6. týden+ krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
26.1.15 12:13

6tyden+ krvácení

Ahoj holky, dnes jsem šla na kontrolu ale ráno jsem začala krvácet. Doktorka mi vypsala neschopenku a dostala jsem utrogestan, jeden ráno jeden večer. Jsem v 6T3D. Bylo mi řečeno že kolem fazolky ale žádná krev není a že to zatím vypadá dobře. Na kontrolu jdu až za týden, pokud se to nejlepší hrozí mi nemocnice. Nemáte někdo zkušenosti?? Nechci přijít o svoji fazolku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
26.1.15 12:25

Ahoj, Já jsem krvácela od 6 týdne a hrozil mě potrat nikdo to neovlivní ty ne lékaři ne léky ne
Já jsem krvácela, ale od 8 týdne opravdu masivně a skončila jsem opakovaně v nemocnici.
Ono do 13-14 týdne je vše nejisté a poté taky není nikdy ještě vyhráno.
Snaž se být v klidu odpočívat nestresovat se vím, že se to řekne já se snažila.
U mě byl, ale hematom v děloze, který se zvětšoval a krvácení bylo z něho.
Měla jsem utrogestan, ale 2-2-2 a ascorutin 1-1-1.
Ale ono i ty léky jsou hodně jako placebo pokud se zárodek rozhodne, že neni životschopný nebo bude mít nějakou vadu rozhdoně to léky neudrží.
U nás to dopadlo dobře sice jsem ještě hodně dlouho krvácela pak špinila.
Uvidíš nejde dopředu říct jak to dopadne hlavně když se neví z čeho krvácení je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.1.15 12:30

Ahoj, já krvácela taky od toho 6tt až do 12tt a všechno dobře dopadlo. Brala jsem taky utrogestan. Snaž se být v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
26.1.15 12:37

@Chmula taky jsem nekolikrat krvacelav 6tt pak i 10tt.. mela jsem taky utrogestan.. I me nerekli proc :nevim: pak uz nic drzim palce at to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.1.15 12:48

@Chmula já krvácela od 7tt. měla jsem dokonce poměrně velký hematom těsně vedle embrya a vše dopadlo dobře. během těhotenství jsem pak krvácela ještě párkrát.
brala jsem utrogestan 1-1-1 a pak ascorutin. místo toho ascorutinu ale stačí zvýšit přísun vit. C a rutinu (ten je v pohance) - tyhle dvě látky totiž tvoří základ těch tabletek. pila jsem čaje s pohankou a sypala si pohanku do jogurtu. ne každému ta chuť ale sedne, chce to vyzkoušet. na vit. C třeba pít vodu s citronem.
jo a poctivě jsem odpočívala. stejně jsem byla šíleně utahaná (asi i po tom utrogestanu), takže jsem prospala klidně 17 hodin denně. co bych za to teď dala, když mám nespací dítě, co je schopný celý den proběhat :mrgreen:
držím pěsti, ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.1.15 13:06

Já teda cca v 7. týdnu ne přímo krvácela, ale špinila. Taky jsem měla strach. Na prohlídce v 8. týdnu už ale doktor našel tlouct srdíčko :srdce: Říkal, že to špinění mohlo znamenat zahnizďování miminka…

Držím palce, ať je vše v pořádku :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.1.15 19:05

Opravdu vám všem děkuji, jste moc hodne. Je pravda že bych nrjradsi prospala celý den. Uvidíme v pondělí, napíšu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.1.15 21:05

Nechci tě strašit, ale já mám opačnou zkušenost. V 6. TT jsem začala špinit, doktor mě poslal marodit a zakázal dělat prakticky vše a za dva dny mě vezli na pohotovost se silným krvácením, musela jsem na revizi. :( Ale přeju ti, aby to nebyl tvůj případ a vše dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
27.1.15 21:08

@Chmula ahoj.. mam zkusenost.. ale ne s dobrym koncem :(
v 6tt krvaceni - obden.. podle dr - nic kolem miminka, napsala utrogestan.. v 7tt se pridaly bolesti, v 8tt vylozene krece.. v 9tt jsem musela na revizi - ale podle UZ uz tam skoro nic nebylo..odeslo to samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.15 14:42

Já už od včera nekrvacim ani nesplnim, bolest také nemám. Tak doufám že to nebude můj případ a dopadne to dobře.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.15 14:49

Mi řekla Dr., že slabé krvácení nevadí. Já v pondělí měla slabé krvácení, ale naštěstí jen úplnou chviličku, tak taky doufám, že to bude dobré.:) Musíme věřit:) Jsem taky cca 6 tt.
Spíše, kdyby tě nějak až moc bolelo břicho, tak je dobré i dříve než za týden k doktorce zajít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.15 15:00

Tak držím palce ať nám to vyjde, snad vše dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.2.15 09:39

Ahoj holky, mám podobný dotaz jako ten předešlý. V 5tt jsem zacala lehce krvácet, dr mi také předepsala ascorutin, poté krvácení ustalo. Ted jsem v 7tt a opet slabé krvácení. Je to normální? Děkuji všem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.15 09:45

@Luciettka já jsem v 5tt, dr mne poslal na pozorování do nemocnice, špinila jsem 1den. Mám za sebou ale ZT ve 2 trimestru, tak mne asi víc hlídá. Nic mi na to nedali, jen klidový režim

• Citovat
  • Upravit
22
11.4.16 20:32

6 tyden těhotenství ale mimco na ultrazvuku celé šedé

Maminky mám dotaz dneska jsem šla na gyndu kvůli lehkemu spineni ale na ultrazvuku se doktoru mimi nelíbilo :( místo toho aby bylo ohraničené a uvnitř černé tak bylo celé šedé ale našel nám busici srdíčko :( nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí