Potrat a menstruace

Anonymní
4.12.22 16:41

Potrat a menstruace

Ahoj holky mám takovou otázku 10.10.2022 jsem potratila samovolně bez revize ve 12+3 jsem po šesti nedělce samozřejmě ale 6nedělku jsme s přítelem nedodrželi a měla jsem nechráněný sex
Na kontrole po šesti neděli jsem byla mam pri vysokou slznici ale menstruace pořad nikde a co jsem byla u dr to už je 2 týdny a pořad nic samovolny potrat jsem prožila porove tak ze nevím jak to chodí můžete my někdo napsat kdy muže ms dorazit děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
4.12.22 17:06

Ahojky,
já řeším podobný problém. Můj potrat proběhl 7.10. v 7+2TT dle MS, dle UZ bylo těhu menší cca o týden.
Během potratu jsem velmi silně krvácela s opravdu velkými kusy tkání a “jater”, ale stejně ještě zůstal uvnitř kousek něčeho, co původně vypadalo jako hematom a očekávalo se, že odejde s MS. No, 10.11. jsem očekávala MS - a nic. Jaké bylo moje překvapení, že jsem měla hcg v té době ještě přes 1600j 8o zřejmě ve mně byla ještě nějaká rezidua plodu…o 4 dny později bylo hcg 800j, o 10 dní “už jen” 104, teď v týdnu jdu na další kontrolu - a doufám, že hcg bude už úplně pryč a tento týden přijde MS podle očekávaného termínu.
Byla jsem z toho dost vyděšená, bála jsem se tzv. moly…ale snad nee, ta má dost jiný průběh. Je tady dost holek, kterým hcg klesalo taky cca 2-3 měsíce a do té doby menstruace prostě nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.22 18:01

@MiliX aha děkuji ti ze si odepsala no já pravě v těhotenství měla hematom no tak ze jsem potratila a krvacela jsem hodně a všechno šlo samo tak ze jsem na revizi nemusela jít dr my řekla ze všechno vypadá pohodě vzala my krev a udělala ultrazvuk po smrští neděli a řekla ze je vše OK ale ze mám jen zvýšenou slzni při abych znovu neotehotnila ze by měla do 3 týdnu prijit ms no už je to dva týdny a pořad nic tak pockam ještě týden teda jinak děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
209
4.12.22 18:31

Ono je to asi i dost o psychice a hormonální rovnováze…
Bohužel, u mě to rozhodně nebyl první potrat, mám za sebou už čtyři revize dělohy & další zákroky, tak já i můj dr. se hodně snažíme, aby k další revizi nedošlo…snad se to povede.
Vydrž ještě týden, věřím, že MS přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stakingdrunk
5.12.22 05:28
@MiliX píše:
Ono je to asi i dost o psychice a hormonální rovnováze…
Bohužel, u mě to rozhodně nebyl první potrat, mám za sebou už čtyři revize dělohy & další zákroky, snake game tak já i můj dr. se hodně snažíme, aby k další revizi nedošlo…snad se to povede.
Vydrž ještě týden, věřím, že MS přijde :hug:

Everything will be better. Believe!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty