6,5 měsíce - řev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
23.11.11 20:37

6,5m - řev

Už nevim jak na malýho:-( Od včerejška je děsne neklidnej, moc toho nesní - skončí v pět bobíkem a pak nechce ani mlíko ani kaši, včera usínal hodinu a od půlnoci byl pořád vzhůru a jedl až v šest, třeba půl hodiny jsem musela chovat a pak na půl hodky usnul - nikdy to nedělal, vždycky spal skoro celou noc, dneska přes den kňoural jenom když jsem od něj odešla, ale od šesti už kňourá i na ruce, teď se budí po 20 minutách s ukrutným řevem, na ruce kňourá a pak usne. Teplotu měl po koupání 37,9 a pak 37,3. Jinak už jsem musela po druhý odsávat nosánek, poprvý nudličky a teď už jenom voda, která mu tekla z nosu. sem tam zakašle, ale to spíš jenom když řve. Nevíte co s ním? Nechce ani pít. Zkoušela jsem Calgel na zoubky a nezabírá. Moc děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
23.11.11 20:42

Nejspíš mu není dobře - může to být nějaká rýmička, bolet ho v krku, nebo to můžou být ty zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.11.11 20:43

je možný že zoubky, nám calgel taky nepomáhá. Každopádně pokdu dáš paralen na teploty, zabere i na bolesti. A dyžta si skoč k doktorce na poslech, jestli se ti zdá, že kašle. :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.11.11 20:44

Asi má rýmu, typickej chlap, hned umírá :mrgreen: Předpokládám, že dětské kapky do nosu doma asi nemáš. Zkus rozvěsit mokré plíny kolem postýlky, zvlhčí to vzduch, suchý vzduch zhoršuje opuchání sliznic a pocit ucpaného nosu. Taky by při rýmě mělo být v ložnici kolem 18 stupňů, ne víc. Pokud máš jak, tak mu podlož postýlku či aspoň matraci, ať leží trochu z kopečka, bude se mu líp dýchat a nepoteče mu to do krku. Odsávačka je dobrá věc, jen by se to s ní nemělo přehánětpokud rýma vytéká z nosu ven, tak spíš utírat nos a odsát jen v opravdu nosu plném soplíků, před i po odsání aplikovat mořskou vodu či třeba vincentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.11.11 20:46

Možná že na něj leze nějaká nemoc.Zkusila bych Paralen nebo Nurofen sirup.Já ho dávala i když dětem lezly zuby.Vždycky to pomohlo a v noci klidně spaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
23.11.11 20:56

tak kapičky do nosu mám už je dostal po odsávání, jen k tomu paralenu, myslíte normální paralen? mám doma pětistovku to mi přijde moc silný ne? 8o a jak mu dát prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.11.11 20:58
smajlicek90 píše:
tak kapičky do nosu mám už je dostal po odsávání, jen k tomu paralenu, myslíte normální paralen? mám doma pětistovku to mi přijde moc silný ne? 8o a jak mu dát prášek?

Paralen sirup,pro malý děti :D Prášek v žádným případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
23.11.11 21:09

Nebo čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
23.11.11 21:21

já jsem si to myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
23.11.11 21:45

Co tak homeo? Určitě v lékárně poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.11.11 22:17
Liduš88 píše:
smajlicek90 píše:

Tak čípky pro mimina mají tuším 100 té účiné látky, takže kdyby se dala pětina prášku, tak to to dítě snad nezabije :nevim: Jako co jinýho je sirup než sladkej cuc s rozpuštěným práškem, vždyť je to i přes tu příchuť cítit :think: Možná bych zkusila zavolat na pohotovost a zeptat se, zda nemůžu dát nouzově kousek prášku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
23.11.11 22:24
Gladys píše:
Liduš88 píše:
smajlicek90 píše:
Tak čípky pro mimina mají tuším 100 té účiné látky, takže kdyby se dala pětina prášku, tak to to dítě snad nezabije :nevim: Jako co jinýho je sirup než sladkej cuc s rozpuštěným práškem, vždyť je to i přes tu příchuť cítit :think: Možná bych zkusila zavolat na pohotovost a zeptat se, zda nemůžu dát nouzově kousek prášku

Jojo, kousek rozpuštěného prášku není nic proti ničemu a v čípku je opravdu 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
23.11.11 22:32

tak jsem dala ty plínky a teď se probudil takže jsem i vyvýšila matraci. Začne kňourat a pak řev na ruce se uklidní a když ho dám zpátky do postýlky tak usne tak netušim co ho trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.11.11 11:25

Ja bych teda zadny paralen nedavala pri zvysene teplote. Ma se davat az nad 38. Pokud na nej leze nejaka viroza, tak prave ta zvysena teplota vybicuje vlastni imunitni system k obrane organismu, nema se to srazet zbytecne brzo.
Pokud jsou to zuby a uklidni ho chovani, taky bych nedavala. Ta bolest je posune ve vyvoji dal. Vzhledem k tomu, ze ho dokazes uklidnit, tak to asi neni tak strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
exvojti
24.11.11 12:55

je možné,že to sou zoubky a pokud kojíš usne ti u prsu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure