6+6 tt neodpovídá + hematom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.25 15:06

6+6 tt neodpovídá + hematom

Ahoj všem, předem děkuji za rady a odpovědi na mé dotazy.

1. dotaz. Jsem těhotná po KET, dálnice od 6dpt… hodnota po 14 den 7.000! Kontrolní hcg se nebralo, MUDr rekla, že je to v pohodě a byl znatelný jeden plod. Je taková výška ok?

2. dotaz. Kontrola 5+6, srdeční akce, embryo 3,5mm (odpovídalo 6+0) 1× za tyden krvácení plus špinění cca 3 hodiny.. (mam dodnes) další týden Kontrola 6+6, velikost 5,8mm (odpovídá 6+3) nevadi, že se růst zpomalil? srdeční akce stále přítomna, pod plodovým váčkem objeven hematom 14×17mm… příznaky jako nevolnost apod mi během týdne (kontrola včera, dnes 7+0) tak nějak zmizely, zůstala jen bolest prsou…

Teď samozřejmě vím, že nezbývá než čekat, rada bych, pokud to měl někdo podobně a bylo to v pořádku nebo pokud to měl někdo podobně a nakonec to nedopadlo.. samozřejmě věřím v dobré konce, ale jsem realista.

Děkuju všem, jedna o se o první těhotenství se srdeční akci po 7 letech, proto jsem plašan. :zed:

Jana.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
507
3.9.25 15:38

Ahoj, je mi líto tvé situace a chápu, že se bojíš. „Zpomalení“ růstu v tak nízké týdnu nic neznamená, miminko je tak malé, že stačí kliknout kousíček vedle při měření a dělá to rozdíly v rámci dnů. Jo, kdyby se ti už teď lišilo o 2 týdny, i přesto, že předtím odpovídalo, to by byla asi jiná. Srdeční akci tam máš, to je klíčové. Na hematom bych dávala pozor, byla v klidovém režimu a možná šla i na neschopenku, pokud ji už nemáš.
Nicméně takhle ba startu je to vždycky buď a nebo, bohužel. Přeji ti, aby se ti těhotenství vyvedlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
3.9.25 16:25

Máš to pořád plus mínus pár dní, to je v rámci tolerance. Já to měla naopak, na prvním utz o 4 dny menší, na druhém naopak větší oproti TT, takže za dva týdny vyrostlo o víc jak tři. V reálu je to ale jenom o přesnosti měření, v klidu se lze ukliknout i na druhou stranu. Srdíčko je, to je hlavní. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 17:14

@ugluk @Magda912 moc děkuji za slova podpory. Snad to dobře dopadne. Snažím se šetřit, co to jde. Jsem z toho všeho vyplašená 🥺

• Citovat
  • Upravit
785
3.9.25 21:48

Mě doktor v 10tt naměřil zase o týden větší miminko, takže jsem hned přeskočila celý týden a byla v 11. Na prvním screeningu jsem se po podrobnějším měřítku zase vrátila zpět a miminko podle ms bylo starší jen o 1 den, ne o týden. A to to bylo mimi větší, takže u tebe se doktor mohl seknout, stačí milimetr a v tak ranném těhotenství to může udělat skok. Držím palce ať vše dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí