Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, to opravdu ještě není nový cyklus. Ten ti začne za 4-6 týdnů. Minimálně máš v sobě ještě vysoké hodnoty hCG.
Je to klasický průběh po revizi. Teď můžeš nějakou dobu krvácet-špinit a zhruba po měsíci až měsíci a půl dostaneš menstruaci. Určitě ale používej antikoncepci, pokud budete mít pohlavní styk.
Nejlépe ti samozřejmě poradí tvůj gynekolog.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj všem.

Jsem cca týden po vakuové revizi dělohy ze zdravotních důvodů - plod byl starý dle utz 5+5, ale měla jsem být už více jak v osmém týdnu. Byl to pro mě šok a obrecela jsem to ještě víc, když jsem se dozvěděla, že ty další čtyři ženy co tam byly ten den také, tak si to těhotenství nechávali dobrovolně ukončit.
Dnes jsem měla hrozné křeče do břicha, nakonec to skončilo tím, že jsem měla průjem. Cca za dvě hodiny už bylo vše v pořádku a začalo mě bolet břicho jako před MS a začala jsem i trochu krvácet.
Myslíte, že to mohlo být „ukončení“ nevydařeného těhotenství, srovnání hormonů a nastává mi nový cyklus? K lékaři jdu zítra pro ukončení neschopenky, tak se ho zeptám. Ale napadlo mě, zda nemáte někdo podobnou zkušenost?
Děkuji