6+1 není embryo - ZT?

1811
11.1.13 16:01

6+1 neni embryo-ZT?

Ahoj, minulý týden jsem byla uz sve doktorky. Delala mi prvni ultrazvuk a rikala, ze tehotenství presne odpovida 5+1 od posledni menstruace. Objednala me az na 31.1.O vikendu jsem zacala trosku spinit, nezlepsovalo se to tak jsem jela na gyn.Moje doktorka mela dovolenou a tak jsem sla k jinemu. Udelal ultrazvuk a rekl, ze je tam gestacni a zloutkový vacek, ale ze neni videt embryo. V 6. tydnu uz by melo jit videt. Mají tam opravdu dobry ultrazvuk, lepsi nez ma moje gynekolozka.Ta ma spis takovy stary vestici stroj.Dal mi zpravu a rekl, ze mam prijit za tyden a uvidime.Kdyz se nic nezmeni tak do nemocnice na revizi.Take rikal, ze to mozna moje dr. spatne zmerila a tehotenstvi je mladsi, ale to se mi moc nezda.Ted porad premyslim jestli je nejaka sance, ze za tyden se neco objevi. Hledam na netu nejake informace a podobne pribehy. Obcas najdu nejake diskuse kde v 6.tydnu take nebylo nic videt, ale spis pocitam s tou horsi variantou abych potom nebyla zklamana. Porad spinim, ale prestava to.Je to spis takove nahnedle.Budu tady asi zakladat diskuse dokud se na ultrazvuku nedozvim jak to dopadlo. :zed: Prosim o vase prispevky a zkusenosti. Prikladam fotku ze vcerejsiho ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
11.1.13 16:07

Mohlo to být mladší, tam opravdu stačí kousek cuknout rukou a jsi o týden starší/mladší. Každopádně pokud bys opravdu byla 6+1, tak to moc růžově nevidím, já měla 6+2 srdíčko. Ale nejsem dr, ovu mohla být později, mohla se dr splést… Dej tomu ještě čas, stejně takhle nic nevyřešíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
11.1.13 16:08

@Wennulka Ahoj, šance je vždycky, hoď se do klidu a mysli pozitivně ;) Nech tomu čas a pak budeš třeba příjemně překvapená. Na to špinění ti nic nedali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
11.1.13 16:11

Já měla srdíčka až v sedm + něco a doktor má taky celkem dobrej utz. když jsem tam byla v 6+něco, tak taky řikal, že ještě týden počkáme, ale že mám počítat i s horší variantou a teď jsem ve 26.tt, takže ještě to nevzdávej ;-) a taky jsem špinila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
11.1.13 16:12

@Michaela25 Rikal,ze je to jen malo.Ze proste tyden pockame a uvidi se.Moc ruzove to nevidim.Ale kdo vi, treba se stane zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
11.1.13 16:13

:kytka: Dekuju.Ja sem rada kdyz slysim dobre zpravy.Ale nedelam si falesne nadeje. Proste pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
11.1.13 16:14

Já měla stejný obrázek 4.1.v 6+6 dle ms…zatím taky čekám, jen dutinka cca 2mm, doktor to odhadl na mladší i vzhledem k relativně pozdě viditelným// na těh. testu, opravdu pěkně vidět byly až 10 dní po vynechání, týden po už to konečně nebyly jen nějaké silou vůle vykoukané čárečky :mrgreen:
Minulé těhotenství taky v 7.týdnu nic, nakonec to mělo 3,5kg :mrgreen: a v září půjde do školy
Já bych ještě nepanikařila, teď to roste rychle-i mm denně, říkal můj doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
11.1.13 16:16

@Wennulka já řeším podobný problém… akorát se nám neukázalo srdíčko a měla bych být o týden víc jak ty… čekám do pondělí - prej když tam nebude srdíčko, tak jdu na revizi… :( taky se smiřuju s tím nejhorším ať nejsem ještě vic zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
11.1.13 16:17

U mě vždycky když takhle na začátku nebylo nic moc vidět, brali krev na HCG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
11.1.13 16:20

@Eveny Koukám, že jdeš na kontrolu v pondělí, já taky :) tak držím palce, ať ti to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
11.1.13 16:20

Šance určitě je, u mě taky nebylo vidět srdíčko, letěla jsem do nemocnice na lepší ultrazvuk a tam po dlouhém pátrání a hledání našli ;-) Jestli je těhotenství mladší (mně třeba PMS a UTZ nesedí skoro o tři týdny!!!), tak prostě nic vidět není. Tyhle začátky se špatně odhadujou. Vydrž týden, snad už tam bude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
11.1.13 16:23

Krev mi nebral.Jen rekl at tyden pockm:napadlo me jet uz v pondeli, ze uz by se melo neco zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
11.1.13 16:23

@Eveny Budu ti drzet palce at to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
11.1.13 16:30

@Wennulka já tobě taky…