Budu kulturistka? Naučila jsem ho spát v náručí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
426
12.9.13 20:27

Budu kulturistka?

Vím, že se tu podobné otázky asi řešily a řeší…ale i tak…
Přesně řečeno jsem si malýho naučila usínat večer v náruči, protože jinak neusnul. Ale je to čím dál horší a každý mi říká „do kdy ho tak budeš nosit?? dokud ho uneseš??“ A tak si každý den říkám „ještě dneska a zítra už ho položím“ ale každý den je mi ho líto, jak tam pochoduje a fňuká v postýlce, tak ho vždycky vezmu a udyndám…jenže ho za chvílku snad neunesu. zatím je to v pohodě, má necelých 10kilo, ale do kdy to můžu vydržet?? Budu trénovat na kulturistické mistrovství? :think: Máte někdo stejný problém??
Hlavně mi prosím nepište rady tipu Estvilla (nevím jestli to píšu správně) to fakt nezvládám!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
12.9.13 20:33

Já uspávám skoro dvouletou a patnácti kilovou. Lehnu si s ní a tulime se, poslední dobou si dává moji ruku pod hlavu, dělá ji to dobře. Když usne, tak ji dám do postýlky. Zabere to někdy deset minut, někdy půl hodinku. Dělám to rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.9.13 20:33

Kolik mu je? U nás chování přestalo asi v 1,5 roce. S tou kulturistikou máme asi všechny matky slušně našlápnuto, ony se rády nosí a chovají i větší děti, moji teď mají zábavu, že je zvedám až nad hlavu (17 kg :roll: ) bicáky mám už dost dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
12.9.13 20:37

Bylo mu osm měsíců a bude mít deset kilo. Tak to si ještě máknu:-) mě to teda nevadí, jenom sem chtěla vědět, jestli všichni mají takový ty super dítka, co se položí do postýlky a po chvilce hlazení jsou tuhý - protože když poslouchám známé a pročítám některé rady, tak to na mě tak působí :evil: a já si připadám neschopná, že neumím uspat své dítko jinak jak hodinovým houpáním na rukách :nevim:
Tož su ráda, že je takových více:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
12.9.13 20:37

Budes kulturistka a utechou ti muze byt, ze nez se ozeni tak ho to zcela jiste prejde :mrgreen: Ja taky chovam 9 kilo vecer myslim na to samy co ty a snazim se nechat porvat, pochovat, polozit, nechat porvat, pochovat, polozit az usne.Mam 4 dite a trochu se mi to vymklo z rukou. Delam takovy ciraty poprve. Neboj nic neni vecne ja uz to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.9.13 20:39

@bikerka jaký si to udeláš, takový to máš :lol: a neboj v patnácti už udyndávat chtít nebude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
12.9.13 20:40

@viky23 :oops: já vím. Jinak super, su ráda, že to před jeho pubertou skončí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
12.9.13 20:42

To znám! Malá má čerstvě 10 měsíců, dala jsem si jako závazek do nového školního roku, že ji naučím usínat „samotnou“. Ona teda neměla problém s usínáním na noc, to už byla fakt unavená, napapaná, bylo šero… Ale přes den ani ránu bez náruče nebo kočárku. Udělala jsem to tak, že ji dám do postýlky, pustím hrací kravičku, zpívám a hladím, jako když byla v náručí. Nebulela nebo tak - jen koukala, co to jako blbnu? Proč nepochovám? První den jsem uspávala hodinu a půl, už jsem fakt měla nutkání ji vzít na ruku, protože jsem věděla, že by byla do minuty tuhá. Ale nepolevila jsem. Takže výsledek - uspávání jeden a půl hodiny, spánek půl hodiny - vím, dost frustrující skore :D Ale den za dnem je to lepší, teď usne většinou do půl hodiny a spí hodinu a půl v průměru. Jenže než usne, tak ji tisíckrát položím, protože si pořád stoupá, sedá, leze, tahá za nebesa, za šňůru od monitoru… Ale jsem na nás pyšná, že jsme to dokázaly aspoň takhle :) Zase se mi nechce ji nechávat usínat úplně samotnou, protože i já mám ráda tyhle chvilky s ní - je nejmazlivější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.9.13 20:44

@bikerka :D ne, všechna dítka nejsou tak super, že se hodí do postýlky a spí. Kolikrát jsem měla dítě na rukách 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.9.13 20:52

:lol: já tady čekala nějaký echt pokroky ve cvíču a ono jde o nošení dítěte ;)
No jo no, ono je lehčí povolit, než být důsledná, ovšem co na to záda apod už je asi vedlejší… No proti gustu žádný dišputát, jaký si to uděláš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.9.13 21:03
@bikerka píše:
Bylo mu osm měsíců a bude mít deset kilo. Tak to si ještě máknu:-) mě to teda nevadí, jenom sem chtěla vědět, jestli všichni mají takový ty super dítka, co se položí do postýlky a po chvilce hlazení jsou tuhý - protože když poslouchám známé a pročítám některé rady, tak to na mě tak působí :evil: a já si připadám neschopná, že neumím uspat své dítko jinak jak hodinovým houpáním na rukách :nevim:
Tož su ráda, že je takových více:-) :hug:

nejsi neschopná. Uspat ho umíš, tak co :nevim: Já jsem tohle pořešila společným spaním. Prostě si s nimi lehnu, oni po mně chvíli skáčou a postupně odpadnou. Je to pohoda, nikoho nemusím chovat 8)
A musíš s ním pochodovat? Nestačilo by mu kdybys ho držela třeba v sedě, abys tu váhu nervala? Já tak uspávám mladou přes den. Dám si ji v sedě na sebe bříškem, ona si na mě položí hlavičku a za chvíli chrní. Pak ji jen šoupnu do postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.9.13 21:21

Já jsem na to šla tak, že jsem nejdřív přestala chodit. Pak jsem si s ním sedla a následně lehla. Prostě postupně. A spali jsme spolu. Teď jsou mu 4,5 a občas už jde i dobrovolně spát k sobě do pokojíčku :jazyk: (ale nejpozději ve 2 ho tam máme zas :lol: ) Ale usíná už dlouho sám (aby ne, že) :lol:

Horší je malá - ta třeba hodinu leží, tváří se, že už už usne, ale hýbe si při tom nohou. A vyžaduje, abych tam byla. To bych ji radši deset minut nosila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.9.13 21:47

Taky sem uspavala na rukou, nekdy to trvalo vecnost :). Kdyz uz to zacalo byt neunosny, houpala sem se s ni v naruci na gymnastickym balonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
12.9.13 21:55

S dcerkou (26 měsíců) usínám v posteli, nepřenáším. Má 16,10 kg a do necelých 19ti měsíců, než začala chodit, jsem prakticky nosila pořád. Mmch, na půl roce měla víc jak devět kilo, na roce tuším 12,60 kg, takže vlastně mám taky navzpíráno :).

To bude dobré, jak bude větší a ty ne, tak to bude pro prcka méně pohodlné a sám si najde lepší pozici, u nás je to ta postel, malá se na mě namuchlá a usne. :)

Příspěvek upraven 12.09.13 v 22:04

• Citovat
  • Upravit
3648
12.9.13 22:02

Ja jsem chovala do cca 16 (17) mesicu. Pak uz to v 8. mesici tehotenstvi nebylo moc realne (kopaly mi do bricha, jedna zvenci, druha zevnitr), tak jsem ji s vysvetlenim, ze uz je velka, zacala uspavat ve velke posteli a pak prenesla. Z 10 minut se razem stala hodina, radila tam az nakonec usnula (vecer, pres den tak prestala spat). Pak jsme ji zacali davat do postylky a sedeli u ni a nakonec jsme ji tam nechali. Obcas teda vyvadela, hlavne pres den. Ted precteme knizky, pomazlime a spi se. Nekdy si tam treba i hodinu povida, ale je vklidy. A spi i pres den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí