 1.6🙁 Mam 6 letou dceru a jsem na ni sama. Byl jste nekdo v takove situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35528
4.5.23 18:39
@Anonymní píše:
Ahoj, uz delsi dobu msm problemy s penězi, prisla jsem o praci a vsechny rezervy jsem vyčerpala. Nyní uz normalne pracuji, ale za hodne min penez. Jedte mi prisel vysoky nedoplatek za energie. Nyní mam na ucte 5000,vubec nevim zda mi to vystačí do 1.6🙁 Mam 6 letou dceru a jsem na ni sama. Byl jste nekdo v takove situaci?

Jestli to máte jen na jídlo a budeš hodně šetřit a máš nějaké zásoby doma tak se to dá.
Jinak bych tedy hledala líp placenou práci.
Alimenty na dceru máš? Přídavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.5.23 18:40
@Anonymní píše:

Kdysi ano. Půjčil jsem si od kamaráda stovku a vydržel do výplaty. Pak jsem si dával pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.5.23 18:43

Naštěstí ne. Dítě má určitě i otce. Když bude u otce, tak najít brigády a prostě vydělat, ať takové období přečkáš nebo požádat o pomoc své rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8335
4.5.23 18:44

Zkus si najít nějakou brigádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
4.5.23 18:47

Příbuzní, kamarádi, nic takového? Tak jdi do potravinové banky, tam ti dají nějaké potraviny. Případne sociálka příspěvek v hmotné nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35528
4.5.23 18:48
@ZuzaM píše:
Příbuzní, kamarádi, nic takového? Tak jdi do potravinové banky, tam ti dají nějaké potraviny. Případne sociálka příspěvek v hmotné nouzi.

Nedají. Tam nemůže nakráčet kdokoliv a dejte mi potraviny. Tak to nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.5.23 18:54

Nebo si zkus půjčit od rodiny, kontokorent s bezúročným odbobím, hmotná nouze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.5.23 18:55
@JancaS84 píše:

Jednou může každý, opakovaně již ne. I to jednou by ji teď pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.5.23 18:57

A máš poplacené co musíš? Rozuměj tuto částku máš už jen na jidlo/benzín atd…? Pokud ano, tak se to podle mě dá, když si pohlídas akce atd. Tak se dá…
No a hledat lepší práci no :? :hug: drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41760
4.5.23 19:06

Pokud je to jen na jídlo mohlo by to, při velkém šetření, jít. Můžeš zkusit jít darovat plazmu - při druhém odběru bys mohla dostat cca 800?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
4.5.23 19:19

A máš všechno poplacené? Obědy do školy/školky zaplacené. Nějaké potraviny doma? Dělej si jídelníček co budeš vařit. Klidně i svačiny, večeře. Protřiď oblečení po zimně a zkus prodat přes fb, ideálně osobní předání ať ještě nenaletíš nějakýmu podvodníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55926
4.5.23 19:26

Já teď jela na kole kolem Lidlu. Mají slevy na ovozel takto večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
4.5.23 19:40
@JancaS84 píše:

Už se to tu opakovaně řešilo, na poprvé jí prý dají - jednorázově a pak prý chtějí potvrzení ze sociálky. Ale určitě bych tam nejdřív zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.5.23 19:59

Kdybys žila ve spořádaném svazku, tak to řešit nebudeš. Chudák dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat