Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chci se zeptat jsem dárce plazmy a minulý mesic mi vynechala menstruace tento sem to dostala tri dny sem mela strašné bolesti pod břichem a dnes kdyz jsem sla na wc ze mě toto vypadlo co to může bej potrat ci nějaká sraženina nikdy sem toto nezazila a nevim že bych byla těhotná ale nevim uda sem treba nebyla tehotna a nepotratila predem dekuji******
@Janli píše:
A když ti vynechala menzes, dělala sis těhotenský test?
Ne ja myslela zda to nemam rozhazeny z darovani plazmy prave
Dobry vecer, to je kus sliznice, pri silnejsi menstruaci je toto normalni. Ja sama to tak mam kazdy mesic a i vetsi….
Takze to potrat nemusi znamenat…
Prosim anonym…
@Anonymní píše:
Dobry vecer, to je kus sliznice, pri silnejsi menstruaci je toto normalni. Ja sama to tak mam kazdy mesic a i vetsi….
Takze to potrat nemusi znamenat…
Prosim anonym…
Aha dobre ze ja to tak mela poprve pomalu pres celou dlan tak sem se lekla co to je ale děkuji
Pokud to byl potrat, tak ti zitra jeste vyjde pozitivni tehotensky test.
@elinka90 tak asi potřebovala radu…nic víc…příspěvek může pak editovat a fotky smazat, myslím, že se tolik nestalo
@elinka90 píše:
Jako vazne to nekoho napadne vyfotit******jdu blit
@smutná máma píše:
@elinka90 tak asi potřebovala radu…nic víc…příspěvek může pak editovat a fotky smazat, myslím, že se tolik nestalo
Tak si v prvni rade udelam tehotensky test jestli jsem vubec tehotna a pak muzu spekulovat nad tim jestli jsem potratila. ![]()
Může to být kus sliznice. Mám to každou menstruaci fakt silné. Ale toto se mi zdá opravdu moc ![]()
@ibka28 pokud jsi mela jine a silnejsi bolesti muze to byt potrat v rannem stadiu. Ja jsem potratila v 6.tt prazdny gestacni vacek a mela jsem takove bolesti, jako by mi nekdo vyskrabaval delohu. V zivote jsem to. A odesly ze me podobne kusy. Udelej si test zda jsi byla tehotna.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.