5tt + 5 špinění

380
28.4.22 23:11

5tt +5spineni

Ahojky Holky tak mám Stach.

Teď jsem šla do sprchy a všimla jsem si ze spinim. Včera jsem byla na Ultrazvuku říkala ze je vše v pořádku. Bolí mě dnes podbrisek a mám hnědý výtok spineni klasicky jsem 5tt+5
Bojím se potratu 😭 😭 😭
Nejspíš ráno hned pojedu … stalo se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2548
28.4.22 23:18

7+3tt špinení a krvácení, druhý den jsem šla k doktorovi, který mi nasadil Ascorutin a Gynprodyl a dnes jsem už 17+4tt :) jestli tě nějak nebolí břicho, ještě bych neplašila, já to před těmi 10 týdny obrečela a nakonec to nic nebylo (jen asi žilka prasklá na placentě). :) Zajdi si určitě zítra k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
28.4.22 23:20
@Nausika píše:
7+3tt špinení a krvácení, druhý den jsem šla k doktorovi, který mi nasadil Ascorutin a Gynprodyl a dnes jsem už 17+4tt :) jestli tě nějak nebolí břicho, ještě bych neplašila, já to před těmi 10 týdny obrečela a nakonec to nic nebylo (jen asi žilka prasklá na placentě). :) Zajdi si určitě zítra k doktorovi

Dekuju břicho mě dnes bolí přímo jsko na pipce kde je deloha.. jenže mi je divny ze včera vše c pořádku a dnes tohle ascorutin taky beru.. pojedu radši Zita ráno sle mám strany strach :( Dekuju za zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
28.4.22 23:22

@Jitka123wal budu držet palce, ať to je jen nějaká prkotinka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
29.4.22 07:21

Dělali ti vaginální utz? Já špinila vždy v těhotenství po něm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
29.4.22 07:26

@Jitka123wal Špinění v 10tt a bohužel to nedopadlo…Pár dní před tím vše okej…Držím palce, ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
29.4.22 07:54
@Markéta188 píše:
Dělali ti vaginální utz? Já špinila vždy v těhotenství po něm :oops:

Dělali ale bylo to ve středu divím se ze bych spinila takhle. Ještě po. Když včera dopoledne nic jen večer jsem si všimla je to spis jako (hustší výtok nahnedly) ale bojím se toho břicha mě bolí od začátku i zadá jako bych to měla dostat do toho mě zlobí střeva jsem nafoukla ale včera mě to pořad bolelo musela jsme si vždy lehnout ne z té bolesti ale z únavy vím ze to je buď a nebo teď jen jsem strašně v nervech :/ sedím už na gynekologii ale vezmou me až později do toho musím. Byt v práci řekla jsem ze mám zpoždění autobusu..
na lékaře se tam dobre nervari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 07:58

Já to měla 3× (5+0, 5+1, 5+5) nejdřív špinění a pak krev bohužel ve všech případech konec

• Citovat
  • Upravit
np10021
29.4.22 07:59

Můžeš špinit z vyšetření. U mě bohužel v 6.týdnu špinění znamenalo konec a do 14 dní se spustil samovolný potrat.

• Citovat
  • Upravit
380
29.4.22 08:04

Toho se taky moc bojím holky. Je to vymodlene miminko..
prosím držte mi palce 😪 ❤️️
A mrzi mě ze jste si tím museli projit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.4.22 08:07

@Jitka123wal
Chápu, že se bojíš. Bohužel takhle na začátku ti nepomůže ani doktor. Buď se to udrží nebo ne. Já celý týden ležel, nic těžkého jsem nezvedala a bohužel se to neudrželo. Tělo ví co dělá. Lepší teď, než kdyby se to stalo později, nebo se narodilo nemocné miminko.

• Citovat
  • Upravit
380
29.4.22 09:47

Doktor tedy už žádné spineni neviděl. Jen říkal ue miminko povyrostlo a ze deloha je celkem vzadu ze to nevypadá špatně.
Mám odpočívat.. kyselina listová pořad, ascorutin a říkal pockame na UZ příští týden jestli bude vidět Srdíčko
Nasadime něco na udržení. Ještě bral HCG tak uvidíme..
Bolelo Vás taky holky někdy jako na pipce takový tlaky říkal ze to muže byt roztahovami nebo značka potratů
Držte mi palce ❤️️❤️️❤️️😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
29.4.22 10:11

@Jitka123wal Moc držím palce. Takhle na začátku je to všechno nebo nic, ale chtěla bych tě uklidnit, že bolesti jako na MS bývají v těhotenství normální, takže to nemusí nic znamenat. Odpočívej a vyvaruj se sexu, to by mohl být problém. Držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
29.4.22 10:19
@Lil Kitkatt píše:
@Jitka123wal Moc držím palce. Takhle na začátku je to všechno nebo nic, ale chtěla bych tě uklidnit, že bolesti jako na MS bývají v těhotenství normální, takže to nemusí nic znamenat. Odpočívej a vyvaruj se sexu, to by mohl být problém. Držím palce. :srdce:

Mockrst děkuji ❤️️ Já se tam rozbrecela a doktor me ujišťoval ze nemám myslet na nejhorší. Ze to muže byt ještě v pořádku. Jen nemá cenu mi teď dávat něco na udržení jelikož když to bude špatně odjede to samo neumím si ro představit : 😭 mě je divné ze mě to bolí cely den pak to přejde a vrátí se to je to každý den.. jestli je to tím jak to roste ještě mě trápí tlak v kokecniku děkuji moc za zprávu porsd věřím ze to moje vymodlene miminko zůstane u mě ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.4.22 10:30

@Jitka123wal o tlaku v konečníku jsi doktorovi také řekla? Ten jsem měla i já a už jsem tušila, že je něco špatně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky