Srpnové testíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
3.9.12 19:43
@Romanag píše:
Ahoj Holky, jsem tu po dlouhé době, od narození první dcerky, po ročním snažení jsem dnes objevila // na testu, jsem šťastná a ráda bych se o tom s někým podělila, zítra jdu hned na gyneko, tak jsem zvědavá, nemůžu tomu uvěřit.

Tak to je super gratuluji :potlesk:
Jen na gyndu je brzo :think:
Ale treba ti veme aspon krev :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.12 19:50
@nymphy píše:
Ale treba ti veme aspon krev :dance:
@nymphy píše:
Ale treba ti veme aspon krev :dance:

Ahojky moc děkuji… asi bude brzy, ale podle těhu kalendáře co mám s prvního těhu by měla být zítra návštěva gyneka, poslední M byla 1.8. tak snad něco uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 19:53

Tak to hledím 8o
Já mela ms 1.7 a pred dvema tydny teda skoro nic nevidel :think: Nekde jsem cetla ze se ma jit az mesic po vynechani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.12 20:09

Tak to jsem nevěděla, ale u prvního těhu jsem šla také hned po 7 dnech vynechání ms a bylo vidět zahnízděné oplodněné vajíčko v děloze, taková tečka, chci jít hlavně kvůli práci, kterou v mém situaci nemohu vykonávat, a lítala jsem celý den na záchod jak mi bylo špatně, a hrozně se mi točí hlava, tak má strach abych ještě někde neupadla, každopádně dám vědět, taky si myslím že je brzy, ale je mi opravdzu špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.12 20:13

Holky, jen se zeptám, volala sem na gyndu minulý týden, že mám // a doktorka mě objednala až na 18.9…že ultrazvuk..je to tak normální? já myslela, že to berou hned a dělají se testy a tak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
3.9.12 20:48

Ahojky, já měla pozitivní testík 31.8., dělala jsem radši dva a druhý den ráno také…fotky přikládám. Dneska jsem volala na gyndu a taky jdu až příští týden 12.9. na kontrolu, je to normální, chtějí už něco vidět na UTZ a možná bude už i srdíčko, uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 21:02

Kazdy dr to dela jinak. Krevni testy sice ukazi zvysene hCG. Ale to nemusi byt bohuzel 100% tehotenstvi uspesne :(. Dokud neni srdicko a nejdriv v 8tt nevydavaj teh knizky.
Ono hodne zalezi kdo jak mel ovulku. Ja treba mela byt 7+4 ale na utz jsem byla stezi 5tt a bez srdicka…
Ale urcite nam to vsem vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
3.9.12 21:08

@nymphy to doufam, že nám to všem vyjde… nechci o ten zázrak přijít, trvalo to skoro dva roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 21:14
@Luminex píše:
@nymphy to doufam, že nám to všem vyjde… nechci o ten zázrak přijít, trvalo to skoro dva roky…

Ne to určitě bude vše ok. A prave proto se asi tyhle veci nehroti. Já už se tesim na 19.9 to uz snad bude i :srdce: kdyby ne uz je to spatny.
Holky, ale me je tak silene zle, uplne se kroutim cely den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
3.9.12 21:26

@nymphy možná tě to uklidní, ale moje kamarádka zdravotnice mi říkala, že když je těhulkám zle, tak je to dobře, to je známka, že je vysoká hladina HCG, ta způsobuje nevolnost :palec: Mě je jen blivno, občas, jako když jste druhej den po mejdanu. Prý pomáhají nějaké zázvorové lízátka nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 21:28

Tak ja už na utz mimiska videla jen mu chybi :srdce: Ted uz tam bude doufam :)
Ale lizatka nepomahaj mam je koupene :( Jako nezvracim, ale byla bych mozna radeji kdybych se pozvracela a pak ok ale jak pises jsem jak po mejdanu, ale dva tydny v kuse uz jsem z toho unavena :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.12 21:58

Tak mě nějak blbě není, jen sem unavená a občas mě bolí břicho..ani prsa nemám nějak zvlášť citlivý..prostě celkem dobrý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.12 22:01
@Aret píše:
Tak mě nějak blbě není, jen sem unavená a občas mě bolí břicho..ani prsa nemám nějak zvlášť citlivý..prostě celkem dobrý :think:

To jeste prijde :) nemusi ti byt zle, ale prsa urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
3.9.12 22:01

@Aret buď v klídku, každá to fakt prožívá jinak!!! Buď ráda, že jsi v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
3.9.12 22:02

Jo prsa, tak mám pocit, že už se asi brzy nevejdu do podprsenek nebo co…a bolej..hlavně když si na ně chci lehnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí