7 týden těhotenství- HCG nízká, žádné srdeční ozvy

465
7.5.10 11:07

7tt

Ahojte,tak jsem byla dneska na kontrole.Dle menzes mám být v 7tt.Paní doktorka mě oznámila,že plod je velmi maly,nejsou žádné srd.ozvy,že hladinu HCG jsem měla nízkou.Vzala mě ještě jeden odběr na HCG,a že jestli hodnoty nebudou vysoké ,budu muset podstoupit kyretáž.Máte někdo stejné zážitky?Třeba se to ještě změní,strašně v to doufám.Osm měsíců jsme se snažily a teď …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13750
7.5.10 11:16

Co znamená nízká hladina? Na kyretáž se vyprdni a vydrž, nemohla jsi třeba otěhotnět později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.10 11:21

Ak mas menzes ako hodinky, tak asi smola … ak mas menzes ako ja, ktory sa posuva podla mojej nalady, postavenia hviezd a pohybov na burze … babo moze byt mladsie ako odhaduje doktorka a teda aj mensie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21548
7.5.10 11:29

no, možná tě nepotěším, měla jsem loni obdobný průběh. ale já pak i začala krvácet. do té doby jsem pořád doufala, že to klapne. tak uvidíš, opravdu to může být o hodně mladší těhu! naděje umírá až poslední!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
7.5.10 12:43

Ještě vydrž,třeba je miminko mladší,měla jsi ovulku třeba až ke konci cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
7.5.10 13:29

mě říkala dr. že spermie jsou schopné oplodnovat i několik dní po styku až týden, takže bych se asi podle MS moc neřídila a počkala bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
7.5.10 13:45

Ahojda, i jestli mas cyklus s zeleznou pravidelnosti jako ja, tak stejne nemusis mit ovulaci uprostred. Ja mam cyklus 28 dni a pravidelne ovuluji 6-7 den od zacatku MS. Potvrzeno prvnim i druhym tehotenstvim :-) . Vzdycky je moznost, ze ty ji mas posunutou na druhou stranu, nez ja a tehotenstvi je mladsi. Ale to proste uvidis az treba po dalsim tydnu na UTZ, jestli je tam nejaky posun nebo ne. Do revize bych se zatim tez nehnala. Drzim palce at to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
7.5.10 14:47

Ahoj já mám taky posunutou ovulku a mimčo mám o 9 dní menší než podle ms. Na utz nebylo vidět ještě v 7 týdnu a v 9 týdnu už tam bylo i se srdíčkem. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.15 13:28

Ahoj, potrebovala bych poradit. Moje posledni mesicky byli 24.1. a v utery 10.3.jsem si delala test a vysel mi pozitivni. Mam bolesti podbrisku, casne nevolbosti nevolnosti, nechut k jidlu, citim vse o dost vic nez predtim-coz je hrozne protoze mi je ze vseho zle. Jenze mam problem, ze jsme s pritelem v Holandsku, tak nemam moznost jit k doktorovi. A jen od nej slysim, ze po 1 pozitivnim testu nemuzu byt tehotna a ze moje priznaky mam jen v hlave, ze delam jako bych byla v 5mesici. Tak se chci zeptat, jestli je to normalni. Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.15 19:07

Podle MS bych měla být 10+0, podle doktora jsem dnes 9+0… Když jsem šla na kontrolu poprvé s tím, že se mi opozdila MS a že mám pozitivní test, měla jsem být na konci 5. týdne. Doktor ale ještě nic neviděl (jen prázdná dutinka), pozval mě za týden (malinká tečka), pak za čtrnáct dnů, kdy už bylo vidět i srdíčko… Vůbec se neboj, může to být posun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.15 14:34

@Petula-CR normální to není, především chování Tvého pritele.. 8o Těhotná evidentně jsi a pokud je malo jeden pozitivní test, udělej si jich dalsich deset, pokud Ti takové příznaky nestačí. Každopádně k doktorovi bys jít v desátém tydnu už mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.15 18:20

Lindag

Moc dekuju za nazory. Je pro me lepsi to slyset od nekoho jineho, nez od rodiny. Ze me priznaky a pozitivni tetest, svedci o mem tehotenstvi. A neni to jen me prani. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.15 15:51

pomoc jsem zoufalá

Ahoj holky chci se zeptat dnes jsem byla na první kontrole a paní doktorka mi řekla, že mám prázdný gestacni váček objednala mě za 14 dni. Podotýkám že poslední menses jsem měla 3.2.2015 a ovulaci tou jsem si 100% jistá i podle ovu testu 20.2.myslíte, že je ještě brzo či jde o špatné tehu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.15 22:56
@OBZOR píše:
Ahojte,tak jsem byla dneska na kontrole.Dle menzes mám být v 7tt.Paní doktorka mě oznámila,že plod je velmi maly,nejsou žádné srd.ozvy,že hladinu HCG jsem měla nízkou.Vzala mě ještě jeden odběr na HCG,a že jestli hodnoty nebudou vysoké ,budu muset podstoupit kyretáž.Máte někdo stejné zážitky?Třeba se to ještě změní,strašně v to doufám.Osm měsíců jsme se snažily a teď …

Hcg hormon roste kazde dva az 3dny, v uplnem pocatku, kdy se pocitaji kazde desitky je lepsi chodit ve stejny cas na stejne pracoviště.
Laboratore se mohou lisit o nekolik desitek az stovek.
Jednoduche bude po odberu, pokud ti nestoupne min o 60% od prvního vysledku-a uz to znaci, ze to muže padnout tak 50/50 tak je to nejspis Zamkle tehu.
O tomto bych. mohla napsat knihu, pred dvouma mesicema jsem bihuzel prodelala totéž. ted zase naopak uz 9tydnu od revize cekam na MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí