Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bud v klidu, 5+4 je jen malý gestacni váček a navíc jsi mohla mít ovu krapet později a může byt embrio mladsi ![]()
Mohla jsi mít ovulaci později, proto je to třeba menší. Vůbec se nenervuj a myslí pozitivně. Uvidíš po svátcích ![]()
Poučení po příště - s čerstvě mokrým testem se na gyndu neleze… touhle dobou tam dr. nemůže nic rozumného vidět a akorát pak plašíš, kdybys počkala 14 dní, tak to máš na jednu návštěvu rovnou se srdíčkem, takhle ještě ani v tu středu být nemusí a budeš plašit dál.
Já byla v 6tt podle ms a na utz doktor neviděl vůbec nic. Měla jsem jen delší cyklus takže miminko bylo mladší o dva týdny. Na další kontrole už miminko bylo vidět i se srdíčkem. Bude to dobré, držím palce ![]()
@j.a.n.i1 tak já tam jako prvorodička taky vlezla ještě s „mokrým“ testem. V 5+6 už bylo srdíčko vidět. Ale znám holky u kterýchbylo vvidět až kolem 7 tt i později…
Příspěvek upraven 26.03.16 v 09:02
A k čemu ti to bylo? Víš asi tak stejně jako po tom testu… takže CAR šel zrušit úplně stejně na jeho základě.
Klídek na to je jeste brzy…ja jsem dnes dle vypoctu 6+1 a na ultr. Jsem objednana azna 1.dubna.
@Anonymní píše:
Ahoj holky asi potřebuju trošku uklidnitve středu jsem byla na gyn. s tim ze mi vyšli pozitivně tehu. testy. dr říkal že na UTZ ještě asi nic moc vidět nepůjde ale že to zkusí, dlouho nic nemohl najít tak se moc netvaril potom našel opravdu maličkou tečku nebo spíš takovou šmouhu říká tady to máme.. opravdu to nešlo skoro vůbec vidět sama bych to určitě nenašla.. podle poslední ms jsem byla 5+4. Krev mi vzal s tím že mám přijít po velikonocích ve středu, mám pocit že do té doby se asi zblaznim…myslíte že teď v tu stredu už to bude vidět líp? Nebo něco je špatně?
pořád se bojím, musím na to myslet
měla jste to některá taky tak?
Na ultrazvuku je pořádně něco vidět až při 1000-2000 jednotkách hCG, tak vydrž, ono to roste rychle. Příští návštěva už bude veselejší ![]()
@j.a.n.i1 potřebovala jsem papír do CARU od svého dr. Ze jsem byla u nej na prohlídce s tím potvrzením jsem měla jet do CARu a tam si mě objednali teď na středu taky na nějaké svoje vyšetření. Děkuju za názor
Já jsem volala k doktorovi když jsem měla týden zpoždění a sestra se ptala kdy byla poslední MS a podle toho mi řekla že mám přijít v pondělí a to jsem byla podle kalkulačky 5+2 a dr viděl krásnou dutinku a i já sama jsem ji rozeznala a za 2 týdny mám přijít na kontrolu a že už by mělo být vidět i srdíčko, takže myslím že můžeš být v klidu ![]()
Mě bylo u syna vše vidět až v 7+3, do té doby taky nic. Teď u druhého jsem šla až v 7+1, srdíčko na první pokus. Takže klid, šla jsi vážně moc brzy..
@Catarin HCG nevím dovím se ve středu, můj dr. je tam jenom pondělí a středa ![]()
Ahoj holky asi potřebuju trošku uklidnit
ve středu jsem byla na gyn. s tim ze mi vyšli pozitivně tehu. testy. dr říkal že na UTZ ještě asi nic moc vidět nepůjde ale že to zkusí, dlouho nic nemohl najít tak se moc netvaril potom našel opravdu maličkou tečku nebo spíš takovou šmouhu říká tady to máme.. opravdu to nešlo skoro vůbec vidět sama bych to určitě nenašla.. podle poslední ms jsem byla 5+4. Krev mi vzal s tím že mám přijít po velikonocích ve středu, mám pocit že do té doby se asi zblaznim…myslíte že teď v tu stredu už to bude vidět líp? Nebo něco je špatně?
pořád se bojím, musím na to myslet
měla jste to některá taky tak?