Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve Francii do 14 týdne nebo Holandsko do 24. Sedni k internetu, vygoogluj si konkrétní nemocnice a zeptej se tam.
@Anonymní píše:
Holky, jdu si pro radu.. nechte si prosim ty pichlave reci, je to pro me uz tak dost tezky. Nechci tu psat z jakeho duvodu, ale duvod je vazny, jinak bych se tak vubec nerozhodla
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu? Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktorJsem na rizikovem.
Musíš k tomu mít VÁŽNÝ zdravotní důvod (např. když se na genetice zjistí, že by dítě bylo postižené a nebo ty jsi ohrožena na životě), jinak to nelze.
@eviku-miluna píše:
A ten duvod proc to chces podstoupit nam nemuzes napsat?
Nevím proč by to delala k odpovědi na, dotaz tohle vědět nepotrebujes ![]()
@prokr píše:
Nevím proč by to delala k odpovědi na, dotaz tohle vědět nepotrebujes
Ja to vedet nepotrebuju. Ale zname tu z diskusi zavazne duvody, ze? Proc to resi 5 minut po 12. Mela na rozhodnuti o ukonceni dost casu. A zavazne duvody vznikly az po 12.tydnu??
@eviku-miluna píše:
Ja to vedet nepotrebuju. Ale zname tu z diskusi zavazne duvody, ze? Proc to resi 5 minut po 12. Mela na rozhodnuti o ukonceni dost casu. A zavazne duvody vznikly az po 12.tydnu??
Hele úplně klidně mohly, zkus se trochu zamyslet. Třeba jí zemřel partner nebo skončila na ulici nebo co já vím. Tohle rejpání někam, kde o to nikdo nestojí, se může nehezky otočit proti tobě.
@unuděná ja nerejpu, kdyz napise A, tak kdyz nenapise B, tak ji tezko pochopim.
@eviku-miluna píše:
@unuděná ja nerejpu, kdyz napise A, tak kdyz nenapise B, tak ji tezko pochopim.
Ona asi nechtěla pochopení, chtěla prostě jen informaci ![]()
@unuděná píše:
Ona asi nechtěla pochopení, chtěla prostě jen informaci
Když on pak ten slet čarodějnic nemá takový grády
. Přece každý tu musí napsat do puntíku důvody, ať si dokonalé paničky můžou přijít kopnout ![]()
@unuděná tak informaci dostala, ze po 12.tydnu ji to z osobnich duvodu nikdo neudela.
@kolibrik1 do puntiku psat duvody nemusi. Ale ona nenapsala zadny duvod. Takze to muze byt zavazny duvod nebo taky momentalni rozmarilost. Nikdo kopat neprisel.
@eviku-miluna píše:
@kolibrik1 do puntiku psat duvody nemusi. Ale ona nenapsala zadny duvod. Takze to muze byt zavazny duvod nebo taky momentalni rozmarilost. Nikdo kopat neprisel.
Ona se zeptala a zjistila, že na vlastní žádost už je pozdě. A důvod nám všem může být úplně ukradený, nemusí psát vůbec nic
@kolibrik1 píše:
Ona se zeptala a zjistila, že na vlastní žádost už je pozdě. A důvod nám všem může být úplně ukradený, nemusí psát vůbec nic
Muze, ale ona o tom zalozila diskuzi, takze je zcela legitimní se na duvod zeptat.
@Anonymní píše:
Holky, jdu si pro radu.. nechte si prosim ty pichlave reci, je to pro me uz tak dost tezky. Nechci tu psat z jakeho duvodu, ale duvod je vazny, jinak bych se tak vubec nerozhodla
Jaka je sance, ze mi dr udela interrupci po 12 tydnu? Konkretne 12+5? Setkala jste se s tim nektera? Vim, ze se dela do 12tt nejpozdeji. Neptejte se proc jsem nesla driv nebo jestli si to nechci rozmyslet, donosit, pomoc v rodine.. Ne, prosim. Jen me zajima, jak se k tomu stavi doktorJsem na rizikovem.
Lze to na psychické potíže. Musíte mít ale nějakého psychiatra, kt Vám to napíše.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.