Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím mám dotaz, měla jsem pozitivní test ale čárka byla ještě slaboučká, předevčírem jsme večer špinila a včera ráno krvácela na jednu vložku, pak už to bylo lepší když jsme ležela, furt mě to honilo na wc a když jsem čurala tak ze mě ještě něco málo vyteklo, večer už to pak bylo lepší to už jen špinění, dneska ráno taky, a ted už je to dobrý, vložka už čistá. Byla jsem u DR. dělal mi ultrazvuk ale nic tam nevyděl. říkal že to nnei ani cysta a že se uydí po výkendu, očekávanou Ms mám zítra 10.8.poslední MS byla 10.7.tělísk vytáhnuto 17.7.tak nevím co to je, bolely mě prsa měla jsme citlivé i bradavky, bolelo mě v podbříšku a v kříži ani nemluvim, měly jsme jet na oslavu tak jsem testík udělala brzo, jinak bych dříve testila.Plno maminek mi psalo že to muže být zahnízdění vajíčka, ale četla jsem že se u toho jen špiní, mužu u toho i krvácet? Ale když jsmeměla test pozitivní apak mi zeslábl čím to je? mám ještě test udělat třeba o výkendu? Myslíte že to mhlo být uhnízdění vajíčka, a že by mi třeba test ještě neukazoval, fakt nevim :/
Ahoj. Počítala bych spíš s horší variantou a to že šlo o potrat. Držim palce at to tak není. Ukáže se opravdu po víkendu
@borenovaci píše:říká se tomu rannej potr a taky muže jít o biochemické těhu ale třeba se mimís opravdu zavrtává ale to by měli zjistit u dr a brát ti každý den krev na hcg.Tam by se zjistilo zda klesá nebo stoupá a je vše o. k
@Kamča.dalmatinka ten by šela ale vydět už na ultrazvuku ne?
Taky jsem to zažila, zkusila bych ještě jeden test, tam už asi bude jen jedna čárka. Takhle brzo na utz nepůjde vidět stejně nic. Jedině ta krev, ale spíš bych počítala s ms
Tohle vypadá na biochemické těhotenství. Já si zažila dvě, ale beru to, že tohle zažívá téměř každá z nás i několikrát za život a pokud bychom netestovaly, tak to ani nevíme ![]()
Zkus si udělat ještě testík cca za dva dny, ale asi bude negativní, ale třeba taky ne, no uvidíš sama.
Každopádně já jsem otěhotněla hned další cyklus po tomto biochemickém
Takže je pohnojeno, nebo se to aspoň říká.
Naděje umírá poslední ![]()
No jsem zvědavá. Dneska by měla dorazit MS, sem tam mě píchne v pravém boku, jinak trošku ještě bolí v kříži. Krvácela jsem jen jeden den, ted už nic.
A chodim nějak často na WC furt se mi chce čurat, ikdyž třeba toho moc nevyčurám ale furt mě to táhne jak kdyby měla plný močák :/
No já to takhle měla u biochemka, tenká čárečka, začla slábnout a pak přišla teda normální MS…
Já mám za sebou 3 biochemka, vždy slabá druhá čárka a pak s malým zpožděním dorazila MS.. V tom posledním biochemku jsem stihla testnout 2× a ten druhý test už byl negativní a do pár hodin dorazila MS.. takže bych řekla, že máš totéž…
Takjá fakt nevim, ve čtvrtek DR.nic na ultrazvuku nevyděl, v pátek měla dorazot MS a nic, dneska jsem udělala testík a jetam dušík slabučká druhá čárečka, takjá fakt nevim už :-/
Mohlo by to krvácení být zahnízdění vajíčka? A je možné aby DR. před Ms ještě nic nevyděl, psala jsem si z maminkama a ty psaly že je, že to jde vydět až když je mimi zahnízděné prej :/ tak nevim, po jaké době zahnízdění mimi mi muže test ukázat pozitivní? mám ji slabučkou ale je tam:-)
@borenovaci píše:
Mohlo by to krvácení být zahnízdění vajíčka? A je možné aby DR. před Ms ještě nic nevyděl, psala jsem si z maminkama a ty psaly že je, že to jde vydět až když je mimi zahnízděné prej :/ tak nevim, po jaké době zahnízdění mimi mi muže test ukázat pozitivní? mám ji slabučkou ale je tam:-)
ahoj
musíš být hlavně v klidu, klidně to mohlo být jen při zahnízdění, ono záleží, kolik cévek se porušilo, někdo má slabou ms v době očekávané
hodíš fotku s druhou čárečkou?
a testík to byl mamatest? pokud máš teď pozitivní testík, tak je více než možné, že je to v pořádku, držím palečky ![]()
Fotečku nemám, foták nám blbne a nejde to tolik vydět, jak je ještě slabá. JJ byl to mamatest, a děkuju byla bych stěstím bez sebe byl by to vlastně dáreček k výročí 10 let co se známe a 3 roky od svatby:-)
Zdarvím všechny…prosím o radu, cca 9-10dní před očekávanou menstruací sem začala trošku špinit…trvalo to 3 dny, špinění se rozběhlo v krvácení..jak menstruace, normální…myslím…tak 2 vložy denně, teď trvá dva dny. Musím chodit každnou chvilku na záchod, tlačí mě v podbřišku( hlavně když sedím)jsem unavenější, ze začátku mě bolela prsa. O co by se mohlo jenat? Hormonální nerovnováha? Nastydnutí? Jako začátek těhotenství mi to nepříjde..nebo je to možnost? Už nevím..vadí mi, že nevím co mi může být…