Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, jdu si pro radu.. nechte si prosim ty pichlave reci, je to pro me uz tak dost tezky. Nechci tu psat z jakeho duvodu, ale duvod je vazny, jinak bych se tak vubec nerozhodla
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu? Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktorJsem na rizikovem.
Pokud není zdravotní důvod tak ti ho neudělají. Bez šance.
Vážný důvod znamená zdravotní důvod? Pokud ano, udělají. Pokud ne, tak ne
Ale zkus ještě dnes volat na gyndu, my ti to tu nevyřešíme.
Jedině z duvodu postižení plodu nebo ohrožení tvého zdraví. Jen tak na žádost uz ti to nikdo neudělá.
Jinak se priklanim k tomu, at neudelas nejakou kravinu. nevim, v jake jsi situaci, ale všechno se da resit, v tehle zemi funguje spousta podpurnych neziskovek, ktere ti dokáží poradit, pomoci, existuje utajený porod…
@Anonymní píše:
Holky, jdu si pro radu.. nechte si prosim ty pichlave reci, je to pro me uz tak dost tezky. Nechci tu psat z jakeho duvodu, ale duvod je vazny, jinak bych se tak vubec nerozhodla
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu?Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktorJsem na rizikovem.
Pokud by to mělo být jen na tvou žádost (bez zdravotního důvodu), tak naštěstí úplně nulová.
Záleží na tom důvodu přesně jak tu už bylo řečeno jedině ze zdravotních důvodů já před několika lety zažila právě to že miminko mělo vývojovou vadu která byla hodně těžká tak to jsem podstoupila interupci ale od té doby mám 4 děti
Pouze pokud je lekarska indikace, tj. obvykle vazne postizeny plod. Interrupce po 3.mesici bez lekarske indikace je trestny cin, takze legalne ti to neudela nikdo.
Pokud se ti dite nehodi do kramu, dej ho po porodu k adopci. Hlavne nevymyslej kraviny.
Pokud k tomu není vážný zdravotní důvod (že bys byla ohrožena na životě, nebo dítě mělo postižení), tak ti to nikdo neudělá, je to nezákonné.
A jaký ty pichlavý řeči si máme nechat? Jestli je miminko nemocné nebo máš ty zdravotní problém, tak mě to moc mrzí. Jestli myslíš přerušení na vlastní žádost, tak na to jsi měla času dost a teď už to nejde. Každopádně nechápu, proč to řešíš tady a ne u doktora.
@BohunkaP píše:
Pokud by to mělo být jen na tvou žádost (bez zdravotního důvodu), tak naštěstí úplně nulová.
No, nastesti… Kdyz o to dite nema zajem, tak prcek bude jen trpet. Snad neudela nejakou blbost.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Jsem na rizikovem.
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu? Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktor