Srpnové testíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
24.8.12 13:48
@valina1 píše:
Nam to taky pomohlo :mrgreen: :palec:

Mám čím dál tím větší radost? Na kolikátý pokus a jestli to bylo hned uspěšné? četla jsem že i spousty maminek potratilo… :? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
24.8.12 13:49

@nymphy @Pavluše89 My jak jsme začali plodné dny sledovat a přítel se té prstíkové metody ujal, bavilo ho to a byl z čípku hotovej, prý je to zajímavý když má ženská v díře ještě jednu díru :mrgreen: (otevřený čípek)

• Citovat
  • Upravit
4704
24.8.12 13:51
@Lindsay15 píše:
@nymphy @Pavluše89 My jak jsme začali plodné dny sledovat a přítel se té prstíkové metody ujal, bavilo ho to a byl z čípku hotovej, prý je to zajímavý když má ženská v díře ještě jednu díru :mrgreen: (otevřený čípek)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U nas by takovy zpusob asi jen tak neprosel takze to je hezky jak to tvuj vzal :hug:

U nas by ani neproslo planovany sex a pod. Ja se mu o tom nedavno zminila a ona se smal a rikal ze by nemohl mit sex na rozkaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
24.8.12 13:55

@Pavluše89 tak ja prodelala ZT v breznu a v květnu jsme se zacali snazit no a v cervenci jsem pomohla prstikem a bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.8.12 13:58

Valina1: No tak to je neskutečný :) super, je vidět že to asi opravdu nějakým způsobem funguje… Já až teď mám zpoždění ale pořád čekám čekám jestli se MS nedostaví uvidíme ¨:) každopádně jsme to dělali po každém sexu.. :jazyk:

Lindsay15 : úžasný.. Toho mého chlapa to také fascinuje, nějakým z působem ho to baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
24.8.12 13:59

@nymphy Tak ten můj je takovej zvláštní, on není vybíravej a jde do všeho :mrgreen: Tenkrát jsem měla bílkový hlen a volala jsem mu: Až přijedeš večer z práce, bude sex, mám plodný dny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4704
24.8.12 14:00
@Lindsay15 píše:
@nymphy Tak ten můj je takovej zvláštní, on není vybíravej a jde do všeho :mrgreen: Tenkrát jsem měla bílkový hlen a volala jsem mu: Až přijedeš večer z práce, bude sex, mám plodný dny :mrgreen:

To je presne co by muj nezvladl :D Ale asi se snazit delsi dobu tak udela pro mimi cokoliv. Ja vim jen reakci co mel az kdyz uz se zadarilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
24.8.12 14:21

@nymphy Hele jemu to bylo jedno, on chtěl/chce furt :mrgreen: Teď jsem mu to do první kontroly zakázala :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16
28.8.12 10:30

Ahoj holky, tak se k vám asi mohu přidat, že? :)Po 3 měsíčním snažení a 2 dnech zpožděné MS na mě ráno vykouklo toto..Myslíte, že je to na 100%?Je možné aby to byla chyba? Dělala sem si 2 včera večer, tam byli ještě slabší, tento je z dnešního rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
28.8.12 12:55

@Aret já myslím, že je to jasný :palec: gratuluju! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.8.12 14:42

@Aret Je to jasný! :) Gratuluju :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.8.12 15:14

Pořád jako čekám kdy to dostanu a nevěřím tomu, ale volala sem Dr. na gyndu, 18. mám jít na ultrazvuk a říkala, pokud 3 testy slabě, je to jasné! :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.8.12 17:31

@Aret Já tomu taky nemohla zpočátku uvěřit. Ale mrkni mi do alba :). Nakonec jsem šla ještě na krev, ale ne jako samoplátce, ale přímo k gyndr. - druhý den výsledek a krev mi to potvrdila. No a dneska jsem byla poprvé na UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mater
28.8.12 21:04

Ahojky holky gratulace všem co už ví zda jsou těhu a prožívají radost. Já měla Ms dostat v neděli. O pár dní dřive sem začala špinit a test byl negativní smířila sem se s tím že těhu nejsem. Avšak vše zustalo jen u malého špinení a to tmavé krve.Tak počkám do pátka zda se Ms nerozjede a třeba se jeste poštěstí a budu těhu. Nechci si delat plané nadějě. Pá

• Citovat
  • Upravit
4704
29.8.12 10:56

Aret to gratuluji :dance:

amille nádherny obrazek z utz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie