Vakuová aspirace dělohy

Anonymní
13.12.22 18:59

Vakuová aspirace dělohy

Ahoj všem.
Jsem cca týden po vakuové revizi dělohy ze zdravotních důvodů - plod byl starý dle utz 5+5, ale měla jsem být už více jak v osmém týdnu. Byl to pro mě šok a obrecela jsem to ještě víc, když jsem se dozvěděla, že ty další čtyři ženy co tam byly ten den také, tak si to těhotenství nechávali dobrovolně ukončit. 8o :roll:
Dnes jsem měla hrozné křeče do břicha, nakonec to skončilo tím, že jsem měla průjem. Cca za dvě hodiny už bylo vše v pořádku a začalo mě bolet břicho jako před MS a začala jsem i trochu krvácet.
Myslíte, že to mohlo být „ukončení“ nevydařeného těhotenství, srovnání hormonů a nastává mi nový cyklus? K lékaři jdu zítra pro ukončení neschopenky, tak se ho zeptám. Ale napadlo mě, zda nemáte někdo podobnou zkušenost?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
14.12.22 12:16

Ne, to opravdu ještě není nový cyklus. Ten ti začne za 4-6 týdnů. Minimálně máš v sobě ještě vysoké hodnoty hCG.
Je to klasický průběh po revizi. Teď můžeš nějakou dobu krvácet-špinit a zhruba po měsíci až měsíci a půl dostaneš menstruaci. Určitě ale používej antikoncepci, pokud budete mít pohlavní styk.
Nejlépe ti samozřejmě poradí tvůj gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty