6. nemoc a cestování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3931
3.2.12 20:47

6 nemoc a cestování

ahojky holky, chtěla jsem se zeptat měli jsme 4 dny 39 horečky byli jsme u lékařky která po vyšetření říkala že to vypadá na 6 nemoc. teď už jsme 2 den bez horeček ale opupínkovali se nám zádíčka a bříško. Malej je v pořádku není protivnej, spavej .....tak jsem se chtěla poradit zda s ním můžu jet na návštěvu k tátovi ? a zda je to přenosné mám tam 7 letou sestřičku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
3.2.12 20:49

Nešla bych.Ne kuli tomu, že je to přenosné,ale tvůj syn by si měl pořádně odpočinout.

• Citovat
  • Upravit
16492
3.2.12 20:50

Ahoj :-)
Pokud už je jen osypaný, tak je to v pohodě. Už by neměl nikoho nakazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.2.12 20:51

Určitě je to přenosne a silne infekcni…doktor nas na to upozornil…my jsme to chytli ani nevim jak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.2.12 20:53

to já taky nevím jak jsme to chytli :think: a nevíte jestli se to dá chytnout jen jednou nebo jestli víckrát ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.2.12 20:53
lucineeccka píše:
Nešla bych.Ne kuli tomu, že je to přenosné,ale tvůj syn by si měl pořádně odpočinout.

tak on nechce odpočívat ajni doma řádí celý dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.2.12 20:54
M-a-j-a píše:
Ahoj :-)
Pokud už je jen osypaný, tak je to v pohodě. Už by neměl nikoho nakazit.

děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.2.12 20:54
klarushka píše:
to já taky nevím jak jsme to chytli :think: a nevíte jestli se to dá chytnout jen jednou nebo jestli víckrát ?

Podruhé už by to neměl dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.2.12 20:56
M-a-j-a píše:
klarushka píše:
to já taky nevím jak jsme to chytli :think: a nevíte jestli se to dá chytnout jen jednou nebo jestli víckrát ?
Podruhé už by to neměl dostat.

děkuju :kytka: a ještě se zeptám maže se to něčím ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.2.12 20:57

Klari nemaže. Ono by to ani nemělo svdit. Do tří dnů to samo zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.2.12 21:03
klarushka píše:

jednou a naposledy…doktor rikal, ze proti teto nemoci mame dozivotni imunitu…ja mazu porad infadolanem, regeneruje pokozku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.2.12 21:21

mooooc děkuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.2.12 21:48

Ahoj holky,potřebuju uklidnit…Má desetiměsíční dcera má šestou nemoc. Já jsem v pátém týdnu těhotenství a ve staré diskuzi na emiminu jsem četla, že to může mít na plod neblahé účinky, dokonce se může přestat vyvíjet a žena tak potratí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.2.12 21:50
Janulin píše:
Ahoj holky,potřebuju uklidnit…Má desetiměsíční dcera má šestou nemoc. Já jsem v pátém týdnu těhotenství a ve staré diskuzi na emiminu jsem četla, že to může mít na plod neblahé účinky, dokonce se může přestat vyvíjet a žena tak potratí… :,(

V tomhle pripade se porad s doktorkou, ta by mela asi vedet nejvic! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
3.2.12 22:32
Janulin píše:
Ahoj holky,potřebuju uklidnit…Má desetiměsíční dcera má šestou nemoc. Já jsem v pátém týdnu těhotenství a ve staré diskuzi na emiminu jsem četla, že to může mít na plod neblahé účinky, dokonce se může přestat vyvíjet a žena tak potratí… :,(

Asi tě teda moc neuklidním ale ted jsme šestou nemoc prodělaly i my, a dr mě upozornovala že nesmí malá přijít do styku s těhotnou do 3 měsíce. Radši bych se poradila s dr. Doufám, že jsem tě zbytečně nevynervovala :hug: , ale já právě mám těhotnou kamarádku tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí