Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jdu hned v pondělí 10.9. a co jsem četla, tak jsem šla nejspíš brzy a doktoři když nevidí nic v děloze, tak automaticky straší mimidělož.
a jedna holčina mi říkala, že ještě v 5+3tt nic neviděli jen ve vejicovodu a za týden byl mimísek v děloze, prej putoval skoro 3týdny do dělohy, tak snad bylo fakt brzy a bude to vpořádku, dám vědět, pak mi dej taky vědět, jen ať už je to čekání za mnou
Ahoj : ) jsem ve tretim tydnu, v
cera jsem si delala odp. jeste test, nejak jsem mela spatnej pocit a carka byla, ale dneska ranojsem spinila a trochu krve a ted zas nic. U doktora jsem nebyla rikal, ze to je moc brzy.co myslite? mam se desit : ( bricho me docela poboliva
Já opravdu, nevím, jsem sama zmatená z mé situace,, špinění bývá i v normálním těhu ale i v mimo. nepanikař, skus doktorovi zavolat a říct mu o špinění, on ti poradí, i když je brzy, raději zavčasu
Ahojky
takže mám první vyšetření za sebou a všechno v pořádku, je to tam
a srdíčko pulzuje. Tolik jsem se bála třeba mimoděložáku, ale všechno je zatím v pořádku, juchůůůů. A mám první fotečku miminka
akorát mám tu fotku otočenou, jsem si to špatně naskenovala, tak si musíte natočit hlavy ![]()
Aha, tak fotka mi nejde nahrát, zřejmě to nekomunikuje s pdf. souborem ![]()
Ahoky, taky jsem dopadla dobře ale viděla jsem pouze fazolku, srdíčko ještě ne, podle ulz stáří 4+2tt a podle ms to bylo 5+3tt doufám že za 14dnů taky uvidím srdíčko, za jak dlouho jsi šla a v kolikátém tt viděli ![]()
@Romanag tak to je dobře, že je to tam kde má
No já jsem 6+1 a viděla jsem jak pulzuje, nedal mi poslechnout, ale sám potvrdil srdeční aktivitu. Na další kontrolu jdu až 17.10. kdy mi udělá první screning a měla bych dostat i těhu průkazku, tak snad bude vše okej i nadále. Neboj, srdíčko mít budeš ![]()
Tak já jdu 24.9. na kontrolu stím, že pokud bude vše ok tak mi nachystá průkazku též, asi jsem se otěhulila později, doufám, že to bude dobrý
Tak to ti jí dá hodně brzy
Neboj, všechno musí být v pohodě, musíme být nad věcí ![]()
Tak u první dcerky jsem měla taky průkazku v cca 8-9tt, ono každý dr. je jiný, navíc mě hned nechala marodit, skrze rizikové pracoviště, je hodně opatrná, zvlášť když ví že jsme na druhého prcka tak dlouho čekali