Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@valina1 píše:
Nam to taky pomohlo![]()
Mám čím dál tím větší radost? Na kolikátý pokus a jestli to bylo hned uspěšné? četla jsem že i spousty maminek potratilo…
![]()
@nymphy @Pavluše89 My jak jsme začali plodné dny sledovat a přítel se té prstíkové metody ujal, bavilo ho to a byl z čípku hotovej, prý je to zajímavý když má ženská v díře ještě jednu díru
(otevřený čípek)
@Lindsay15 píše:
@nymphy @Pavluše89 My jak jsme začali plodné dny sledovat a přítel se té prstíkové metody ujal, bavilo ho to a byl z čípku hotovej, prý je to zajímavý když má ženská v díře ještě jednu díru(otevřený čípek)
U nas by ani neproslo planovany sex a pod. Ja se mu o tom nedavno zminila a ona se smal a rikal ze by nemohl mit sex na rozkaz ![]()
@Pavluše89 tak ja prodelala ZT v breznu a v květnu jsme se zacali snazit no a v cervenci jsem pomohla prstikem a bylo ![]()
Valina1: No tak to je neskutečný
super, je vidět že to asi opravdu nějakým způsobem funguje… Já až teď mám zpoždění ale pořád čekám čekám jestli se MS nedostaví uvidíme ¨:) každopádně jsme to dělali po každém sexu.. ![]()
Lindsay15 : úžasný.. Toho mého chlapa to také fascinuje, nějakým z působem ho to baví ![]()
@nymphy Tak ten můj je takovej zvláštní, on není vybíravej a jde do všeho
Tenkrát jsem měla bílkový hlen a volala jsem mu: Až přijedeš večer z práce, bude sex, mám plodný dny ![]()
@Lindsay15 píše:
@nymphy Tak ten můj je takovej zvláštní, on není vybíravej a jde do všehoTenkrát jsem měla bílkový hlen a volala jsem mu: Až přijedeš večer z práce, bude sex, mám plodný dny
To je presne co by muj nezvladl
Ale asi se snazit delsi dobu tak udela pro mimi cokoliv. Ja vim jen reakci co mel az kdyz uz se zadarilo ![]()
@nymphy Hele jemu to bylo jedno, on chtěl/chce furt
Teď jsem mu to do první kontroly zakázala ![]()
Ahoj holky, tak se k vám asi mohu přidat, že?
Po 3 měsíčním snažení a 2 dnech zpožděné MS na mě ráno vykouklo toto..Myslíte, že je to na 100%?Je možné aby to byla chyba? Dělala sem si 2 včera večer, tam byli ještě slabší, tento je z dnešního rána.
Pořád jako čekám kdy to dostanu a nevěřím tomu, ale volala sem Dr. na gyndu, 18. mám jít na ultrazvuk a říkala, pokud 3 testy slabě, je to jasné!
![]()
@Aret Já tomu taky nemohla zpočátku uvěřit. Ale mrkni mi do alba
. Nakonec jsem šla ještě na krev, ale ne jako samoplátce, ale přímo k gyndr. - druhý den výsledek a krev mi to potvrdila. No a dneska jsem byla poprvé na UTZ ![]()
Ahojky holky gratulace všem co už ví zda jsou těhu a prožívají radost. Já měla Ms dostat v neděli. O pár dní dřive sem začala špinit a test byl negativní smířila sem se s tím že těhu nejsem. Avšak vše zustalo jen u malého špinení a to tmavé krve.Tak počkám do pátka zda se Ms nerozjede a třeba se jeste poštěstí a budu těhu. Nechci si delat plané nadějě. Pá