Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nymphy Bolesti jsou takové podobné jako při MS, akorát já měla bolesti jen při MS, ne pár dní před. Je to takové tlačení spíš, vyloženě to nebolí. A intenzita je daleko menší než při MS. Krvácení ani špinění žádné. ![]()
Tak to je mi líto, s tím spaním jsme na tom podobně. Já už pravidelně v noci se budím ve tři ráno.
Ale snad vše dobře dopadne, zítra hned napíšu!
![]()
@nymphy píše:
Oni dr moc nemaj radi kdyz se tam zenete hned po vynechani ms a udelanim testu. Protoze teh nemusi vyjit, tak staci zavolat rict kdy jsi mela posledni ms a on si te podle toho objedna. Kdyby tam tak behali kazde…
Jinak test muzou ovlivnit prasky a je to hormonama. Rika se ze ty testy muze neco ovlivnit. Ale myslim si ze kdyz si udelas vic testu a vse poz. navic si myslim, ze to i zena vi ze je v tomDnes jsem četla že při chlapeckovi je hCG min nez kdyz cekate holcicku. Tak jsem zvedava ja mela hrozne slabe prouzky i 5dni po ocekavane ms tak by to mohlo byt tim ze je hCG. Holčičku máme tak by jsme chtěli chlapecka. Ale me osobne je to jedno. Jsem ráda ze mam doma princeznu a jak rikate-hlavne at je to zdrave
![]()
![]()
To je asi pravda s tím že ti doktoři to nemají rádi když se tam hned ženská žene! Říkalo mi to pár kamarádek. Já díky tomu že je to první (teda snad)
tak stím moc zkušeností nemám. Ale asi taky zítra spíš zavolám gyndaři a uvidím co mi na to řekne!
Ale jsem z toho nervní! Jo a já ted půl roku nic neberu ani antikoncepci ani žádné jiné léky.
Ale mám takový pocit že těhu spíš jsem ale nechci to zakřiknout! To stím HCG slyším poprvé
Ale může být něco na tom pravdy! ![]()
Tak zítra dám vědět jak jsem dopadla jestli jsem nakonec u gyndaře byla nebo mě objednal
A samozřejmě dám i pak vědět jestli těhu jsem nebo ne!
A @nymphy taky držím palce at ti druhé mimi výjde
Ale ty máš fajn že už máš princeznu
Já nemám ještě nic, a chtěla bych to napravit!
Tak já už budu muset jít něco připravit k jídlu tomu mému chlapákovi
Za hodinku je doma z práce
To bude hrozné nic před ním neříct
Asi mu dám najíst a půjdu spát
Abych se nepřekecla
Zatím dobrou holky! ![]()
Děkuji. Jj je to moje zlaticko. Co uz mimca vi co nemaji tak brzo (doufam) poznaji ![]()
Me zacaali strasne bolet prsa tak snad uz o sobe davaj vedet. U male jsem mela skoro o tri cisla vetsi tak ted snad tez a snad i zustanou o trosku vetsi ![]()
Nejlepsi je dr opravdu zavolat a domluvit se kdy na kontrolu dojit ![]()
http://gynweb.cz/…-vedet-o-hcg
Holky tady je odkaz o tehotenstvi a hlavne o tom hCG ![]()
Jej holky já jsem z vás nervní připadám si jak kdybych čekala prvního prcka taková nervozita jestli jsem nebo ne
![]()
Jj taky zacinam byt nakazena tou neduverou
![]()
Ale my uz to prece zname. Ted jen aby se vse vyvyjelo jak ma. Ja poctive piji min 2,5litru ciste vody a papat kyselinu listovou ![]()
Ahoj holky
,
já jdu také zítra k doktorovi, chci to mít potvrzené. Vím, že je brzy, ale sestřička se mě do telefonu ani neptala, kdy jsem měla poslední MS a zítra tam někdo vypadl, takže prostě jdu a je to ![]()
Takže holky! ![]()
Hned dnes ráno jsem volala svému gyndaři a řekla mu o co jde a nejdřív mě chtěl objednat až za týden ale pak řekl že se mu dnes uvolnilo místo tak můžu přijít na 10:00hod. a koukne se na mě! Já jsem nervozní jako nikdy předtím!!
Myslíte že by už mohl něco poznat? Když to vychází že bych mohla být v 2-3tt? Jsem z toho uplně mimoo ![]()
@Ivett58 Já ti na tohle neodpovím přesně, někde jsem četla, že hCG v krvi je zjistitelné 8. den po styku, ale dr. mi včera říkal, když jsem mu tvrdila, že jsem 18. den po styku, že to je taková mezní hranice, odkdy to může laborka v krvi detekovat. Takže mam hlavu taky jak pátrací balon. ![]()
Držím ti pěstičky, napiš, jak jsi dopadla!! ![]()
Super holky dejte vedet ![]()
No takhle nejak jsem byla s malou a poslal me hned domu jak nic nevidel na utz, tak bylo zbytecne i brat krev. Navic ja to beru ze je to jasne
Jen uz chci mit i srdicko a vedet ze vse v pohode. Nej tam bude az budeme po 12tt. To se rika, ze uz je vse tak jak ma a vetsinou se to v tehle dobe i oznamuje rodine.
Ahoj holky, ![]()
Tak teď jsem se vrátila od doktora. Na UTZ zatím nic moc nevidí ale prý gestační váček půjde vidět až v 5tt. Dnes mi vzal krev na HCG a zítra si tam ve 12 mám zavolat. Říkal že pokud bych byla v tom zhruba 3tt tak by v HCG už něco mohlo být. Nic méně mě objednal na další kontrolu 28.8.
Takže jsem ještě víc nervózní než jsem byla včera. A asi to ty cca 2 týdny nevydržím! Ale pořád mám ten pocit že těhu jsem ![]()
Zítra dám vědět!
Jestli tam byl váček tak je to jasny ![]()
To bude vše ok ![]()
Já si to myslela, že je ještě brzo…Dáme si pak vědět co a jak na kontrolách pokusim se vam i hodit foto ![]()
Dnes jsem se rozhodla, jelikoz mi malou nevzali do skolky, ze budu hlidat u sebe doma. V praci budu muset cca v rijnu skoncit a tak mam jednu slecnu co by mohla u nas hlidat a porad mi to kapne nejakou kacku. Zase vim ze v 8mesici bych nemela silu hlidat jine deti ![]()
@Ivett58 Krev jako u mě..
Já čekám ještě hodinku, jsem napnutá jak blázen!
Držím palce, aby ses zítra dozvěděla dobré zprávy! ![]()
Já bych měla být 3 nebo 4tt. (podle ms 4. podle stáří miminka 3. ), ale včera byla čárka na TT silná, tak doufám, že krev bude také tak.
Jestli byla čárka silna melo by byt krasne i v krvy hCG
Hned dejte vedet holky jsem nervni za vas ![]()
@nymphy Doufám že to dobře dopadne! Taky budu dávat postupně vědět co a jak!
@amille Myslím na tebe, jak ti asi za hoďku dopadnou výsledky!
Ale já myslím že jasně pozitivní!
Taky držím palečky at ti to dopadne dobře! Já bych měla být spíš v tom 3tt(podle stáří mimi).
Holky držím Vám oboum strašně palce at vám to oboum výjde, snad to výjde i mě..
Děkuju za podporu.. ![]()