Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás jsem tu nová a potřebovala bych poradit snažíme se s přítelem o miminko už to bude rok hodně krát jsem si myslela že to vyšlo ale vůbec byla jsem vždycky zklamaná a když vyšel duch slabý na TT tak s toho byla cysta ale teď mám takové bolesti pod bříšku mizí to a vrací se to a už to mám asi dva týdny bych řekla a pořád mám pocit chodit na málou prsa nemám nějak citlivé ani bolestivě ale uvnitř sebe my něco říká že tentokrát to asi vyšlo bolesti jako kdybych měla mít MS ale vždycky mám bolesti před MS max 3 dny a vždy dorazí tak co myslíte
![]()
@Jjkt píše:
Zdravím vás jsem tu nová a potřebovala bych poradit snažíme se s přítelem o miminko už to bude rok hodně krát jsem si myslela že to vyšlo ale vůbec byla jsem vždycky zklamaná a když vyšel duch slabý na TT tak s toho byla cysta ale teď mám takové bolesti pod bříšku mizí to a vrací se to a už to mám asi dva týdny bych řekla a pořád mám pocit chodit na málou prsa nemám nějak citlivé ani bolestivě ale uvnitř sebe my něco říká že tentokrát to asi vyšlo bolesti jako kdybych měla mít MS ale vždycky mám bolesti před MS max 3 dny a vždy dorazí tak co myslíte![]()
A test mas pozitivni nebo negativni?
@Jjkt píše:
@Caridina ještě jsem ho nedělala
V tom pripade nikdo nedokaze rict, jestli tehotna jsi nebo ne ![]()
@Jjkt píše:
Zdravím vás jsem tu nová a potřebovala bych poradit snažíme se s přítelem o miminko už to bude rok hodně krát jsem si myslela že to vyšlo ale vůbec byla jsem vždycky zklamaná a když vyšel duch slabý na TT tak s toho byla cysta ale teď mám takové bolesti pod bříšku mizí to a vrací se to a už to mám asi dva týdny bych řekla a pořád mám pocit chodit na málou prsa nemám nějak citlivé ani bolestivě ale uvnitř sebe my něco říká že tentokrát to asi vyšlo bolesti jako kdybych měla mít MS ale vždycky mám bolesti před MS max 3 dny a vždy dorazí tak co myslíte![]()
Nemůžeš mít zánět močového měchýře? Těhotenství spolehlivě určí těhotenský test.
@Jjkt nemáš zač
držím palce! I kdyby byl test negativní, máš stále ještě čas (týden do ms je dost).
@Jjkt píše:
@Russet asi si Zajdu na gyndu bude to pro mě lepší
Stačí u praktika absolvovat test z moči, udělat si těhotenský test za pár dní a až teprve pak jít na gynekologii. Hodně pít a třeba si koupit něco na problémy s močákem.