Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem po SP drzela sestinedeli, takze sest tydnu bez sexu. Presne 28 dni po potratu prisla MS a dalsi ovulace vysla hned po sestinedeli. Tak jsme na to vlitli a zadna dalsi MS uz neprisla, syn bude mit za par dni pul roku
Drzim palce, at se taky hned zadari a dopadne to dobre ![]()
Taky jsem držela šestinedělí. Akorát já měla. Rozházenou tak MS, že mi po revizi přišla za 86dni.
Pak jsem nechala proběhnout 3 MS, otěhotněla jsem, ale zase se neudrželo. Pak 4 měsíce pauza a pak se konečně zadarilo a porodila holčičku ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Hezké odpoledne,
ráda bych se zeptala na pár otázek.
Prodělala jsem ZT. Revize nebyla nutná, spustil se samovolný potrat. Dnes jsem byla na gynekologii, ještě nejsem úplně čistá, stále ze mě něco odchází. Ještě dva či tři dny bude. Paní doktorka mi doporučila nemít sex, ale zapomněla jsem se zeptat, jak dlouho? Jak to bylo prosím u Vás? Jak dlouho se sexem čekat?
Dále mi doporučila nechat proběhnout jednu menstruaci než se začneme znovu snažit. Za jak dlouho Vám po SP přišla MS? Kdy jste se začali s partnerem znovu snažit? A za jak dlouho to vyšlo?