Srpnové testíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
3.9.12 22:03

No já prsa cítím spíš jen tak mírně jako před MS, doufám, že se mi moc nezvětší, bože, to abych si pak už pořídila multikárku! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 22:09
@Luminex píše:
Jo prsa, tak mám pocit, že už se asi brzy nevejdu do podprsenek nebo co…a bolej..hlavně když si na ně chci lehnout…

Presne. Nastesti ja mam jeste podprdy co jsem mela i u male :mrgreen: Ale to spani je desny :/ Ted prsa pak brisko, se chvilku poradne nevyspime co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 22:11
@Aret píše:
No já prsa cítím spíš jen tak mírně jako před MS, doufám, že se mi moc nezvětší, bože, to abych si pak už pořídila multikárku! :D

No zvetsit se moc nemusi. Ale celkove se pripravuji na tvorbu mleka a tak. Ja mela mleko u male cca uz v 5 mesici. Jsem mela nejak zmatene telo. Nebylo to uplne to prave mleko, ale kdyz jsem byla nekde delsi dobu normalne jsem musela pouzit vlozky do podprdky cca v 7mesici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.12 22:14

Snad to nebude znít blbě, ale pak bych možná brala nějaké nové vlákno, nás, co nám to teď vyšlo kde bychom spolu mohly tohle všechno probrat, já sem na to na všechno tak nějak sama (kromě partnera) ale ten mi např. s výtokem z prsou asi moc nepomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 22:16
@Aret píše:
Snad to nebude znít blbě, ale pak bych možná brala nějaké nové vlákno, nás, co nám to teď vyšlo kde bychom spolu mohly tohle všechno probrat, já sem na to na všechno tak nějak sama (kromě partnera) ale ten mi např. s výtokem z prsou asi moc nepomůže :D

Taky tak. Muzu zkusit nechat nas zamknout :mrgreen: Ale zitra dnes jdu holky na kute. Jsem uplne ko dnes. Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.12 04:42

Holky gratuluji včem moc, uvidím co dneska já u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.12 04:47
@Luminex píše:
@nymphy to doufam, že nám to všem vyjde… nechci o ten zázrak přijít, trvalo to skoro dva roky…

ahojky, moc gratujluji, skoro 2 roky to je síla, nám to trvalo rok a 1měsíc, včera jsem objevila // tak vím jakou musíš mát radost, já půl dne brečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.12 13:51

@nymphy TAK JSEM BYLA DNESKA NA PROHLÍDCE, VIDĚLA NĚCO V PRAVÉM VEJCOVODU, A BOJÍM SE ABY TO NEBYLO MIMODĚLOŽNÍ TĚHU, TAK MI VZALA KREV A V PONDĚLÍ RÁNO HNED NA KONTROLU, ALE NEBYLA SI JISTÁ CO TO BYLO, TAK MOŽNÁ JE OPRAVDU ČAS, KAŽDOPÁDNĚ MI ŘEKLA, ŽE KDYBY BYLY JAKÉKOLIV BOLESTI NEBO KRVÁCENÍ IHNED DO NEMOCNICE, HOLKY TO JE TAK TĚŽKÉ, PO ROKU SE NÁM TO POVEDE A ZROVNA TAKOVÁHLE ZPRÁVA, ALE BUDU BOJOVAT, NESMÍM TO VZDÁT, DĚ+KUJI ZA JAKOUKOLIV PODPORU :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.12 15:07

Ahojky, hlavně se tomu nepodřizuj a nemysli na to! :) Určitě to bude v pořádku a byl to jen stín :) Mimi je určitě tam, kde má být a stresováním mu nepomůžeš :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.12 15:31

Děkuji ti Aret, teď jsem dostalůa od sestřičky krásnou zprávu, že mateřská láska je silnější než přírodní síly, budeme bojovat do pondělka, děkuji, nebudu se strsovat máš pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.12 16:36

Určitě! Odpočívej, buď na sebe opatrná a mysli na to hezký :) nestresuj se, určitě to bude vše ok :) Ona ta mateřská láska je silnější než cokoli, to by si cítila, že něco není ok! Pokud to tak není, tak se toho drž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
4.9.12 17:31

@Romanag přesně toho se bojím také, skoro po dvou letech zjistit, že jsem těhu a pak slyšet, že je to jinde než má být, to by mě fakt srazilo. Tak hlavně myslet pozitivně..ohhhmmm :andel: a ono to bude a musí být tak kde má. Já to zjistím 12.9. kdy jdu k dr. Tak uvidíme. Ale určitě se to všechno povede, si to zasloužíme ne? ;) Já jsem dneska přišla z práce domů a udělala si další testík, prostě se mi chtělo :mrgreen: a to dítě to s námi myslí vážně, čárka je ještě výraznější :srdce: Tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.9.12 07:55

Ahojky Luminex, myslíš, že když my silí čárka na testu, že je to dobrý znamení, že se vyloučí mimoděložní, pošlu fotky prosím o radu, první test je z pondělka 3.9 druhý z úterka 4.9. a třetí test je z dneška 6.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.9.12 08:10

Je naděje, že nejde o mimoděložní těhu

Tohle jsou fotky z tohoto týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
6.9.12 17:11

@Romanag jo tak to se ptáš té pravé :mrgreen: Ale jestliže čárky sílí, tak je to vždycky dobré znamení :palec: Já to tak teda osobně vnímam a uklidňuji se tím. A píchání v břiše a i když je to třeba na jedné straně.. tak to prej fakt bývá a nemusí jít o mimoděložák. Já se právě bála nedávno, pořád mi píchalo hlavně na pravé straně…ale pak se to stěhovalo..ale stejně nejvíc napravo. Prostě kdo ví. Tohle se bohužel pozná až na UTZ a já jdu až 12.9., tak do té doby prostě musím doufat a věřit, že je všechno jak má :andel: Tak ti držím pěstičky, kdy jdeš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí