6+5tt a čárka je slabší

Anonymní
15.8.12 08:28

6+5tt a čárka je slabší

Ahojky
potřebuji povzbudit…dnes jsem 6+4tt a jen tam jsem si řekla že si udělam test a čárka je slabší než minule v 4+6… u dr. jsem byla v6+0 a vše bylo v normálu :nevim: příznaky mám furt stejne… k dr. jdu až příští pátek
jeětě mě napadlo: ten minulý test, kde jsem měla obě čárky stejné je z odpolední moči 8o a tento z ranní (a je pravda že už jednou mi to vysslo silnejsi odpoledne)
co myslite, mám se nervit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
15.8.12 08:40

Tak ono záleží taky na tom kolikrát si za noc byla na wc, nebo jestli jsi hodně nepila a jestli jsi použila ten samý test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 08:42

Za noc jsem byla jednou, chodiim ted furt a jo je to stejny test…ale rikam, odzkousene mam, ze Hcg je u me vyssi odpoledne :nevim: ach joooo

• Citovat
  • Upravit
24798
15.8.12 08:47

Hladina hcg se dá sledovat jen z krve…
I kdyby se za ty čtyři dny něco pokazilo, nějaou dobu trvá, než hcg začne klesat tak, abys to poznala na testu z moči… nemá smysl se tím zabývat, nic nepoznáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 08:49

@Pipet dekuju ti :kytka: to jsem potrebovala slyset…takze to muze byt v pohode a je to proste jinak naredenou moci? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Naima
15.8.12 08:50

Neřeš to, protože pokud by se cokoliv stalo, hladinu HCG budeš mít v této fázi pořád daleko vyšší, než je množství jednotek v krvi, které tyto testy z moči detekují. Testování je ti stejně v této fázi těhotenství naprosto k ničemu, takže radím testy zahodit a nezabývat se hloupými myšlenkami a stresovat se něčím, co není :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 08:52

@Naima děkuju :kytka: vim byla to blbost, jen jsem si nahnala :oops:

• Citovat
  • Upravit
69235
15.8.12 08:54

Neřeš to a už netestuj, jen se zbytečně stresuješ, s takhle vysokou hladinou HCG, která už musí být, se to stejně na testu jen tak neprojeví. Pokud jsi nervní, zajeď na kontrolní ultrazvuk, zavolej a řekni, že jsi v noci a ráno špinila, ne že jsi dělala test a čárka je slabší, to by si mysleli, že jsi cvok, ale že jsi špinila, jestli se na tebe podívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.8.12 08:54

Záleží, jak ti taky fungujou ledviny… já třeba měla negativní test (ani duch), i když podle příznaků už hcg v krvi být muselo, jen ledviny ho „nepustily“ do moči… pozitivní byl až později.
Fakt se tím nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.8.12 09:03
@Anonymní píše:
Ahojky
potřebuji povzbudit…dnes jsem 6+4tt a jen tam jsem si řekla že si udělam test a čárka je slabší než minule v 4+6… u dr. jsem byla v6+0 a vše bylo v normálu :nevim: příznaky mám furt stejne… k dr. jdu až příští pátek
jeětě mě napadlo: ten minulý test, kde jsem měla obě čárky stejné je z odpolední moči 8o a tento z ranní (a je pravda že už jednou mi to vysslo silnejsi odpoledne)
co myslite, mám se nervit?

ahoj, ja jsem dnes 7+4 a taky mam slabsi test nez v 5tt, ale delam si ho po tri dny a rekla bych, ze je slaby stejne… jine problemy nemam, jen je mi obcas dobre, coz uz plasim… prisli jsme nedavno o miminko v 17tt a myslim, ze me to natolik poznamenalo, ze dnes hledam priciny, proc to nevypada dobre a nejsem tak v pohode a sebevedoma, jako jsem byla. Jindy bych za trochu ulevy od nevolnosti byla rada. Jedine co vim, ze pokud by to bylo spatne (kdyz nekrvacis) tak ti v nemocnici stejne nepomuzou…takze nam skutecne nezbyva nic jineho, nez doufat, ze vse je jak ma byt :srdce: :srdce: :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 09:07

@cihajda87 ja jsem mela práve ZT v 11tt takže se taky bojim…no snad to bude dobre… :palec: tobe drzim moc palecky :hug:
@terinka4444 ty asi na to prdim, co by mi zjistili ted mi zjisti i za tech 10 dni, takze budu se tvarit, jako by se dnes nic nestalo…teda jestli to zvladnu :) ale dekuju

• Citovat
  • Upravit
69235
15.8.12 09:12
Jo jo, rozumím ti, jak já byla vděčná za každí zvracení, ikdyž to je takový ukazatel neukazatel. :mrgreen: Ale dokud jsem blindila, bylo to dobrý :mrgreen: dostala se mi do ruky tehdy knížka tuším vaše dítě jako dar a tam hned v první kapitole bylo napsáno, že dítě si nás jako mámy vybírá, že k nám chce, a jediné, co požaduje, je stoprocentní důvěra v něj, že naše myšlenky, aby nebylo postižené, aby neumřelo a všechny ty hrůzy, které mě, taky po špatných zkušenostech, úplně paralyzovaly, tak že to všechno ho negativně ovlivňuje. A byla tam rada, lehnout si do klidu, dát si třeba ruce na bříško a povídat si s tím malinkým nic, říkat mu, že mu věřím, že vím, že u mě zůstane, že se nic neděje, že je moc šikovné a že mu věřím, že se vyvíjí tak, jak má, že je šikovné, statečné, máma ho miluje a podporuje. Možná to zní, jako že jsem cvok, ale to mi pomohlo přežít zhruba prvních 14 dnů od objevení těhotenství, a že u mě už to byl fakt zázrak, abych strachy nezešílela, každou chvilku jsem ležeůla a opakovala to dokola, až jsem sama sebe přesvědčila, že je vše v pořádku. Přeju zdravá a šťastná miminka :srdce:
@cihajda87 píše:
ahoj, ja jsem dnes 7+4 a taky mam slabsi test nez v 5tt, ale delam si ho po tri dny a rekla bych, ze je slaby stejne… jine problemy nemam, jen je mi obcas dobre, coz uz plasim… prisli jsme nedavno o miminko v 17tt a myslim, ze me to natolik poznamenalo, ze dnes hledam priciny, proc to nevypada dobre a nejsem tak v pohode a sebevedoma, jako jsem byla. Jindy bych za trochu ulevy od nevolnosti byla rada. Jedine co vim, ze pokud by to bylo spatne (kdyz nekrvacis) tak ti v nemocnici stejne nepomuzou…takze nam skutecne nezbyva nic jineho, nez doufat, ze vse je jak ma byt :srdce: :srdce: :* :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.8.12 09:55

@terinka4444 ne, je to moc pekne :potlesk: :potlesk: a ja se snazim podle toho ridit :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí