7 měsíců - vztekání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2489
16.7.11 20:13

Jo a holky, Kristýnka nemá ještě ani jeden zoubek, jak jste na tom vy, respektivě dětičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.7.11 21:22

lucije, naše Julinka je taky bez zoubku :mrgreen: navíc se teď vzteká, jelikož se umí dostat na čtyři, péruje, ale neví, jak dál :-P

• Citovat
  • Upravit
3241
16.7.11 21:45

U nás taky zuby nula nula nic - i doktorka se dívala minulý týden a prd. Já jí do pusy hledím denodenně, protože na to čekám jak na smilování - říkám si, že zčásti je třeba to její řvaní a vztekání i kvůli tomu… ale nevím. Gábina se na 4 ještě dostat neumí, vzepře se buď na rukou a nohy má za sebou, nebo je bradou na zemi a nohama tak jako strašně rychle jede - jako by lezla, ale je na místě (a je to mimochodem strašně srandovní) - no jenže jak jí to nejde, zas je řev. A tak pořád dokola. Ale snaží se holka… je v tomhle neúnavná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.7.11 23:29

Madlen, to kmitání nožkama dělá Julie taky, ruce má zvednutý nahoru a nohama jede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3241
17.7.11 07:52
sterezie píše:
Madlen, to kmitání nožkama dělá Julie taky, ruce má zvednutý nahoru a nohama jede :mrgreen:

Mi se strašně líbí, že do toho vkládá tolik úsilí, jakoby si myslela, že čím rychleji těma nohama bude hýbat, tím líp jí to půjde. A ono nic. :mrgreen:

A omluva ostatním za trochu off topic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2489
17.7.11 08:09

Hmmmm, tak Kristý jde na čtyři, když si podepře ručičky třeba o mé nohy, když spolu jsme na zemi :dance: … Ale to rozčilování nad vším, co nejde, je děsný … Říkám si, že vím, jaký povahy jsem já a jaký přítel, takže se nemůžu ničemu divit, ale to nejde, je to šílený číslo :palec:
Jo,taky jsem si myslela, že to vztekání je třeba kvůli zubům, ale to asi neee, protože to trvá fakt delší dobu :( … No, máme se na co těšit s těma našema zlatíčkama :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.7.11 08:20

U nás to taky trvá už dlouho, akorát že to začínalo nenápadně - vztekala se (to, jak to popisuje zakladatelka) třeba jen 2× za den a krátce, jenže to dost graduje a dneska jsme se dopracovali k tomu, že odpoledne a k večeru už je to skoro furt. Možná má na tom podíl i únava, co já vím… Bude to asi mix povahy (s manželem bychom jí taky nemohli nic vyčítat, kliďasi taky nejsme), únavy, zubů, touhy lézt a něco nového dokázat a velká část bude to, že to prostě zkoušejí, naučili se to a tak to budou teď nějakou dobu dělat… Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
6.12.13 14:19

Ahoj, holky! Tak jak jste na tom? Právě prožíváme tohle období jeceni a vzteku. Malému je skoro 7 měsíců. A začalo to asi před týdnem. Jak dlouho to trvalo u vás? Přešlo to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.13 14:25

@maranafa to přejde do období vzdoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.12.13 19:32

@maranafa
:mrgreen: no..někdy to přejde, ale věkem se to pěkně stupňuje :lol: já to mám občas dvakrát a ještě pár let to potrvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
6.12.13 20:08
@lucije28 píše:
holky, tak my máme stejný problém, respektivě má dcera, je ďáblík :cert: Je vzteklá, jako prasátko :pocitac:, taky se bojím, že jí praskne cévka :lol:, napne se u toho, no, mne začínaj rupat nervy… Hodně často už zlobí, téměř celý den se vzteká a teď se naučila prskat :zed: U oběda, když jí to přestane bavit, začne prskat a je to všude :zed: :pocitac: …
Já tedy, když už je to nesnesitelný, tak zvednu ukázováček a zvýšeným hlasem řeknu TYTYTY a tvářím se přísně, ale ona se začne smát a nevím, jaké jiné výchovné metody a praktiky můžu začít používat :D
:-D Tak ja mam uplne to sami :-D Holcicce je pul roku a vzteka se jak blazen :-) A jidlo? to mam na gauci na zdech no proste vsude.. Sni tak tri lzicky a pak zacne prskat a lzicku mi jazykem vystrkuje :-) Noo kolikrat uz je to o nervy. Taky se snazim byt prisna a rikam, ze ted se papa!! Ale samozrejme je ji to akorat hrozne k smichu:-) No nechci videt az ji bude rok… :-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
6.12.13 20:09

No, tak se mám na co těšit. Ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
6.12.13 20:12

Taky praská a směje se, strašné ho to baví. A vymyslela jsem na něj fintu, že mu dám do ručičky ještě jednu lžičku a on se tím nebaví a zapomene na prskani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
6.12.13 20:13

Pardon, oprava zabavi
Blbej tablet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
6.12.13 20:19

To s tou lzickou jsem zkousela taky, ale strkala si ji do pusy misto te moji s jidlem a hlavne az do krku takze jsem to hned zase zatrhla :-) A kdyz jsem se snazila ji tu lzicku z pusinky vyndat tak se semnou pekne pretahovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí