Srpnové testíky

4704
6.8.12 10:36

Srpnové testíky

1.8.2012 jsem začala testovat tak bych se s Vámi ráda podělila o to jak se nám podaří // i o tom že hold budeme zase měsíc čekat, ale ono to příjde :hug:
Já testovala dnes a už mám // :srdce: Doufám, že ted už bude jen sílit :) Jsem dost v šoku testovní a snažení jsem totiž už vzdala. Jak jste na tom vy? Vyšla dnes taky někomu //?
Já si to zatím nechávám pro sebe, ale je to těžké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6451
6.8.12 10:41

Já našla // 3.8. ;-) Zatím to ví jen mí nejbližší a kamarádky z diskuse. Neříct to nikomu to bych bouchla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.8.12 10:44

Přesně já volala hned po cestě do práce super kamarádce. A ted jen doufám, že nebude slábnut a jen tmavnout :)
Jen je mi dnes nějak zle? Není na ranní nevolnosti brzo? Já měla MS dostat 1.8. a testík jsem dělala až dnes. Tercie velká gratulace :kytka: Vidím že už máš jedno mimčo :) To já mám doma skoro 3letou cácorku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.8.12 10:55

Nevolnosti jsou individuální…mě třeba není vůbec nic…zatím, ale ani při synkovi mi nic nebylo.
Taky gratuluju, a přeju, ať je hlavně všechno v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.8.12 10:56

@nymphy Existuje uzavřená diskuse Dubňátka 2013, tak se pojď přidat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.8.12 10:58

Jé díky :) Nevím jestli už ted když nemám potvrzeno :( Možná jsem spíš jen nervozní aby to byla pravda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.8.12 11:09

@nymphy Taky nemám potvrzeno…neřeš…co se má stát, se stane, a nemá smysl o tom dumat dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.8.12 11:13

Jj máš pravdu jak pišeš :) Už jsem tedy zažádala o členství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.8.12 11:39

@nymphy Super, tak tě čekám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.8.12 11:41

Díky :) Hned pisnu až budu puštena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.8.12 12:06

Tak co vidis ji tam taky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa85
8.8.12 08:56

Nemůžu tomu uveřit

Ahoj holky jsem tu nová – Zdravím všechny V pondělí jsem si dělala test 33DC a měla jsem tam taky hned dvě krásné čárky. Protože jsem se snažila tři roky o otěhotnění, málem jsem omdlela, mám za sebou nekolik umělých oplodnění a inseminací to vše jsem prožila s předchozím parznerem, před rokem jsem vyměnila partnera a v pondělí jsem nevěřila vlastním očím. Hned jsem druhý den šla k doktorovim který mi dělal UTZ, ale viděl tam jen malou tečku, říkal, že je moc brzy. Jsem ted celá nervozní zda to klapne, mám jít na kontrolu až 20.

• Citovat
  • Upravit
4704
8.8.12 16:58

Ahoj misa85 :kytka:
Teda tak snad bude vše ok. Chce to hlavně klídek :) Pojd za nama jak psala Tercie Dubňátka 2013 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
10.8.12 15:58

Ahoj holky, tak nevím, jestli se přidat nebo ne.. Posílám foto testíku, ale dnes jsem byla na gynekologii, a doktor mi říkal, že testy z lékárny vůbec nejsou spolehlivé, že to klidně ještě těhotenství nemusí být. Docela jsem se radovala, když mi tu holky z emimi říkaly, že testík vypadá dobře. :( Achjo, mám zase strach…

Jinak k foto - ten úplně spodní je přítelův test. :mrgreen: (Zkouška jestli nejsou ty testy vadné..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
10.8.12 16:05

amille ahoj :) No na testíkách máš krásné duchy :) Ze kdy jsou ty testy? Z toh co dr rikal si nic nedelej u male mi taky rikal ze ani nic setra mi delala tehotensky test, namocila do moci zamavala s nim a volala na dr ze nic a vyhodila on na utz samo nic nevidi.
Tak zkus za dva dny znovu a když bude čárecka silit je to jasny :srdce:
Pak jeste musis pockat nez pujde na utz videt aspon neco nebo i srdicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí