Interrupce po 12. týdnu

Anonymní
19.12.22 08:45

Interrupce po 12 týdnu

Holky, jdu si pro radu.. nechte si prosim ty pichlave reci, je to pro me uz tak dost tezky. Nechci tu psat z jakeho duvodu, ale duvod je vazny, jinak bych se tak vubec nerozhodla :(
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu? Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktor :( Jsem na rizikovem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36976
19.12.22 08:48
@Anonymní píše:
Holky, jdu si pro radu.. nechte si prosim ty pichlave reci, je to pro me uz tak dost tezky. Nechci tu psat z jakeho duvodu, ale duvod je vazny, jinak bych se tak vubec nerozhodla :(
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu? Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktor :( Jsem na rizikovem.

Pokud není zdravotní důvod tak ti ho neudělají. Bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17106
19.12.22 08:52

Hlavně neudělej nějakou blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.12.22 08:58

Vážný důvod znamená zdravotní důvod? Pokud ano, udělají. Pokud ne, tak ne :nevim: Ale zkus ještě dnes volat na gyndu, my ti to tu nevyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10014
19.12.22 09:13

Pouze ze zdravotních důvodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
19.12.22 09:15

Jedině z duvodu postižení plodu nebo ohrožení tvého zdraví. Jen tak na žádost uz ti to nikdo neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.12.22 09:15

Zavolej gynekologovi, ale počítej, že tě odmítne.

• Citovat
  • Upravit
4072
19.12.22 09:22

Jinak se priklanim k tomu, at neudelas nejakou kravinu. nevim, v jake jsi situaci, ale všechno se da resit, v tehle zemi funguje spousta podpurnych neziskovek, ktere ti dokáží poradit, pomoci, existuje utajený porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
19.12.22 09:22

A jaký máš jiný důvod než zdravotní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22204
19.12.22 09:25
@Anonymní píše:
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu?Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktor :( Jsem na rizikovem.

Pokud by to mělo být jen na tvou žádost (bez zdravotního důvodu), tak naštěstí úplně nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.12.22 09:34

Záleží na tom důvodu přesně jak tu už bylo řečeno jedině ze zdravotních důvodů já před několika lety zažila právě to že miminko mělo vývojovou vadu která byla hodně těžká tak to jsem podstoupila interupci ale od té doby mám 4 děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
19.12.22 09:41

Pouze pokud je lekarska indikace, tj. obvykle vazne postizeny plod. Interrupce po 3.mesici bez lekarske indikace je trestny cin, takze legalne ti to neudela nikdo.
Pokud se ti dite nehodi do kramu, dej ho po porodu k adopci. Hlavne nevymyslej kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37237
19.12.22 09:41

Pokud k tomu není vážný zdravotní důvod (že bys byla ohrožena na životě, nebo dítě mělo postižení), tak ti to nikdo neudělá, je to nezákonné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.12.22 09:47

A jaký ty pichlavý řeči si máme nechat? Jestli je miminko nemocné nebo máš ty zdravotní problém, tak mě to moc mrzí. Jestli myslíš přerušení na vlastní žádost, tak na to jsi měla času dost a teď už to nejde. Každopádně nechápu, proč to řešíš tady a ne u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12426
19.12.22 10:48
@BohunkaP píše:
Pokud by to mělo být jen na tvou žádost (bez zdravotního důvodu), tak naštěstí úplně nulová.

No, nastesti… Kdyz o to dite nema zajem, tak prcek bude jen trpet. Snad neudela nejakou blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty