5+4tt a ultrazvuk

Anonymní
26.3.16 08:52

5+4tt a ultrazvuk prosim o radu

Ahoj holky asi potřebuju trošku uklidnit :( ve středu jsem byla na gyn. s tim ze mi vyšli pozitivně tehu. testy. dr říkal že na UTZ ještě asi nic moc vidět nepůjde ale že to zkusí, dlouho nic nemohl najít tak se moc netvaril potom našel opravdu maličkou tečku nebo spíš takovou šmouhu říká tady to máme.. opravdu to nešlo skoro vůbec vidět sama bych to určitě nenašla.. podle poslední ms jsem byla 5+4. Krev mi vzal s tím že mám přijít po velikonocích ve středu, mám pocit že do té doby se asi zblaznim…myslíte že teď v tu stredu už to bude vidět líp? Nebo něco je špatně? :( pořád se bojím, musím na to myslet :( měla jste to některá taky tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5215
26.3.16 08:54

Bud v klidu, 5+4 je jen malý gestacni váček a navíc jsi mohla mít ovu krapet později a může byt embrio mladsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.16 08:54

Mohla jsi mít ovulaci později, proto je to třeba menší. Vůbec se nenervuj a myslí pozitivně. Uvidíš po svátcích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
26.3.16 08:55

Poučení po příště - s čerstvě mokrým testem se na gyndu neleze… touhle dobou tam dr. nemůže nic rozumného vidět a akorát pak plašíš, kdybys počkala 14 dní, tak to máš na jednu návštěvu rovnou se srdíčkem, takhle ještě ani v tu středu být nemusí a budeš plašit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.16 08:59

@j.a.n.i1 me nic jinýho nezbylo protože jsme měli před IUI v CARu a měli jsme to na ten týden domluveno proto jsem jak ty říkáš „s morkym tehu. testem“ letěla na gyndu… ;).
Jinak moc děkuji za uklidnění @bibi88 @lecka :hug:

• Citovat
  • Upravit
10631
26.3.16 09:01

Já byla v 6tt podle ms a na utz doktor neviděl vůbec nic. Měla jsem jen delší cyklus takže miminko bylo mladší o dva týdny. Na další kontrole už miminko bylo vidět i se srdíčkem. Bude to dobré, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.16 09:01

@j.a.n.i1 tak já tam jako prvorodička taky vlezla ještě s „mokrým“ testem. V 5+6 už bylo srdíčko vidět. Ale znám holky u kterýchbylo vvidět až kolem 7 tt i později…

Příspěvek upraven 26.03.16 v 09:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
26.3.16 09:02

A k čemu ti to bylo? Víš asi tak stejně jako po tom testu… takže CAR šel zrušit úplně stejně na jeho základě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
26.3.16 09:05

Klídek na to je jeste brzy…ja jsem dnes dle vypoctu 6+1 a na ultr. Jsem objednana azna 1.dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.3.16 09:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky asi potřebuju trošku uklidnit :( ve středu jsem byla na gyn. s tim ze mi vyšli pozitivně tehu. testy. dr říkal že na UTZ ještě asi nic moc vidět nepůjde ale že to zkusí, dlouho nic nemohl najít tak se moc netvaril potom našel opravdu maličkou tečku nebo spíš takovou šmouhu říká tady to máme.. opravdu to nešlo skoro vůbec vidět sama bych to určitě nenašla.. podle poslední ms jsem byla 5+4. Krev mi vzal s tím že mám přijít po velikonocích ve středu, mám pocit že do té doby se asi zblaznim…myslíte že teď v tu stredu už to bude vidět líp? Nebo něco je špatně? :( pořád se bojím, musím na to myslet :( měla jste to některá taky tak?

Na ultrazvuku je pořádně něco vidět až při 1000-2000 jednotkách hCG, tak vydrž, ono to roste rychle. Příští návštěva už bude veselejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.16 09:10

@j.a.n.i1 potřebovala jsem papír do CARU od svého dr. Ze jsem byla u nej na prohlídce s tím potvrzením jsem měla jet do CARu a tam si mě objednali teď na středu taky na nějaké svoje vyšetření. Děkuju za názor

• Citovat
  • Upravit
26.3.16 09:51

Já jsem volala k doktorovi když jsem měla týden zpoždění a sestra se ptala kdy byla poslední MS a podle toho mi řekla že mám přijít v pondělí a to jsem byla podle kalkulačky 5+2 a dr viděl krásnou dutinku a i já sama jsem ji rozeznala a za 2 týdny mám přijít na kontrolu a že už by mělo být vidět i srdíčko, takže myslím že můžeš být v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.3.16 09:52

Mě bylo u syna vše vidět až v 7+3, do té doby taky nic. Teď u druhého jsem šla až v 7+1, srdíčko na první pokus. Takže klid, šla jsi vážně moc brzy..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.16 09:53

@Catarin HCG nevím dovím se ve středu, můj dr. je tam jenom pondělí a středa :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.16 09:55

@Catarin a dnes jseš 5+2??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení