Kniha Péče o miminko

131
23.4.22 21:11

Kniha Péče o miminko

Ahoj, kamarádka je poprvé těhotná a ráda bych ji pořídila nějaký tematicky dárek.. Napadla mě kniha o péči o miminko.. Sama jsem před lety nějakou měla.. Docela mě bavila… Ale už bude zastaralá… Doporučíte mi nějakou aktuálně osvědčenou… Nebo je to v dnešní době internetu už úplně mimo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14677
23.4.22 21:32

Ja osobne bych ji neocenila. Cokoliv potrebuju, vygooglim si. Je to pro me praktictejsi nez listovat v knizce, ve ktere to treba ani neni. Tchyne mi v prvnim tehotenstvi jednu dala. Ani jednou jsem ji neotevrela.

Chces kamaradce dat darek pred, nebo po narozeni miminka?

Příspěvek upraven 23.04.22 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
23.4.22 21:36

Koupila jsem si taky v nadšení jako prvorodička :) a to bylo tak vše, co jsem s ní udělala. Vše ostatní jsem si našla a knihu neotevřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.4.22 22:07

Mně moc pomohla knížka od paní Kedroňové „Něžná náruč rodičů“. Je tam přehledně popsáno jak s miminkem manipulovat. Od kterého měsíce nebo spíš dovednosti (umí držet hlavičku, pase valasky..) jaký úchop zvolit. Na netu to asi je ale dohledat to uceleně zadarmo asi nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.4.22 22:13

Mně se líbila kniha Handling a nošení dětí. Koupila jsem si jí až zhruba ve 3. měsíci dcery, ale ocenila bych ji už před porodem.
Teď vydává dětská fyzioterapeutka Michaela Kačírková knihu o pohybovém vývoji dítěte, už ji mám objednanou, moc se na ni těším. (Web detskafyziomama.cz).
Výhledově by měla vyjít kniha o dětské výživě od nutričních terapeutek, jednu z nich sleduji na IG. Líbí se mi, že má informace vědecky podloženy, používá zdravý rozum a není to žádný extremismus a dogmatismus. (Petra Kuřátková, web odmala.com).

• Citovat
  • Upravit
3958
23.4.22 22:34

Já jsem si knihu o péči o miminko koupila v těhotenství a pročetla jsem jen pár stránek. Praktičtější pro mě nakonec bylo si vše vyhledávat na internetu, člověk si může vyhledat více pohledů a názorů na danou problematiku. Ale každému vyhovuje něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
24.4.22 11:06
@Janča6 píše:
Ja osobne bych ji neocenila. Cokoliv potrebuju, vygooglim si. Je to pro me praktictejsi nez listovat v knizce, ve ktere to treba ani neni. Tchyne mi v prvnim tehotenstvi jednu dala. Ani jednou jsem ji neotevrela.

Chces kamaradce dat darek pred, nebo po narozeni miminka?

Příspěvek upraven 23.04.22 v 21:37
.. Před narozením.. Taková příprava v těhotenství.. Trochu se hodit do módu „matka“ :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
24.4.22 11:08

Jinak moc díky za inspiraci ;).. Doba už je fakt jinde než za mého těhotenství.. A přitom je to „nedávno“… Jen 17 let :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí