7,5 měsíce - spánek jednou denně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
16.9.13 10:18

7,5 měsíce - spánek jednou denně?

Přeji všem hezký den,
mám dotaz - je tady někdo, komu začlo spát dítě jednou denně v 7,5 měsících? Respektive u syna už to trvá víc jak týden. Předtím měl zajetý přesný režim dvou spánku a pak ze dne na den jako když utne a dopo spát prostě nepůjde a nepůjde. Když ho chci uspat, tak je čilý, kroutí se, je vidět, že spát nechce. Co je blbé, že pak vytuhne třeba v 11 nebo 12 (rano vstává jak kdy - většinou 7, málokdy 8…) a spí jen 1,5 hodiny a odpoledne by třeba šel spát v 17 a to už je zase moc pozdě. Jsem z toho na provaz, mám ještě 26m holčičku (ta přestala spát 2× až v roce) a šílííím. Na zuby to nevypadá a nemocný taky není. Bohužel se obávám, že už to lepší nebude :zed:

Příspěvek upraven 16.09.13 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
16.9.13 10:24

Můj je stejně starý a to samý. On teda dopoledne usne jedině v golfkách na procházce a pak odpoledne už buď vůbec nespí nebo taky usíná v těch pět

• to spí tak hodinku a pak na noc usíná v osm. No někdy usne až v devět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
16.9.13 10:26

Nevím, mám skoro tříměsíčního a ten mi přes den nespí VŮBEC :lol: a v noci se budí po 2 hodinách ;) taky myslím, že už to lepší nebude a taky jsem z toho na provaz :pocitac: ale hodně lidí mi říkalo, že se z nespavce může z ničeho nic stát spavec a naopak…to bude asi tvůj případ ;)

• Citovat
  • Upravit
43
16.9.13 10:45

Tak to byla dcera - pokud se nehoupalo v Hacce, tak pres den proste nespala… v prvnich mesicich jsme jeli skoro porad balon i ve 3 rano, kdyz byla blba noc. Nicmene kdyz jsou malinci, tak jeste ok, i kdyz je to na truhlu, ale on uz mel fakt zajety rezim a najednou prd a je to jinak. Jak pisu, uz jednoho nespavce uz mame a zabavit je? Driv jsme chodili dopo i odpo ven, ale jak zaclo byt hnusne, je to traga!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.9.13 14:50

@Veronis No my jdeme ven dopo i odpo ať je jakkoliv - i za deště. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie