Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, dnes jsem 7 den po IUI. Před inseminaci jsem si píchla ovotrile 250 ml a od druhého dne užívám vaginálně Gynprodyl 200mg, poslední dny mi je dost zle stále mám nafouklé břicho a je mi špatně, ale nezvracím, dostavam křeče do konečníku
Stále si říkám ze to je jen sugesce. Nevíte kdy bych mohla začít testovat? A nebo jiný způsob jak poznat že jsem v tom?
děkuji
@Kami96 píše:
@karkarka asi máte pravdu to mě také napadlo
Ne asi, ale urcite.
Jestli ses nedockava, testuj tak okolo 12dpo.
@Kami96
Jsem na to stejně 6.6.22 druhý pokus IUI, je mi blbě tedy dost ale testovat budu opravdu a 20.6
Po prvním jsem testovala už 7den a to byla chyba a velká, síce tam byly // ale po injekci samozrějmě ???? ted to probíhalo jinak než minulý měsíc v pondělí kontrolní ultrazvuk ukázal dvě velké folykulky a tak okamžitem nastal zákrok jenže byl jiný než ten první 😱 tentokrát to bolelo, bylo to nepříjemné a bolí mně celý podbřišek od toho pondělí a záda taky. Tak jsem zvědavá
@Simča 89 tak to držím palečky ať to vyjde
, u nás bohužel první pokus nevyšel
@Kami96
Děkuji snad no, první nevyšel tak uvidíme teď. Druhý den mi je fakt ne moc dobře záda neslitečně boli a křeče v podbříšku tak nevím zda se radost nebo je to zim GYNPRODYLEM co zavádím každý večer 2ks