Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jee teď jsem to řešila na diskusi s názvem tvrdnutí břicha…
doufám, že ty se máš líp ![]()
Ahojenky, já se cítím dobře ikdyž mi taky občas pořádně ztvdne bříško, ale to jak se malé otáčí ![]()
a víte co čekáte,nebo máš překvápko? Já teď řeším jména a to jsem si myslela, že už jsou Tomášek s Johankou definitivní ![]()
řekli nám na 70% holčička, ale ještě tomů necháváme volný prostor k dalšímu ultrazvuku. Jména už máme naštěstí vymyšlená, jiná se nám prostě tak nelíbí
)
jejdá já už ani neumím psát, snad to přelouskáš
a copak čekáte Vy?, nebo se necháte překvapit?
Jani máme překvápko, je to napínavé
každý mě tipuje na něco jiného..jaká máte jména? Mě se teď zalíbil Denis, místo Tomáška, no ale velký Tomáš se na to moc netváří ![]()
Tak to jo a když to bude holčička? Překvapení to bude moc krásné
My už máme jména nejspíš rozmyšlená pro chlapečka Daniel a pro holčičku Natálka. ![]()
Ahoj holky. Tvrdnutí břicha a jméno jsou dvě věci, které te´ˇd doma řešíme. Dokud břicho tvrdne občas, je to dobrý, hlavně když nebolí… My čekáme kluka a nemůžeme se dohodnout. Příteli se nic nelíbí, nemůže si vybrat. Já mám jasno - Matyáš. V poslední době sice častý, ale pořád méně obvyklý. Pro holku jsme měli Leontýnku, ale budeme si ji muset nechat na příště.
Ahojky maminky poadite??ja tomu stejne nerozumim poradi mi nekdo jsem28tt cs-2-3 beru magnesko 3krat po dve tabl. a cipek zevne1-1,56cm co to znamena dekuji za odpoved