5tt + 5 špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
29.4.22 10:32

@np10021 řekla ze mě tlačí kostrc to mám vždy když to mám dostat :/.. takže myslíš ze to zamneman konec? 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.4.22 10:33

@Jitka123wal to ti nikdo neřekne, jak vidíš, tak ani doktor.. buď v klidu, dej nohy hore a odpočívej ;) krev už ti někdy bral? Aby zjistil zda hcg roste?

• Citovat
  • Upravit
380
29.4.22 10:43
@np10021 píše:
@Jitka123wal to ti nikdo neřekne, jak vidíš, tak ani doktor.. buď v klidu, dej nohy hore a odpočívej ;) krev už ti někdy bral? Aby zjistil zda hcg roste?

Ano nabral, říkal ze teď by to mělo byt vyšší než 5tis v pondělí zavolám a ve stredu jdu na UZ a mělo by tam byt vidět i srdíčko.
Takže ten tlak v kostrci v břiše je asi fskt špatný co? 😭 😭
Holky v práci jen sedím ale ta kostec je horší když sedím.. to je jak skriple četla jsem ze se mohou povolit vazy kor když deloha vzadu to jsou spekulace jen myslete na mě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.4.22 10:47

@Jitka123wal Tak uvidíš co krev ;) teď ti nezbývá nic jiného, než věřit. Z vlastní zkušenosti doporučuji přestat číst diskuzi a hledat co by to mohlo být. Momentálně ti odpověď nikdo nedá ;) držím palce! :hug:

• Citovat
  • Upravit
380
29.4.22 17:01

Holky talk ta kostec bude asi od zad když chodím je to lepší ldyz sedím začne to a když se ráno vzbudim tak to necitim
Přítel mě vytáhl na procházku jen kolem domu ať porsd nelezim
Držte mi palce nevzdam to ❤️️☘️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.8.22 14:12

Taky jsem v úterý musela na gynekologickou pohotovost. Trochu jsem spinila, tak jsem tam raději zašla. Naštěstí to bylo jednorázové. Dostala jsem ascorutin, tak uvidím zda to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.8.22 14:14
Taky jsem v úterý musela na gynekologickou pohotovost. Trochu jsem spinila, tak jsem tam raději zašla. Naštěstí to bylo jednorázové. Dostala jsem ascorutin, tak uvidím zda to pomůže.
@Jitka123wal píše:
Mockrst děkuji ❤️️ Já se tam rozbrecela a doktor me ujišťoval ze nemám myslet na nejhorší. Ze to muže byt ještě v pořádku. Jen nemá cenu mi teď dávat něco na udržení jelikož když to bude špatně odjede to samo neumím si ro představit : 😭 mě je divné ze mě to bolí cely den pak to přejde a vrátí se to je to každý den.. jestli je to tím jak to roste ještě mě trápí tlak v kokecniku děkuji moc za zprávu porsd věřím ze to moje vymodlene miminko zůstane u mě ❤️️

Taky mám tlak v konečníku a prý je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí