Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
1.8.2012 jsem začala testovat tak bych se s Vámi ráda podělila o to jak se nám podaří // i o tom že hold budeme zase měsíc čekat, ale ono to příjde ![]()
Já testovala dnes a už mám //
Doufám, že ted už bude jen sílit
Jsem dost v šoku testovní a snažení jsem totiž už vzdala. Jak jste na tom vy? Vyšla dnes taky někomu //?
Já si to zatím nechávám pro sebe, ale je to těžké ![]()
Já našla // 3.8.
Zatím to ví jen mí nejbližší a kamarádky z diskuse. Neříct to nikomu to bych bouchla ![]()
Přesně já volala hned po cestě do práce super kamarádce. A ted jen doufám, že nebude slábnut a jen tmavnout ![]()
Jen je mi dnes nějak zle? Není na ranní nevolnosti brzo? Já měla MS dostat 1.8. a testík jsem dělala až dnes. Tercie velká gratulace
Vidím že už máš jedno mimčo
To já mám doma skoro 3letou cácorku ![]()
Nevolnosti jsou individuální…mě třeba není vůbec nic…zatím, ale ani při synkovi mi nic nebylo.
Taky gratuluju, a přeju, ať je hlavně všechno v pořádku ![]()
@nymphy Existuje uzavřená diskuse Dubňátka 2013, tak se pojď přidat ![]()
Jé díky
Nevím jestli už ted když nemám potvrzeno
Možná jsem spíš jen nervozní aby to byla pravda ![]()
@nymphy Taky nemám potvrzeno…neřeš…co se má stát, se stane, a nemá smysl o tom dumat dopředu ![]()
Nemůžu tomu uveřit
Ahoj holky jsem tu nová – Zdravím všechny V pondělí jsem si dělala test 33DC a měla jsem tam taky hned dvě krásné čárky. Protože jsem se snažila tři roky o otěhotnění, málem jsem omdlela, mám za sebou nekolik umělých oplodnění a inseminací to vše jsem prožila s předchozím parznerem, před rokem jsem vyměnila partnera a v pondělí jsem nevěřila vlastním očím. Hned jsem druhý den šla k doktorovim který mi dělal UTZ, ale viděl tam jen malou tečku, říkal, že je moc brzy. Jsem ted celá nervozní zda to klapne, mám jít na kontrolu až 20.
Ahoj misa85 ![]()
Teda tak snad bude vše ok. Chce to hlavně klídek
Pojd za nama jak psala Tercie Dubňátka 2013 ![]()
Ahoj holky, tak nevím, jestli se přidat nebo ne.. Posílám foto testíku, ale dnes jsem byla na gynekologii, a doktor mi říkal, že testy z lékárny vůbec nejsou spolehlivé, že to klidně ještě těhotenství nemusí být. Docela jsem se radovala, když mi tu holky z emimi říkaly, že testík vypadá dobře.
Achjo, mám zase strach…
Jinak k foto - ten úplně spodní je přítelův test.
(Zkouška jestli nejsou ty testy vadné..)
amille ahoj
No na testíkách máš krásné duchy
Ze kdy jsou ty testy? Z toh co dr rikal si nic nedelej u male mi taky rikal ze ani nic setra mi delala tehotensky test, namocila do moci zamavala s nim a volala na dr ze nic a vyhodila on na utz samo nic nevidi.
Tak zkus za dva dny znovu a když bude čárecka silit je to jasny ![]()
Pak jeste musis pockat nez pujde na utz videt aspon neco nebo i srdicko ![]()