7,5 měsíce a stále ublinkává

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12067
6.2.14 09:12

7,5 mesicu a stale ublinkava

Ahoj maminky :mavam: rada bych se zeptala zda to tak nekdo ma ci mel…
nasi Anicce je 7,5 a po ranim UM ublinkava, nejdriv samozrejme u krknuti to by bylo jeste normalni ale ona pak ublinkava treba celou dalsi hodinu, nez ji dam znovu spikat a je schopna si ublinknout i po tom co se tak za 30min vzbudi. me toho prijde celkem dost, rekla bych ze je to vcelku nakonec treba 10 polevkovych lzic mlika s hleny. davam Nutrilon Alergy Care kuli ekzemku, ktery se ji ted zlepsuje. Miva to i po odpoledni kasi :zed: je jasne ze jak se toci hodne na brisko tak si tlaci na zaludek, ale i kdyz ji drzim ve zvysene poloze nebo ji dam do lehatka je to to same :(
zajimave je ze po presnidavce nebo obidku to neni
ma to vicemene od zacatku, i kdyz jsem kojila blila jak amina
pediatricce jsem to rikala a prej je to normalni. pribira vcelku OK. na kontrolu jdem za 14 dni
ja uz premyslim jestli ji treba nevadi to mliko…navic ji pak samozrejme urcite pali zaha, citim zni nakysli zapach a je i celkem plactiva.
zahustovat UM Nutritinem se nam moc neosvedcilo, neb pres normalni netekouci savicku to zahustene mlicko skoro netece a kdyz dam savicku na kasi tak se zas mala zajika jak to tece rychle
dekuji za vase nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ariadne
6.2.14 09:17

Nemůže být přejedená? Krátké intervaly mezi jídly a není toho moc?

• Citovat
  • Upravit
12067
6.2.14 09:19

@Ariadne je to po hlavne po ranim mleku, a v noci neji. naposledy dostane v kolem 19 a pak kolem 7 rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
6.2.14 09:19

Mphe mala taky ublinkava, taky 7,5 M. Je prejedena, nebo ldyz si lehne na bricho, tak nekdy taky. Zkus delsi intervaly mezi jidlem nebo mensi porce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.2.14 09:20

Malej to dělá taky. Jen po mlíku a po čaji/šťávě. Je to prostě moc řídké a on moc divoký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.2.14 09:21

@BABIES me prijde ze kdyz dam mlika min tak pak saje lahvicku naprazdno. ona ne vzdy lahvicku dopije, kdyz se odvrati zkusim jeste nabidnout ale ona me odstrkava tak ji to nenutim. po vecernim mliku kdyz ji ulozim hned do postylky je to OK. asi to bude fakt tou manipulaci a pohybem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.2.14 09:21

@Teruna000 diky, asi je to fakt ridke ;) a jak divoci tak to jde ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.2.14 09:22

Pokud prospívá, je to normální. Zřejmě má reflux, což je taky normální. Některé děti neblijou vůbec, některé blijou pár měsíců, některé mnohem déle… můj mladší má silný reflux už od narození, věkem se to samozřejmě zlepšuje, ale momentálně má 6,5 měsíce a blije furt a pořád dost. V podstatě jak se v těch 5 měsících dostal na čtyři a začal pérovat na kolínkách, tak blije znovu hodně. Zrovna teď poslední dva dny blil tak stokrát, je to občas na budku, ale nezbývá, než převlékat, utírat blinkance z podlahy a vyčkat. Co jsem teda vysledovala, že mi hodně blije po banánu, ten mu nedělá asi dobře, takže ten jsem mu vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050

@superandrysek a kolik ml mlíčka vypije? Je možné, že jí to mléko nevyhovuje, ale určitě bych to řešila s doktorkou, už je dost velká aby takhle ublinkávala a i po kaši, ta kaše je mléčná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235

@superandrysek tak to asi jo! Ja zrovna vcera malou nesla a vyhodila vsechno. Pokud nezvraci obloukem, tak je to urcite tim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
6.2.14 09:24

@gabi.design u nas je to to samy! Taky ji banan nedela dobre. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.2.14 09:27

@gabi.design uklizet me to ani tak nevadi, ale jen se bojim aby ji to netrapilo. dekuji

@natyber mlicka vypije temer 210 na porci a dostava rano a vecer a kasi varim z toho sameho UM co dostava pit

@BABIES obloukem nezvraci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
6.2.14 09:31

@superandrysek Hm. tak mlíčka není moc mě to přijde jako by jí to mlíčko vadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.2.14 09:39

@natyber me to prave take prislo, ale to by pak zase blindila i po vecernim :nevim: a to je OK, protoze ji hned po krkanci davam spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.2.14 09:40

@BABIES Já jsem slyšela právě už od víc lidí, že jim děti po banánu blindí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí