7 týdnů horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.24 09:58

7 týdnů horečka

Ahoj všem potřebuju radu co by stě dělali už jsem zoufalá.. je to 7 týdnů co ke trápí horečky.. začalo to tak že jsem jeden den vstala měla horečku zimnici tak šla k doktorce ta ke řekla že mám i zvětšené uzliny že uděláme testy na mononukleozu.. podle ní to byla mononukleoza tak jsem další dny ležela v horečkách a čekala zda to přejde po dalších asi 3 týdnech jsem si vyprosila hospitalizaci v nemocnici protože už jsem toho měla dost.. v nemocnici jsem byla 3 dny stim že mi našli bakterií v moci dali antibiotika a poslali domů.. jediný co tak protože mám opakovaně stavy horeček v poslední době tak mě objednyl8 na pet/CT jesi se tam něco ukáže..po 2 dnech doma se stav stále nezlepšoval tak jsem se tam opět vrátila stim že mi antibiotika nezabírají a je mi pořád hodně špatně.. pan doktor mě odbil řekl že mi všechna potřebná vyšetření udělali že musím vydržet na to pet/CT což bylo za 10 dní.. že se mám cpat ibalginem a že jsem mladá že to vydržím takže jsem šla s brekem domu..po vyšetření pet/CT se asi za 3 dny ozvali s výsledkem že mám uzlinovy syndrom prostě zjednodušeně zvětšené uzliny v těle a že musím podstoupit histologii jedné z uzlinek..včera jsem byla v nemocnici se objednat na zákrok a pomalu mě tu operaci ani nechtěli udělat kvůli práce ten horečkám.. naštěstí jsem panoj doktorovi svůj problém vysvětlila a nakonec po konzultaci s panem anesteziologie by to neměl být problém.. spíš mi jde to co dělat tet pořád je mi špatně jediný co pomáhá tak je Ibalgin ale to taky není řešení furt brát.. ještě bude nějaký ten den trvat než přijdou výsledky z histologie a já si nedokážu představit jak to vydržím.. nevím co dělat na koho se obrátit aby mě už konečně někdo pomohl.. všichni mě akorát odbydou stim že to musím vydržet nebo že semnou nemají nic společného.. je mi 24 mám malého chlapečka jsem už psichicky na dně a nevím co dál

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1941
29.3.24 12:29

Dělal tě někdo výtěrycs krku a nosu? jednou se mě stalo, že jsem měla horečku paní doktorka mi dala antibiotika, po dobrání vysoká sedimentace výtěr z krku nic další antibiotika sedimentace ještě vysší, až nakonec našli ve výtěru v nose přeléčili a dobrý, držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
29.3.24 12:30

Jo a prosim tě jak je vysoká ta horečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 12:35

@nick mandarinka tak kolem 38.5

• Citovat
  • Upravit
1941
29.3.24 12:40

No to neni hezký, to musíš být uplně vyřízená po těch 7tydnech, že by to bylo ještě k té mononukleoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 12:42

@nick mandarinka bohužel jsem.. jediná spása je ibalgin.. nikdo neví prostě si mě jen přehazuje doktor k doktorovi a nikdo mě není schopnej pomoct.. jsem už na zhroucení

• Citovat
  • Upravit
13
29.3.24 12:45

Ahoj, prošla jsem si něčím podobným. Nakonec autoimunita. A jinak máš výsledky OK? Já už pak měla horší jaterky, anemii, vysokou sedimentaci atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 12:46

@Pitvisek jinak je prej všechno v pořádku.. jediný co chybí mi železo.. a teda ty uzliny mám zvětšené

• Citovat
  • Upravit
1941
29.3.24 12:51

No to tě věřim, moc ti držim palce, to už si pak člověk přeje, aby něco našli, aby se to řešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.3.24 12:53

Tak uvidíš z výsledků biopsie. Nic jiného než čekat ti bohužel nezbývá. Úplně tě chápu, je to dlouhé ale já už si pak na teploty a horečky zvykla a ani prášky jsem moc nebrala. I když únava to teda byla šílená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 12:53

@nick mandarinka ano přesně tak tak moc bych si přála aby mi někdo pomohl s bylo už aspoň trochu lépe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.24 12:54

@Pitvisek to ti na to přišli až z ty biopsie jesi se prosím můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
13
29.3.24 12:59

Na revmatologii, mela jsem krvi hodně autoprotilátek. Ale tam už mě smeřovali z interny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 13:01

@Pitvisek aha aha děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat