6,5m a nejí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Holky to taky tak měly. Přišlo mi, že je to tím, že objevovaly svět a jídlo bylo až poslední věcí která je zajímala…
![]()
Po zhruba měsíci se to zase vrátilo do normálu. Zuby taky občas mohou dělat problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a peggy, mám to ostentativně zkoušet pořád dokola nebo vysadit ovoce nebo být ráda,, že sní alespoň to?
![]()
možná to tím objevováním bude, je teď hrozně hyperaktivní a její největší cil je snaha o popolezení ![]()
- Citovat
- Upravit
sterezie píše:
a peggy, mám to ostentativně zkoušet pořád dokola nebo vysadit ovoce nebo být ráda,, že sní alespoň to?![]()
možná to tím objevováním bude, je teď hrozně hyperaktivní a její největší cil je snaha o popolezení
Já jsem to zkusila, vzaly si třeba pět lžiček dopily se mlékem a hotovo. Nehrotila jsem to. Hlady neumřely… ![]()
Hlavně okolo toho nedělej ,,dívadlo,, oni to ty mrchy vycítí, že ti na tom záleží a potom to dělají schválně.
prostě chceš - nechceš, dobrý jede se dál…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je teď poslední týden to samé, taky sem z toho na prášky
Taky už jí nedávám poslední dva dny zeleninu a včera ani ovoce, pže ona pak snědla pár lžiček a pak už nechce ani to mlíko
Ani vodu, nic…Tak se do ní snažím nacpat alespoň to mlíko, ale to taky vypije s bídou 60ml na jedno krmení
Už nevim, co s ní…Nabízím jí častěji, ale nechce. Jinak je spokojená
Tak fakt doufám, že je to přechodné, jak píše peggy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaaco, vítej
to mě teda zatím pije jak mlíko, tak šťávy, čaje, vodu a s chutí baští křupky, ale ta zelenina je boj a ovoce pomalu taky
a je celá taková protivnější a nespavější (v noci)
tak ať to brzy přejde ![]()
- Citovat
- Upravit
sterezie píše:
kaaco, vítej![]()
to mě teda zatím pije jak mlíko, tak šťávy, čaje, vodu a s chutí baští křupky, ale ta zelenina je boj a ovoce pomalu taky
tak ať to brzy přejde
Jo jo, u nás to samé…V noci začala strašně špatně spát a usínání přes den je taky boj, leda na rukách a i tak je to max. na 20minut
A taky je umrčenější a protivnější…No děs!Tak hodně sil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaaaca-h píše:sterezie píše:Jo jo, u nás to samé…V noci začala strašně špatně spát a usínání přes den je taky boj, leda na rukách a i tak je to max. na 20minut
kaaco, vítej![]()
tak ať to brzy přejde
A taky je umrčenější a protivnější…No děs!Tak hodně sil
Holky bude hůř…Počkejte až budete zahánět 15ti letýho puberťáka v jednu v noci do pelechu od chatu na FB…
![]()
To je potom sranda…
Ale zase spí potom do oběda, takže veget…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
potřebuju radu..dcera je na příkrmech od 5.měsíce, krásně jedla, pusu otvírala, začali jsme zeleninou, pak přidali o ovoce a kaši a nebyl problém..snědla na oběd cca tak 120g zeleniny a tak 90g ovoce na svačinu..ale tak 14 dní zpět začala stávkovat, nejdřív začala jíst méně, pak vůbec, tak jsem začala vařit, to snědla jeden oběd a pak zase nic..ovoce sice jí, ale také mnohem méně..poradíte?jestli jí rostou zuby netuším, prsty má v puse pořád, ale takhle to už je pěkně dlouho..