Je tu někdo 7+2 tt?

Jeen
24.4.22 14:04

7+2 tt-TP okolo 9.12.2022 ????

Ahojte :)
Zakladám novú diskusiu :)
Kto je tu podobne s približným 7+2 tt? :)
Poďme si spoločne popísať ako prebieha naše tehotenstvo :)

Příspěvek upraven 24.04.22 v 16:11

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.4.22 14:06

@Jeen ahoj, dneska jsem 7+6 tt. A jsem úplně mrtvá. Mám celodenní nevolnosti, dneska je mi teda lépe, ale furt nic moc. Jak je tobě? :)

• Citovat
  • Upravit
Jeen
24.4.22 14:10
@Anonymní píše:
@Jeen ahoj, dneska jsem 7+6 tt. A jsem úplně mrtvá. Mám celodenní nevolnosti, dneska je mi teda lépe, ale furt nic moc. Jak je tobě? :)

Ahoj, som na tom trošku podobne akurát dnes mi tie nevoľnosti prídu že ich skôr nemám ako mám 🤷

• Citovat
  • Upravit
80426
24.4.22 15:48
@Jeen píše:
Ahojte :)
Zakladám novú diskusiu :)
Kto je tu podobne s približným 7+2 tt? :)
Poďme si spoločne popísať ako prebieha naše tehotenstvo :)

jen technická - doporučuji změnit název diskuse spíš na datum očekávaného porodu, protože tak, jak to máte teď, to zůstane - a budete třeba 17 tt. a diskuse se bude pořád jmenovat 7+2 - rozumíš, jak to myslím - pak nebudou vědět další holky, že se můžou připojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
24.4.22 15:53

Ahoj, já 7+3 dneska, to máme skoro stejně :lol: nevolnosti teda mám, je mi blbě plus minus od rana do večera. Koupila jsem si lizatka v lékárně, tak snad to občas pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.4.22 16:01
@stinga píše:
jen technická - doporučuji změnit název diskuse spíš na datum očekávaného porodu, protože tak, jak to máte teď, to zůstane - a budete třeba 17 tt. a diskuse se bude pořád jmenovat 7+2 - rozumíš, jak to myslím - pak nebudou vědět další holky, že se můžou připojit
Áno chápem vás podobná diskusia už tu je s termínom pôrodu v prosinci ale
ja som to chcela takto 🙂 ak niekoho bude zaujímať názov diskusie otvorí a uvidí o čo sa tu jedna 🙂 ale trochu som to teda upravila 🙂

Příspěvek upraven 24.04.22 v 16:12

• Citovat
  • Upravit
Jeen
24.4.22 16:03
@Semtex píše:
Ahoj, já 7+3 dneska, to máme skoro stejně :lol: nevolnosti teda mám, je mi blbě plus minus od rana do večera. Koupila jsem si lizatka v lékárně, tak snad to občas pomůže :lol:

Ahoj, vítam ťa 🙂 aj zvracias?…ja to mám tak rôzne raz mi je blbo a raz nie 🤷 ale teda vracala som zatiaľ len raz ale kazde ráno ma pri čistení zubov napína 🙈 ja by som chcela tieto nevoľnosti prežiť aj bez lizatiek a podobne tak uvidíme :D

• Citovat
  • Upravit
14946
24.4.22 17:12
@Jeen píše:
Ahoj, vítam ťa 🙂 aj zvracias?…ja to mám tak rôzne raz mi je blbo a raz nie 🤷 ale teda vracala som zatiaľ len raz ale kazde ráno ma pri čistení zubov napína 🙈 ja by som chcela tieto nevoľnosti prežiť aj bez lizatiek a podobne tak uvidíme :D

No zatím ještě ne, ale parkrat už skoro. Mne natahuje hlavně v kuchyni, když mám něco dělat s jídlem. Já jsem ty lizatka nikdy v těhotenství neměla, je to už moje třetí, ale řekla jsem si, ze teď si je už koupím, protože ty nevolnosti mě štvou.

A co energie, mas ji dost? Já jsem nějak zlenivela, ze se vůbec nemuzu dokopat něco dělat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.4.22 17:25
@Semtex píše:
No zatím ještě ne, ale parkrat už skoro. Mne natahuje hlavně v kuchyni, když mám něco dělat s jídlem. Já jsem ty lizatka nikdy v těhotenství neměla, je to už moje třetí, ale řekla jsem si, ze teď si je už koupím, protože ty nevolnosti mě štvou.A co energie, mas ji dost? Já jsem nějak zlenivela, ze se vůbec nemuzu dokopat něco dělat :zed: :lol:

Presne z jedla natahuje aj mňa 🤢 a dokonca aj z obľúbených jedál u prvej som to tak vôbec nemala ani som nevedela že tehotná som a hlavne nič som neriešila 🙈 hele energiu mám aj za desiatich hlavne teraz ako sa doma brutálne nudím a ešte minimálne budem keďže dcéra má neštovice 🤦 keby som vedela pohlavie už mám aj komplet výbavičku fakt mi totálne z toho tehotenstva hrabe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3787
24.4.22 19:16

Ahoj. Mám 37. týden už. Jen čekám na prod. Všechno v pořádku, bez významných obtíží. V práci skoro do konce, žádné omezování v těhotenství se nekonalo. Je mi fakt celou dobu dobře. Přeji ať to dobře dopadne. Je to bezva období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.4.22 19:49
@Švédka87 píše:
Ahoj. Mám 37. týden už. Jen čekám na prod. Všechno v pořádku, bez významných obtíží. V práci skoro do konce, žádné omezování v těhotenství se nekonalo. Je mi fakt celou dobu dobře. Přeji ať to dobře dopadne. Je to bezva období.

Ahoj, tak ty to uz máš za pár ja budem rada keď bude konečne aspoň 13.5. kedy ma čaká druhá kontrola a dúfam že bude všetko ok a bude vidieť aj srdiecko konečne 🙏 sestrička ma objednala dosť skoro a bolo vidno len gestacny vacok tak teraz dosť trpnem 🙄 ale pri prvom tehotenstve som to mala podobne ako ty bolo to jedno z najkrajších období v mojom živote :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3787
24.4.22 21:37

@Jeen to ti přeji a neboj, brzy bude :srdce: jen počkat pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.4.22 22:01
@Švédka87 píše:
@Jeen to ti přeji a neboj, brzy bude :srdce: jen počkat pár týdnů.

Moc ďakujem 🙏 ja som naladená pozitívne takže verím že bude všetko naozaj v tom najlepšiom poriadku a pri výraze môjho doktora keď som tam bola prvýkrát sú tie stresy samozrejme o polovicu menšie ale sú

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky