Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, jdu s velikým dotazem, posouvala jsem menstruaci kvůli dovolené o týden, tento týden jsem ji očekávala, včera se dostavilo slabé špinení a nehorázné silné bolesti v podbřišku. Ráno to bylo mnohem lepší, ale pohled už nebyl moc hezky. Chci se zeptat zda mám plašit.
Zda se jedna o samovolny potrat nebo jen důsledek prášku a výtok sliznice.
Příkladam foto. Předem se omlouvám
Děkuji ![]()
Mohla sis jen praskama rozhodit hormony, nicméně tady na nic nepřijdeme, můžeš si zkusit udělat těhotenský test, ale i kdyby se jednalo o raný potrat, tak se nic neděje, to se prostě nechává odkrvacet a jede se dál ![]()
@Kriss Tina píše: @Kriss Tina
Je mi to jasné. Test dojdu ještě koupit a uvidím no. Děkuji za odpověď 🙏
@Kukačka001 píše:
Zdravím, jdu s velikým dotazem, posouvala jsem menstruaci kvůli dovolené o týden, tento týden jsem ji očekávala, včera se dostavilo slabé špinení a nehorázné silné bolesti v podbřišku. Ráno to bylo mnohem lepší, ale pohled už nebyl moc hezky. Chci se zeptat zda mám plašit.
Zda se jedna o samovolny potrat nebo jen důsledek prášku a výtok sliznice.
Příkladam foto. Předem se omlouvám
Děkuji
A proč si dáváš něco na oddálení menstruace když plánuješ těhotenství?
@JancaS84 momentálně v plánu nebylo, nechali jsme tomu volný průběh. No letěla jsem pryč a měla jsem dlouhý let a byla jsem v dost špatných podmínkách na to mít ms. Proto po konzultaci s paní doktorkou jsem ji oddalila.
Po oddaleni ms mam vzdycky silene krveproliti, bolesti a kusy sliznice. jak je tam ta sliznice dele, tak proste poradne proroste a zpevni se a jde pak blbe ven.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.