Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
co si myslíte o testu na fotkách? Myslíte, že je to vada testu? Tenká čárka v testovací zóně naskočila hned - dříve než kontrolní a intenzitou barvy je stejná, ale na šířku je tenká. Je to test Wondfo z ebay. Nikdy se mi nic takového neukázalo na tomto ani jiném testu. Je mi jasné, že musím udělat nový test, nejlépe mamatest a ráno to udělám, ale zajímaly by mě vaše názory.
Děkuji za odpovědi
Zen je jasně vadný akorát nevím jestli se tam ta barva udržela že je pozitivní, že udělali slabou čárku v továrně nebo je prostě takto vadný ![]()
Ja myslim, ze jine rozreseni nez jinym testem bohuzel neexistuje.
Děkuji za odpovědi, nový test udělám, jen mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost.
Mně něco podobného udělal test taky. akorát, že se čárka nezabarvila úplně, jen takový opravdu jen nádech. Asi po třech měsících jsem ho našla na poličce v koupelně, kde jsem ho odložila a zapoměla na něj a světe div se, ta čárka se tam nakonec ukázala. To už jsem ale dva měsíce měla jistotu od gynekoložky ![]()
Podle mě vada (ale já bych testila v průběhu dne už znovu, abych věděla, nevydržela bych to až do druhého dne
)
Ale držím palce, ať je tam zítra pěkná nevadná čárka ![]()
Zajímalo by mě, jestli je test pozitivní, jen špatně vyrobili tu testovací zónu. Určo si počkám na zítřejší echo s dalším testem ![]()
Držím palečky, aby tam byla pořádná dálnice ![]()
Jako bych koukala na svůj pozitivní test
Přesně tenhle a takhle. ![]()
Jako bych koukala na svůj pozitivní test
Přesně tenhle a takhle.
Že nekecal jsem si celkem jistá, páč mám už skoro dvouměsíční mimino doma ![]()
Řekla bych že je pozitivní jen prostě vyrobili malou testovací zonu ![]()
@mabis píše: Řekla bych že je pozitivní jen prostě vyrobili malou testovací zonu
Přesně tak ![]()
@Merunka02 No já bych řekla…že gratuluji!!!
Taky se mi to stalo a když jsem pádila na gyndu byl to začátek těhu. Podařilo se mi otěhotnět mimo plodné dny…hihihi
Ahoj holky,
dnešní mamatest negativní, tak šlo skutečně jen o vadu testu. Jen by mě zajímalo, kde se tam ta čárka vzala - asi se kousíček z kontrolní zóny dostal do testovací. Všem děkuji za reakce.
Zakladatelka