6+1 a malý gestační váček

12
20.12.22 08:49

6+1 a malý gestační váček

Ahoj holky, jsem podle ms 6+2tt ale mám nepravidelnou ms. V 5+5 jsem byla na první gyn prohlídce a byl tam gestační váček velikosti špendlíkové hlavičky … v průběhu dvou dnů jsem začala špinit, tak jsem volala na gyn a řekli, že mám radši dojít. Byla jsem tam v 6+1 a gestacni váček byl o dost viditelnější. Velikost váčku asi 4,5 mm. Doktor mi, ale řekl, ze to vidí černě ze je moc maličké. Nasadil mi utrogestan a mam dojít v pátek na kontrolu. Tak jsem se chtěla zeptat jestli jste to měla některá podobně a jak to dopadlo děkuji.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
20.12.22 09:06

Takhle na začátku ti to nikdo neřekne, ale nechápu ty doktory, že to takhle říkají, znám tolik případů, kdy už ženskou posílali na revizi a ejhle je z toho zdravé mimino.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.12.22 13:25

@Denisa6301 proč tě zene hned na kontrolu… Došla bych až další týden a to už bude jasné. Pokud máš nepravidelnou ms, tím spíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
31.12.22 12:40

@Denisa6301 Ahoj v unoru 2021 jsem byla tehotna. Na gyndu jsem sla 6+3 7.tt, rekl mi, ze tam vidi jen vacek bez niceho a hematom to byla streda. At prijdu na kontrolu za 14dni a uvidi se zda to povyrostlo. No v sobotu jsem zacala lehce spinit a v nedeli, co jsem mela zacinat 8.tt jsem zacala silne krvacet a jeli jsme na pohotovst. Tam mi brali hcg a delali uzv. Na uzv uz nic nevidel, hcg jsem mela pres 700. Takze zacinajici potrat, kdy tehotenstvi neprosperovalo uz od zacatku. Vyvoj se zastavil hnedka pri spozdeni ms, tudiz jsem vacek mela prazdny dle uzv. Z pon na ut ze me vse vyslo, ve stredu jsem byla na kontrolu a hcg uz hodne kleslo, tak jsem se vyhla revizi. Otehotnela jsem hned za 16dni a mame z toho rocni holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
3.1.23 18:59

@Denisa6301 ahoj, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty