Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemyslím si, že je to pravidlo, ale je pravda, že znám pár případů. Třeba teta čtvrté potratila (před tím vše v pohodě), a jedna známá má taky čtvrtou holčičku postiženou, ale podle mě to souvisí spíš s věkem ![]()
mám dvě známé jedna pět dětí, druhá devět dětí, nic takového se u nich nevyskytlo
Moje teta 4 děti - v pořádku, potom babičky sousedka 9 dětí (teď už všichni dospělí) a taky žádný problém.
Manžel je taky čtvrté dítě a je ok, obě mé tety mají 5 dětí a všechny v poho
Ahoj. Já mám čtyři děti a vše je OK. Elenka je čtvrtá a je v naprostém pořádku.
Bratranec je 4. dítě a je v pořádku. Sestřenice od mých dětí je taky 4. a taky v naprostém pořádku ![]()
Moje ségra je 4 a je v pohodě já jsem 3 a prošla jsem si toho víc než ona.Dle mého je to spíš blbá náhoda.Jsem z 5 holek. ![]()
Známý mají 5 dětí, chytré a inteligentní, jen ten 3 je postižený mentálně. U jiných známých 2 dítě (ze 4) taky nemocné. Spíš si myslím, že se občas stane nějaká chyba. ![]()
Jo, asi to bude náhoda, mě to jen zaujalo, tak jsem chtěla vědět, jestli se to vyskytuje i jinde… Dík za reakce
P.
Anonymně kvůli údajům o zdravotním stavu v rodině…
Nedávno jsem si povídala s kamarádkou, která čeká čtvrté dítě a říkala mi, že má strach, protože v jejím okolí je spousta dětí, které jsou jako čtvrté a mají zdravotní problémy. Rozhlédla jsem se po rodině a hle: sestra potravinová alergie, bratranec nádor na játrech, známé se čtvrté miminko narodilo mrtvé…
Máte také takové zkušenosti, ať už vlastní, nebo ze svého okolí?
Dík za odpovědi
P.