Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@monika25 jeee, ted jsem se zasmála, protoze toto tema je u nas jiz mimo misu.. Zitra slavíme Kristynciny třetí narozeniny… Zlate zlobeni v sedmi mesicich..?
@lucije28 píše:
@monika25 jeee, ted jsem se zasmála, protoze toto tema je u nas jiz mimo misu.. Zitra slavíme Kristynciny třetí narozeniny… Zlate zlobeni v sedmi mesicich..?
Tak mi mame prvni mimi tak se s tim teprve seznamujeme
Ale je mi jasny, ze bude hur ![]()
Ahoj, tak náš malej už leze a stoupá si, takže už nechce ležet a přebalování teda stojí za to, plínku dávám ve stoje
A oblíkání už jen v sedě a přitom se taky kroutí
Ahoj zrovna řešíme to samé s dcerou
vztekání a vždycky zatne pěsti zrudne a jako když tlačí a pak se tomu strašně směje, sama už si sedne, leze a zkouší se stavět, ale začala vše docela najednou a má od té doby problém usnout v postýlce, hrozně sebou hází, převaluje se z jednoho boku na druhý a každou chvílí je na břiše. Usne teď jen v houpacím lehátku a pak ji přenesu a spí, ale k ránu kolem 5 se zase začne převalovat a mlátit sebou.Je možné, že jak se naučila tolik nových pohybů, že je z toho tak nesvá a jak má okolo prostor tak se nezastaví ani když je unavená…nemáte někdo s tímto zkušenosti?
@Miiisa.N
kdyz se toho najednou hodne noveho nauci, tak je se spanim vzdycky problem
maly, kdyz se naucil sedet, tak sedel i v noci a co chvili se prasknul hlavou do sprusli…
Tak nám malá nespí už dlouho, ale teď je to opravdu ještě horší. V noci se vzbudí a okamžitě si stoupá.. Taky se během týdne naučila lézt, sedět a stoupnout si
Ali-Ali
malá taky hrozně mlátí do šprušlí, ikdyž mám mantinel…tak to jsem ráda, že je to normální…jen aby se mi nenaučila usínat jen v lehátku a pak bude problém aby usnula v postýlce, to bysme jí musely koupit Vladkovo křesílko ![]()