6měsíční a neustálý pláč

Anonymní
2.7.15 15:58

6m neustálý pláč

Ahoj, můj chlapeček 6 měsíců starý poslední dva týdny strašně často pláče, dneska od rána skoro pořád. Zuby to nejsou (dle pediatra i zubaře ještě nerostou, analgetika jsem dala, žádná změna). Jí pěkně, v noci docela spí, ale přes den - už nevím co. Je pořád se mnou, vedro doma nemáme, vůbec nemůžu přijít na to, co s ním je. I když je v nosítku nebo v lehátku u mě a zpívám mu nebo povídám, pořád se zlobí. Teď píšu tenhle mail a chudák tady leží na hrací dece a strašně pláče, už nevím jak dál…
co s ním?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
2.7.15 16:03

Nech si ho v nosítkt celý den, nebyli jste na očkování?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.15 16:09

@brko právě za chvíli se i v manduce zlobí a chce ven. Na očkování jsme byli před dvěma týdny…aha 8o

• Citovat
  • Upravit
Bebuu
2.7.15 16:19

Takhle syn taky zlobil kolem pateho mesice a byly to zuby…nic jineho me nenapada.

• Citovat
  • Upravit
brko
2.7.15 16:35
@Anonymní píše:
@brko právě za chvíli se i v manduce zlobí a chce ven. Na očkování jsme byli před dvěma týdny…aha 8o

některé ti budou tvrdit, že to po očkování není, že děti prostě brečí, budou to zlehčovat. já být tebou, tak další očkování velmi pečlivě zvážím.

• Citovat
  • Upravit
brko
2.7.15 16:40

Jo a určitě bych šla s prckem k neurologovi

• Citovat
  • Upravit
4367
2.7.15 18:37
@Anonymní píše:
Ahoj, můj chlapeček 6 měsíců starý poslední dva týdny strašně často pláče, dneska od rána skoro pořád. Zuby to nejsou (dle pediatra i zubaře ještě nerostou, analgetika jsem dala, žádná změna). Jí pěkně, v noci docela spí, ale přes den - už nevím co. Je pořád se mnou, vedro doma nemáme, vůbec nemůžu přijít na to, co s ním je. I když je v nosítku nebo v lehátku u mě a zpívám mu nebo povídám, pořád se zlobí. Teď píšu tenhle mail a chudák tady leží na hrací dece a strašně pláče, už nevím jak dál…
co s ním?

Moje dcera to měla po očkování plus se přidali noční děsy cca 4 roky. Vyhledala jsem si informace a případné /většinou léčitelné/nemoci jsou pro mě menším zlem než neurologické reakce na očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.7.15 19:18

Jinak jsem tě zakladatelko chtěla vyzvat, aby ses neupnula vyloženě na to, že tvuj syn pláče po očkování-i když já si tím jsem skoro jistá. Ale je to jen diskuze, mýlit se můžeme. Moc bysem si přála, abych se mýlila a tvuj synek byl jen v nějakém rozmaru (rust zubu, potřeba plakat,.). Poptej se na joalis, prý to pomáhá..

• Citovat
  • Upravit
25178
2.7.15 20:23
@Anonymní píše:
@brko právě za chvíli se i v manduce zlobí a chce ven. Na očkování jsme byli před dvěma týdny…aha 8o

To bylo první, co mě napadlo už při čtení nadpisu. Mě se takhle změnila druhá dcerka taky v půl roce po první dávce hexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
2.7.15 20:26

Já jsem přesvědčená, že to s očkováním souvisí. Co to bylo a na kolikáté jste byly dávce? Já pak dávala malé homeopatika a další očkování byly bez reakcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.15 20:54

Ahoj, teď myšák usnul, hrůza dneska až do večera. Byla to třetí dávka hexy:(.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure