8 dioptrii u čtyřleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.12.20 21:04

@nozu 4 dioptrie dolu, to zní skvěle! Tupozrakot zatím nemá, ale je tam předpoklad

• Citovat
  • Upravit
Mufina
8.12.20 06:07

@nozu jenže ta tupozrakost je zase něco jiného, na tu se nedávají + dioptrie, ale cylindrické. U tupozrakostí je známo, že čím dřív se na ni přijde a začne se s ní pracovat, tím lépe.

• Citovat
  • Upravit
21509
8.12.20 07:28

@Mufina dcera měla cylindry společně s + dioptriemi. A ano, já vím, že tupozrakost je specifická. Proto jsem i zakladatelce psala, že prognoza zaleží na tom, jaká je diagnoza. Asi to nebylo dostatečně zdůrazněné. to je možné. Očních vad je spousta. Já i manžel nosíme brýle, takže trošku vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
8.12.20 08:01
@Anonymní píše:
@Mufina :srdce: děkuji za uklidnění. Nevěděla jsem ani, ze tolik dioptrii někdo muže mít. Bála jsem se, aby třeba někde ditko neprislo o brýle a nemohlo třeba ani dojít domu nebo ja nevím :zed: přijde mi to silene ve 4 letech

A to zjistili az ted?
Pribuzna mela 13 a kamaradka ze skoly ma 10 nebo 12 na kazdem oku a nosi kontaktni cocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 13:06

@blumen ano, až teď. Bude to znít divně, ale vidí na první pohled skvěle. Nesilha, nezakopava, vidí mala smitka na podlaze i vzdálené předměty. Tak to je mazec tolik dioptrii. Snad to tam nedotahneme! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.20 13:07

@nozu u nás je to stejne. + dioptrie a cilindry

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení