Zvláštní těhotenský test

1312
8.8.12 21:14

Zvláštní těhutest

Ahoj holky,
co si myslíte o testu na fotkách? Myslíte, že je to vada testu? Tenká čárka v testovací zóně naskočila hned - dříve než kontrolní a intenzitou barvy je stejná, ale na šířku je tenká. Je to test Wondfo z ebay. Nikdy se mi nic takového neukázalo na tomto ani jiném testu. Je mi jasné, že musím udělat nový test, nejlépe mamatest a ráno to udělám, ale zajímaly by mě vaše názory.
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
8.8.12 21:19

Podle me vada testu, koupit novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.8.12 21:19

Zen je jasně vadný akorát nevím jestli se tam ta barva udržela že je pozitivní, že udělali slabou čárku v továrně nebo je prostě takto vadný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
8.8.12 21:23

Ja myslim, ze jine rozreseni nez jinym testem bohuzel neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.8.12 21:25

Děkuji za odpovědi, nový test udělám, jen mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.8.12 21:26

Mně něco podobného udělal test taky. akorát, že se čárka nezabarvila úplně, jen takový opravdu jen nádech. Asi po třech měsících jsem ho našla na poličce v koupelně, kde jsem ho odložila a zapoměla na něj a světe div se, ta čárka se tam nakonec ukázala. To už jsem ale dva měsíce měla jistotu od gynekoložky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.12 21:31

Podle mě vada (ale já bych testila v průběhu dne už znovu, abych věděla, nevydržela bych to až do druhého dne :oops: )
Ale držím palce, ať je tam zítra pěkná nevadná čárka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11740
8.8.12 21:54

Asi vada, zkus znovu. Pak dej hlavně vědět, jak to dopadlo :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
8.8.12 22:16

Zajímalo by mě, jestli je test pozitivní, jen špatně vyrobili tu testovací zónu. Určo si počkám na zítřejší echo s dalším testem ;-)

Držím palečky, aby tam byla pořádná dálnice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.8.12 22:54

Jako bych koukala na svůj pozitivní test :palec: Přesně tenhle a takhle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.8.12 22:54

Jako bych koukala na svůj pozitivní test :palec: Přesně tenhle a takhle. :mrgreen: Že nekecal jsem si celkem jistá, páč mám už skoro dvouměsíční mimino doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
8.8.12 23:05

Řekla bych že je pozitivní jen prostě vyrobili malou testovací zonu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.8.12 23:17
@mabis píše: Řekla bych že je pozitivní jen prostě vyrobili malou testovací zonu ;)

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.8.12 23:34

@Merunka02 No já bych řekla…že gratuluji!!!
Taky se mi to stalo a když jsem pádila na gyndu byl to začátek těhu. Podařilo se mi otěhotnět mimo plodné dny…hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.8.12 08:17

Ahoj holky,
dnešní mamatest negativní, tak šlo skutečně jen o vadu testu. Jen by mě zajímalo, kde se tam ta čárka vzala - asi se kousíček z kontrolní zóny dostal do testovací. Všem děkuji za reakce.
Zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital