Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim poradte dneska jsem tyden po ket a vcera jsem odpoledne spinila. Tmavsi Ale nebyla to cervena krev, byla to takova hnedo ruzova voda. Pres noc se to ustalilo a dneska uz nic. Vcera me i bricho bolelo a dneska uz jen obcas. Myslite že to bylo uhnizdeni embrya? Na krev jdu až za tyden.
Mam za sebou nezdarene hcg Ale tam sem zacala 13 den menstruovat
Diky vsem
Hmmm..koukám, že ti nikdo nereaguje. Co já mám zkušenost, tak špinění týden po zavádění embrya nevěstí nic dobrého.. Bohužel. Zázraky se občas dějí, ale buď připravená na obojí. Vyražte někam na víkend, zkus na to myslet, co nejméně. To je to nejlepší, co teď můžeš udělat.
Ja jsem po ketu jednoho embrya spinila dva dny zhruba - 9.a 10.den. Vetsinou taky svetle hneda, vecer dokonce trochu jasne cervene krve bylo. Pak to ustalo. No a nyni jsem v 9tt ![]()
U prvniho ditete jsem spinila taky po tydnu.
Takze nic neni podle me ztraceno, nadeji porad mas, nehazej flintu do zita ![]()
@kapyka ahoj já špinila od 6. dne po ET, to jsem už měla pozitivní test slabě ale měla, špinila jsem ještě dalších 14dní a teď začínám 33týden
a mimčo je dokonce i váhově větší než by mělo být, tak ať to i u tebe dopadne dobře ![]()
Ahoj špinila a pak i krvácela sem od 7. den po ET a po dobu tří týdnů… nyní jsem v 16 týdnu a Mudr. říkala, že to nic není. Tak jak to přišlo tak to odešlo. Zatím je vše v pořádku. Třeba to taky nic nebude. Držím pěsti
@kapyka volala si dr.? Mme tehda zvysil davky utrogestanu a pridal estrimax
@agneszka ne nevolala ted uz krvacim hodne, je to asi uz menses, ikdyz brzy
@kapyka To je mi líto. Věř mi, že vím jak ti je. Nezbývá než bojovat dále. Přeji ti at se jednou zadaří. ![]()
@kapyka No mně bohužel až na 15 pokus…snažíme se vcelku 16 let, ale IVF podstupujeme až od roku 2005,to sem už neměla vejcovody takže to už jinak nešlo. Přestoupili jsme do Reprofitu a do roka sem těhule. Zatím sice jen 16 týden, ale dokud je vše v pořádku tak doufám, že to už doklepem do konce.