Srpnové testíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
6.9.12 17:27

Já jdu hned v pondělí 10.9. a co jsem četla, tak jsem šla nejspíš brzy a doktoři když nevidí nic v děloze, tak automaticky straší mimidělož. :cert: a jedna holčina mi říkala, že ještě v 5+3tt nic neviděli jen ve vejicovodu a za týden byl mimísek v děloze, prej putoval skoro 3týdny do dělohy, tak snad bylo fakt brzy a bude to vpořádku, dám vědět, pak mi dej taky vědět, jen ať už je to čekání za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bike
7.9.12 10:34

Ahoj : ) jsem ve tretim tydnu, v
cera jsem si delala odp. jeste test, nejak jsem mela spatnej pocit a carka byla, ale dneska ranojsem spinila a trochu krve a ted zas nic. U doktora jsem nebyla rikal, ze to je moc brzy.co myslite? mam se desit : ( bricho me docela poboliva

• Citovat
  • Upravit
16
7.9.12 10:49

Já opravdu, nevím, jsem sama zmatená z mé situace,, špinění bývá i v normálním těhu ale i v mimo. nepanikař, skus doktorovi zavolat a říct mu o špinění, on ti poradí, i když je brzy, raději zavčasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bike
7.9.12 11:14

Diky za trochu uklidneni : ) a Tobe hodne stesti preju : )

• Citovat
  • Upravit
16
7.9.12 13:33

Tobě taky pohodové těhulkování :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
12.9.12 19:44

Ahojky :mavam: takže mám první vyšetření za sebou a všechno v pořádku, je to tam :srdce: a srdíčko pulzuje. Tolik jsem se bála třeba mimoděložáku, ale všechno je zatím v pořádku, juchůůůů. A mám první fotečku miminka :andel: akorát mám tu fotku otočenou, jsem si to špatně naskenovala, tak si musíte natočit hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
12.9.12 19:47

Aha, tak fotka mi nejde nahrát, zřejmě to nekomunikuje s pdf. souborem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.9.12 19:48

Ahoky, taky jsem dopadla dobře ale viděla jsem pouze fazolku, srdíčko ještě ne, podle ulz stáří 4+2tt a podle ms to bylo 5+3tt doufám že za 14dnů taky uvidím srdíčko, za jak dlouho jsi šla a v kolikátém tt viděli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
12.9.12 19:51

@Romanag tak to je dobře, že je to tam kde má ;) No já jsem 6+1 a viděla jsem jak pulzuje, nedal mi poslechnout, ale sám potvrdil srdeční aktivitu. Na další kontrolu jdu až 17.10. kdy mi udělá první screning a měla bych dostat i těhu průkazku, tak snad bude vše okej i nadále. Neboj, srdíčko mít budeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.9.12 19:53

Tak já jdu 24.9. na kontrolu stím, že pokud bude vše ok tak mi nachystá průkazku též, asi jsem se otěhulila později, doufám, že to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
12.9.12 19:55

Tak to ti jí dá hodně brzy ;) Neboj, všechno musí být v pohodě, musíme být nad věcí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.9.12 19:58

Tak u první dcerky jsem měla taky průkazku v cca 8-9tt, ono každý dr. je jiný, navíc mě hned nechala marodit, skrze rizikové pracoviště, je hodně opatrná, zvlášť když ví že jsme na druhého prcka tak dlouho čekali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí