Jsem těhotná?

33
28.4.22 20:52

Chci poradit

Zdravím vás jsem tu nová a potřebovala bych poradit snažíme se s přítelem o miminko už to bude rok hodně krát jsem si myslela že to vyšlo ale vůbec byla jsem vždycky zklamaná a když vyšel duch slabý na TT tak s toho byla cysta ale teď mám takové bolesti pod bříšku mizí to a vrací se to a už to mám asi dva týdny bych řekla a pořád mám pocit chodit na málou prsa nemám nějak citlivé ani bolestivě ale uvnitř sebe my něco říká že tentokrát to asi vyšlo bolesti jako kdybych měla mít MS ale vždycky mám bolesti před MS max 3 dny a vždy dorazí tak co myslíte :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
28.4.22 20:56

Udělej si test ;)

• Citovat
  • Upravit
1046
28.4.22 20:56
@Jjkt píše:
Zdravím vás jsem tu nová a potřebovala bych poradit snažíme se s přítelem o miminko už to bude rok hodně krát jsem si myslela že to vyšlo ale vůbec byla jsem vždycky zklamaná a když vyšel duch slabý na TT tak s toho byla cysta ale teď mám takové bolesti pod bříšku mizí to a vrací se to a už to mám asi dva týdny bych řekla a pořád mám pocit chodit na málou prsa nemám nějak citlivé ani bolestivě ale uvnitř sebe my něco říká že tentokrát to asi vyšlo bolesti jako kdybych měla mít MS ale vždycky mám bolesti před MS max 3 dny a vždy dorazí tak co myslíte :think: :think:

A test mas pozitivni nebo negativni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.22 20:57

@np10021 zítra si pro něho Zajdu určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.22 20:58

@Caridina ještě jsem ho nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
28.4.22 21:00
@Jjkt píše:
@Caridina ještě jsem ho nedělala

V tom pripade nikdo nedokaze rict, jestli tehotna jsi nebo ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.22 21:02

@Caridina zítra se to taky dozvím Zajdu si pro test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.4.22 21:22
@Jjkt píše:
Zdravím vás jsem tu nová a potřebovala bych poradit snažíme se s přítelem o miminko už to bude rok hodně krát jsem si myslela že to vyšlo ale vůbec byla jsem vždycky zklamaná a když vyšel duch slabý na TT tak s toho byla cysta ale teď mám takové bolesti pod bříšku mizí to a vrací se to a už to mám asi dva týdny bych řekla a pořád mám pocit chodit na málou prsa nemám nějak citlivé ani bolestivě ale uvnitř sebe my něco říká že tentokrát to asi vyšlo bolesti jako kdybych měla mít MS ale vždycky mám bolesti před MS max 3 dny a vždy dorazí tak co myslíte :think: :think:

Nemůžeš mít zánět močového měchýře? Těhotenství spolehlivě určí těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.22 21:26

@Russet asi si Zajdu na gyndu bude to pro mě lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 21:28

@Jjkt test si ale udělej. Na to se tě budou ptát i na gyndě.

• Citovat
  • Upravit
33
28.4.22 21:29

@np10021 udělám děkují za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 21:30

@Jjkt nemáš zač ;) držím palce! I kdyby byl test negativní, máš stále ještě čas (týden do ms je dost).

• Citovat
  • Upravit
53518
29.4.22 05:39
@Jjkt píše:
@Russet asi si Zajdu na gyndu bude to pro mě lepší

Stačí u praktika absolvovat test z moči, udělat si těhotenský test za pár dní a až teprve pak jít na gynekologii. Hodně pít a třeba si koupit něco na problémy s močákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí