Koníčky maminek na mateřské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
23.11.11 08:53

Konicky maminek na materske

Mate nejake? Jake? Stihate je nekdy? Jak casto?)

Ja,kdyz mam cas, tak obvykle knizky nebo emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
23.11.11 08:57

Dobré téma :-)
Já toho mám tolik, že to nemám šanci stihnout. Miluju šití, šiju všechno co mě napadne, s manželem momentálně skládáme puzzle, hrajeme hry, ráda se setkávám s lidmi, knížky (ale musí mě zaujmout - spíše to je nárazové), na jaře zahrada… A když něco „ženského“ tak ráda nakupuji - jak bazarky, tak se mrknu do obchodu.

No… seznam by byl dlouhý, ale realizace kulhá. Když už na to mám čas,tak večer 8 nahoru, nebo když není doma co dělat a menší po obědě spí.
Jinak si hrajeme s dětmi, chodíme ven, na výlety, na koupalište… atd. To mě taky baví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 09:01

Já se snažím hrá na piano aspoň jednou týdně, když už jsem to tak dlouho studovala :P , a potom knížky (střídám žánry, čtu i encyklopedie, aby mi mozek nevytlačilo mlíko :mrgreen: ) a udržuju si němčinu a pletení a šití (ale to je zatím dost zřídka). Jo a na procházkách mě občas manžel učí anglicky, protože jsem ostuda a neumím 8)

Příspěvek upraven 23.11.11 v 09:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896

ahoj taso, pred porodem jsem taky hodne cetla, chodila plavat, jeste v pulce tehotenstvi jsem chodila pravidelne cvicit ;), nekdy kino, prochazky… ted vubec nic nestiham :zed: a taky mi pripada, ze na to ani nemam moc energie. Male bude 5 tydnu a zatim me plne zamestnava ona. Ctu si obcas pri kojeni ;) na emimino taky obcas zajdu, ale jinak stiham akorat malou a domacnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Miluju „ležink“. Na ten si cas najdu vzdycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
23.11.11 09:02
tasa píše:
Mate nejake? Jake? Stihate je nekdy? Jak casto?)Ja,kdyz mam cas, tak obvykle knizky nebo emimino.

mám stejný dva koníčky jako ty, jenže na ně mám ještě míň času, než bych mít mohla, protože z domova pracuju… ale stejně jsem za těch 9 měsíců, co mám syna, přečetla asi 7 knížek :mrgreen: ale už to neni jako dřív, kdy jsem u knížky ležela třeba 5 hodin v kuse… to už prostě nejde :mrgreen:
a jinak mám ještě koníčka squash, ale zrušili to u nás, takže mám smůlu, i kdybych si na to nějaký ten čas našla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
23.11.11 09:03
74paja píše:
Miluju „ležink“. Na ten si cas najdu vzdycky :lol:

jooo to taky není špatnej koníček. Ten se dá občas praktikovat i s dítětem vzhůru, když je zrovna dobře naladěné a hraje si samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.11.11 09:03

Cvičím - alpinning, zumba, posilování, step aerobic, cvičení s miminky - když je doma klid, tak i pětkrát týdně. Na eMiminu jsem skoro každý den, to už je asi závislost (kafíčko, kojící čaj, snídaně a relax než se malá vzbudí). Čtu, dělám angličtinu (teď začnu i němčinu), jezdím na kole, s manželem koukáme večer na různé reality show (milujume posmívání se :mrgreen: ). Hrozně ráda vařím a výletuju, to si taky dopřávám často. A pak mám spoustu koníčků, které jsem ještě od porodu nestihla provozovat, ale ono se to zlepší. Nejradši jsem teď totiž s miminkem a manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.11.11 09:04

Když to vyjde,jezdím s prostřední dcerkou na koně. Jinak si snažím trhat čas na háčkování,pletení. Víc jaxi nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
23.11.11 09:05

Čtení, pečení a hlavně World of Warcraft :-).

• Citovat
  • Upravit
Any11
23.11.11 09:09
Loglady píše: Čtení, pečení a hlavně World of Warcraft :-).
:pankac: :lol:

chodim jeste do skoly a jednou tydne do prace, ale i tak mi vyjde cas na knizky, sportovat jsem dlouho nebyla :? ale to je spis lenost

• Citovat
  • Upravit
10726
23.11.11 09:09
kacakaca píše:
Cvičím - alpinning, zumba, posilování, step aerobic, cvičení s miminky - když je doma klid, tak i pětkrát týdně. Na eMiminu jsem skoro každý den, to už je asi závislost (kafíčko, kojící čaj, snídaně a relax než se malá vzbudí). Čtu, dělám angličtinu (teď začnu i němčinu), jezdím na kole, s manželem koukáme večer na různé reality show (milujume posmívání se :mrgreen: ). Hrozně ráda vařím a výletuju, to si taky dopřávám často. A pak mám spoustu koníčků, které jsem ještě od porodu nestihla provozovat, ale ono se to zlepší. Nejradši jsem teď totiž s miminkem a manželem.

Jezis, Tvoje sportovni aktivity by me znicily. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.11.11 09:10
berry4 píše:
Když to vyjde,jezdím s prostřední dcerkou na koně. Jinak si snažím trhat čas na háčkování,pletení. Víc jaxi nejde :roll:

A co je lehci, pleteni nebo hackovani? Premyslim, ze oprasim pleteni, myslim, ze je vyuzitelnejsi, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726

To je PC hra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky