Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky holky, chtěla jsem se zeptat měli jsme 4 dny 39 horečky byli jsme u lékařky která po vyšetření říkala že to vypadá na 6 nemoc. teď už jsme 2 den bez horeček ale opupínkovali se nám zádíčka a bříško. Malej je v pořádku není protivnej, spavej .....tak jsem se chtěla poradit zda s ním můžu jet na návštěvu k tátovi ? a zda je to přenosné mám tam 7 letou sestřičku ?
Nešla bych.Ne kuli tomu, že je to přenosné,ale tvůj syn by si měl pořádně odpočinout.
Ahoj ![]()
Pokud už je jen osypaný, tak je to v pohodě. Už by neměl nikoho nakazit.
Určitě je to přenosne a silne infekcni…doktor nas na to upozornil…my jsme to chytli ani nevim jak. ![]()
to já taky nevím jak jsme to chytli
a nevíte jestli se to dá chytnout jen jednou nebo jestli víckrát ?
lucineeccka píše:
Nešla bych.Ne kuli tomu, že je to přenosné,ale tvůj syn by si měl pořádně odpočinout.
tak on nechce odpočívat ajni doma řádí celý dny ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj
Pokud už je jen osypaný, tak je to v pohodě. Už by neměl nikoho nakazit.
děkuju ![]()
klarushka píše:
to já taky nevím jak jsme to chytlia nevíte jestli se to dá chytnout jen jednou nebo jestli víckrát ?
Podruhé už by to neměl dostat.
M-a-j-a píše:klarushka píše:Podruhé už by to neměl dostat.
to já taky nevím jak jsme to chytlia nevíte jestli se to dá chytnout jen jednou nebo jestli víckrát ?
děkuju
a ještě se zeptám maže se to něčím ?
Klari nemaže. Ono by to ani nemělo svdit. Do tří dnů to samo zmizí.
klarushka píše:
jednou a naposledy…doktor rikal, ze proti teto nemoci mame dozivotni imunitu…ja mazu porad infadolanem, regeneruje pokozku..
Ahoj holky,potřebuju uklidnit…Má desetiměsíční dcera má šestou nemoc. Já jsem v pátém týdnu těhotenství a ve staré diskuzi na emiminu jsem četla, že to může mít na plod neblahé účinky, dokonce se může přestat vyvíjet a žena tak potratí… ![]()
Janulin píše:
Ahoj holky,potřebuju uklidnit…Má desetiměsíční dcera má šestou nemoc. Já jsem v pátém týdnu těhotenství a ve staré diskuzi na emiminu jsem četla, že to může mít na plod neblahé účinky, dokonce se může přestat vyvíjet a žena tak potratí…
V tomhle pripade se porad s doktorkou, ta by mela asi vedet nejvic! ![]()
Janulin píše:
Ahoj holky,potřebuju uklidnit…Má desetiměsíční dcera má šestou nemoc. Já jsem v pátém týdnu těhotenství a ve staré diskuzi na emiminu jsem četla, že to může mít na plod neblahé účinky, dokonce se může přestat vyvíjet a žena tak potratí…
Asi tě teda moc neuklidním ale ted jsme šestou nemoc prodělaly i my, a dr mě upozornovala že nesmí malá přijít do styku s těhotnou do 3 měsíce. Radši bych se poradila s dr. Doufám, že jsem tě zbytečně nevynervovala
, ale já právě mám těhotnou kamarádku tak proto.