Přetočená peřina, deka v povlaku, kapně

7008
5.9.13 23:19

Přetočená peřina/deka v povlaku/kapně

Nesnáším, když se mi přesouvá v povaku peřina a já mám pak polovinu povlaku prázdnou. Brrr. Sice mě napadlo pár způsobů jak tomu zabránit, ale ráda bych viděla, jak to vyřešili profíci - nemáte někdo tip? Narazila jsem kdysi na reklamu na udělátko, které zabrání přetočení peřiny/deky v povlaku/kapně, ale teď ani google neví a nebo se neumím zeptat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
5.9.13 23:23

Já nevím, mně se to neděje :lol: To máš na mysli klasickou péřovou neprošívanou peřinu? U jiných se mi to nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
5.9.13 23:23

Tak to se mi stává každou chvíli a pěkně mě to štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.9.13 23:31

@Angua děje se mi to s jakkoliv tlustým čímkoliv povlečeným do povlaku. Už od dětství…prostě se asi v noci víc hýbu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
5.9.13 23:37

Tak tip bych měla. Do rohů peřiny a zevnitř do rohů povlaku přišít šňůrku a zavázat šňůrky patřičných rohů k sobě, funguje perfektně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.13 23:41

@Madla82 no je pravda, že já teď jak jsem v sevření dětí, se nehýbu prakticky vůbec :lol: Ale šňůrky by mohly být funkční :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
5.9.13 23:41

Jako děcko jsem měla nějakou starou peřinu a dělalo mi to to samé, mamka tomu začínala říkat „sežvejkaná“ peřina :lol:
Ale teď máme nějaké nové peřiny, takové lehké a fajnové, a ty to nedělají.
Takže na tvém místě bych zainvestovala do nových peřin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.9.13 23:46

V e-shopu Blanche Porte mají něco takového:
http://www. blancheporte. cz/sponky-na-povleceni#color=color0&size=size29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.9.13 00:02

No, tohle mě taky štve :cert: já sebou ve spaní hrozně melu, a ráno mám často na sobě jen deku. nebo jen povlak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
6.9.13 00:07

Mamka takhle bráchovi roh deky k povlaku vždycky prošila nití, pár stehama. Nic ozdobnýho, prostě jen třikrát píchnout aby se to nehlo. Pamatuju si to do dneška, při převlíkání pak stačilo jen zatáhnout za uzlík na niti.
Ale brácha je exot, ten ze spaní strhnul i záclonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
6.9.13 00:38

Teda holky, co vy v tom spanku delate? :mrgreen: :think: Mne se to vubec nestava a to si myslim, ze nespim nehybne :nevim: Je fakt, ze jak tu nekdo psal, tak mam lehky periny, ale nic nobl…kupovali jsme to v tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.9.13 07:39

Jako dítě jsem měla v rozích povlaků dirky a na peřině knoflíky. Fungovalo výborně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
6.9.13 09:07

já věděla, že už někdo něco vymyslel :)))

@kubee šňůrky zní parádně:-)

@ricki to bude asi to, co jsem myslela, el není to moc hezké :(

@jessikka tak to je taky parádní řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
6.9.13 09:08
@petrul píše:
Mamka takhle bráchovi roh deky k povlaku vždycky prošila nití, pár stehama. Nic ozdobnýho, prostě jen třikrát píchnout aby se to nehlo. Pamatuju si to do dneška, při převlíkání pak stačilo jen zatáhnout za uzlík na niti.
Ale brácha je exot, ten ze spaní strhnul i záclonu :lol:

Záclona je dobrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.9.13 09:20

Přidám svůj recept: můj muž tohle dělá - stahuje peřinu do jednoho roho povlečení, tak jsem nám na každý roh zevnitř přišila suchý zipy a na peřiny taky, jde to jednoduše při převlékání a nemusím nic párat, knoflíky mi vadily, že jsou tvrdý… Takže za mě tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí